| viki85-Míša06-Maty09 | 91131 |
|
|
28.3.2009 12:32:58
Ahojky plakánku a Fifi,to je fajn,že už vás pustily,ted už to bude jen a jen lepší.režim se dostaví.Mám Míšu ted taky na antibiotikách,má střevní chřipku plus zánet prudušek
už se blížíš do cíle....A jak se cítíš?jinak hlásím kilo navíc už![]() |
| Fifi30+Kuba93+Terka07+Míša09 | 69769 |
|
28.3.2009 7:43:17
Ahooj plakánku...tak to je fajn, že už jste doma a neboj malá se zase naučí režim, chce to asi dávku trpělivosti a uvidíš, že to bude dobrý. Tak snad jste nic nechytli...no koukám, že se ti to už fakt blíží tak hlavně aby vše dopadlo ok.....a malá se z toho dostane určitě.
Jinak u mě novýho nic triplle mi dopadli snad dobře páč nevolali ve středu jedu do poradny tak se dovím zda budu muset na genetiku...jinak je vše ok.....jo a při Terce fakt nejde moc nabírat.....mám teprve 1,7 kg nahoře tak to jsem zvědavá kolik naberu celkem. |
| plakanek | 87034 |
|
|
27.3.2009 20:20:32
Ahoj holky, tak nás dnes po týdnu pustili. Bylo to peklo. Teď bude Kačka ještě týden na antibioticích a za týden na kontrolu do nemocnice. Snad jsme tam něco nechytly, byly tam zápaly plic, záněty průdušek, průjmy a taky smrtící meningokok-včera a dnes....
Kačka nechce moc jíst a pít a odmítá ten sirup. Celkově má hrozně narušený režim, je na mě zafixovaná, no bude to ještě dost těžké...ale hlavně,že jsme doma, snad už to bude dobré... Už se mi to krátí. Mám 5 týdnů do porodu, jinak kdyby to bylo jak s Kačenkou, tak už jenom 10 dní.... A jak se máte vy? Snad vše OK. Pá ![]() ![]() ![]() |
|
|
25.3.2009 15:37:18
Ahojky plakánku,copak to tu čtu za zprávičky?Doufám,že už je to v poho?At jste brzy v pořádku,hlavně se zkus moc nenervovat,vím,že je to těžký,ale pro Karolínku by to nebylo dobrý.Ozvi se a držte se.
|
|
23.3.2009 9:41:50
Plakánku tak to je opravdu smutné. Držím pěstičky aby se malá co nejdřív uzdravila a byli jste doma. Opatrujte se
|
| plakanek | 87034 |
|
|
21.3.2009 16:44:45
Ahoj holky, tak jsem se stavila jen domů pro věci... budu s Kačenkou v nemocnici.. má zánět ledvin nebo něco gynekologického, prostě masivní zánět a přes 39, teď je s ní manžel, já jen sbalím nejnutnější a fičím za ní... tak takhle jsem si závěr těhotenství nepředstavovala..
A teď troška černého humoru: ve stejné budově je i PGO, takže kdyby to na mě přišlo, tak to mám v místě.... pá ![]() |
|
19.3.2009 13:49:02
Ahoj,
klikni, prosím, na tento odkaz http://www.poslidal.cz/index.php?action=addpoints&ben=hajkovamartina@centrum.cz&oper=link a tím mi připíšeš na herní účet hry "Pošli TO dál" 1.000 Kč. Předem Ti děkuji Pokud Tě hra zaujme, tak můžeš hrát také. Když klikneš na tento odkaz, tak si můžeš zdarma založit herní účet a dostaneš také 1.000 Kč. A celková výhra je až 100.000 Kč Díky |
|
13.3.2009 19:12:41
ahooj holky nějak je málo času sem juknout...scháněla jsem teď po netu nějaký oblečení na malou, autosedačku už větší, na mimčo plymo autosedačku a doma furt kolotoč kolem malé.
V úterý jsem byla na krvi tak čekám jak to dopadne. 1.4 už začínám jezdit do Lípy k Duškovi a hned mi poví zda budu muset na tu genetiku nebo ne. Zítra ráno jedem k našim tak zase lítám balit poklidit a tak...no to asi znáte. |
| plakanek | 87034 |
|
|
13.3.2009 16:05:39
Ahoj Viki, před pár hodinami mi odjel taťka, byl tu na 4 dny, nestíhala jsem, měli jsme bohatý program, včera na celý den v Praze a tak... Cítím se teda hodně unavená, břicho zase hrozně povyrostlo... Teď jsem byla v porodnici sepsat porodopis a hodná porodní asistentka mi jen pro mou radost natočila i CTG srdeční ozvy, prý vše OK....
Už funím jak lokomotiva. Manžel mi teď oznámil, že přes víkend bude na republikovém mistrovství toho jeho slavného sportu... a to jsem se těšila, že si odpočinu... no ale k večeru dáváme Káče tchánovcům a jdem tam až v neděli před polednem, tak snad i tak to bude fajn... A co Ty Viki, pořád žádná váha nahoru? Já už radši ani nelezu na váhu.... |
|
|
13.3.2009 15:43:50
tak co,plakánku,jak je?jak se cítíš? a co ty,Fifi,dlouho jsi nic nenapsala....?
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.