| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Česká Lípa

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 511  [Dalších 361 >>]
viki85-Míša06-Maty09 91131
10.3.2009 15:16:27
nic si z toho nedělej,jsi těhu,určitě to po porodu za nějaký čásek shodíš dolů a budeš zase kočena.mě to tak snadno nejde~:( po Míšovi mi zůstalo 9kg nahoře a do ted jsem je neshodila,i když jsem nejedla,cvičila,atd.prostě nic.tak ted mě ta dietka docela drží a zachranuje nad vysokou nadváhou,což jsem moc ráda.80kg a víc bych na sobě nesnesla.Dlouho mi trvalo,než jsem přijala těch 9kg navíc~:( ale ted bych řekla,že i při nadváze se mi postava s bříškem změnila a už není tak odstrašující~d~ uvidíme,kolik přiberu do porodu,ale určitě už nedohoním 16kg jako u Míši.
plakanek 87034
10.3.2009 11:49:42
No Viki, tak tu dietu bych asi taky potřebovala. Ale je pravda, jak mě dr. sprdla, jak jsem přes Vánoce přibrala 4 kg, tak pak jsem se hlídala, nejedla sladké a ovoce a zhubla jsem 2 kg... Takže na tom asi něco bude. Teď se opravdu nehlídám a kdybych nebyla srab, tak Ti napíšu, kolik vážím.

Moje normální váha je cca +- 70 kg a měřím 180 cm. Teď už pomalu, ale jistě, směřuju k devatesátce~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~

MOje dosud nejvyšší životní váha byla 84 kg v den porodu Kačenky~n~
10.3.2009 10:23:27
tak to jste vyxřešili dobře s tou Lípou.Já se tam chystám zítra s kámoškou na nákupy,takový relax bez dětí.Mamka už si našla práci,tak malýho moc nevidí,tak je ráda,že ho může aspon zítra zase hlídat.Já nemám nahoře ještě ani to jedno kilo,jsem skoro 23,tt.ale to je tou dietou kvůli tý cukrovce.Jinak v normal stavu nejsem žádný hubenourek.při 170cm mám 74kg,ale prý mám od mala i těžký kosti~:-D
plakanek 87034
9.3.2009 20:02:27
ahoj. Kačka je jak kdy, někdy tulivá a někdy mě vyhazuje a chce jen tatínka...ona je taková herečka a má vše vypočítáné... je to taková malá tyranka. Takže za odměnu nebo prospěch udělá cokoli...

To je mi teda líto, že máte na severu ještě sníh, my už tady máme celkem jaro, sněženky vykvetly a já už zimu bojkotuju. Už jsem vyprala zimní fusak do kočárku a dávám jen nánožník. Chodím teď s Kačkou na chvíli ven v kočárku, jinak chodí pěéšo, ale že je po nemoci, tak to beru pozvolna. Zítra mi dorazí taťka vlakem z Ostravy a dohodli jsme se, že nebude v MB vystupovat,jen mu vezmu zavazadla (snad to s Kačkou zvládnu)a on bude pokračovat vlakem dál do ČL a převezme od té paní ten vozíček. Ona to poštou posílat nechce, jen osobní odběr.

Ty se máš, že můžeš hezky sušit venku, na sluníčku a že už bude teplo... to já už budu mít jiné starosti~;)...

Jo a Ty hubenko jedna~o~~o~~o~. Jenom kilčo nahoře, jo? Vždyť už jsi v dost pokročilém stadiu těhu! Ve kterém jsi týdnu??? No to se někdo má, tiše a v dobrém závidím~j~. Já už jsem jak sud~a~
9.3.2009 13:37:06
Ahoj plakánku,nějak nemám poslední dobou čas na pc.Míša je posledníé dny nějak rozlítostněný,pořád by byl jen u mamky...že by si už uvědomoval brzký příchod miminka?:-) nevím.Míša je v tomhle stejný jako tvoje Káčí,i když má horečky,nepoleží a musí vyvádět,to nechápu.A ten vozík nejde nějak rozložit,že by ti ho paní poslala?já sháněla přebalovák,ale všude je nutný odvoz,tak na to asi peču a zvládnu to i nadále bez něj.No,už máš pomalu na čase se dát do příprav,jestli to u tebe přijde opravdu dřív,jak píšeš,měsíc uteče jako voda.Já se do toho dám tak květen,červen,až bude krásně,at můžu sušit prádýlko venku,at je krásně vonávý~c~ k tomu přibírání,já mám bříško,jak jiný ve třetím měsíci a nahoře ještě ani kilíčko~f~ kdyby mimi bylo velký a budou to vědět předem,tak tě snad nebudou trápit a udělají císařský,ne?i když,já to píšu,jak kdyby to bylo nějaký plus,co?tak to ale určitě nemyslím.Doufám,že budeš mít porod v poho.A co Kačí,už je lepší?Míša má stále kašel,nechápu,co to je,a dr.mu pořád cpe nějaký prášky a nic nepomáhá.Uvidíme,až se oteplí.Mi tu máme pořád tak 20cm sněhu~:(
plakanek 87034
8.3.2009 8:28:03
Ahoj holky,
od pondělka Kačka stůně, manžel se přidal (ale chodí do práce) a mě od včerejška taky není dobře. Od pondělka jsem nevyšla z bytu, Káče zlobí, už je jí to tu těsné, ona i když jen nemocná, tak řádí, jako by se nic nedělo, spíše ještě více, míň spí a tak...

Já teda taky ještě úplně všechno nemám připravené, a to mám sice termín 4. 5., ale pokud by se mimčo narodilo dřív jako Kačka, tak přesně za měsíc už je na světě! (8.4.), tak bych to měla asi dochystat. Nemám vyprané svetýrky, ve kterých chci mimčo odvézt z porodnice, taky nemám ještě kompletně sbalenou tašku do porodnice, potřebujeme zkompletovat kočárek (na kočárek po Kačcce chci přimontovat zkušebně skejtík, jestli na něm teda Káče vydrží-kamarádka půjčí), taky mi kámoška chce ještě půjčit nějaké základní mini oblečky po své hočičce atd. atd.
Jo a přes mbazar jsem si od jedné paní z České Lípy objednala použitý košík-vozík na kolečkách, tak teď špekuluju, jak to z ČL dostat, ještěže tak, že je aspoň z ČL, že není odněkud z Tábora nebo tak....
Jinak se sem příští týden chystá na pár dní můj taťka, měla přijet i 5-letá neteř, ale měla spálu a pořád má ještě nějaký nález v krku, tak musí chodit po doktorech....

Už jsem přibrala 11 kilo.... ani Vám nebudu psát, kolik už vážím, protože se moc stydím. Ještě nikdy jsem tolik nevážila, už teď mám o 5 kg víc, než v den, kdy jsem rodila Kačenku.... jinak asi jsem Vám psala, miminko mělo před týdnem dle odhadu už 1800g, kámošky říkají, že to bude obřík, tak mám trošku strach, hlavičku má na 34. týden (přitom měřeno v 31.)... No snad ten porod zvládneme~;)

Tak si hezky užívejte neděli, já se snad překonám a vykouknu aspoň na chvíli ven, doma mi už opravdu hrabe. Už včera jsem chtěla vzít Kačku na chvíli do kočáru ven, ale ráno měla zase 37, hrozně kašle (až se nám z toho včera :-©), no tak dneska jí možná už vezmu na půl hodinky jen tady někde kouknout na veverky a ptáčky do lesoparku, co máme přes cestu...
Fifi30+Kuba93+Terka07+Míša09 69769
7.3.2009 19:43:44
Sice až 30.8, ale bude to nejmíň o tři týdny dřív...kdoví jak to vše bude no tak nechci nechat vše na poslední chvíli a pak bude teplo tak radši budu s malou venku než zalezlá doma.

Já mám vše po holce....jsem tenkrát schovávala i po klukovi takže věcí mám hodně.
7.3.2009 19:28:37
Fifi,a kdy máš termín?já ještě nemám ani nakoupeny ty základní věci pro miminko,co se hygieny,koupání,atd týče~f~ ted mám starost s nákupem oblečení pro Míšu,nějak rychle se ted vytáhl. chci se zeptat,nekoukali jste dnes na Babicu?Nestihla jsem si opsat ten první recept a taaak moc se mi líbil.
Fifi30+Kuba93+Terka07+Míša09 69769
7.3.2009 18:23:57
ahojkýýý.....no už jsem se lekla co s vámi je. U nás v pohodě jen málo času.....pořád je co dělat..už pomalu začnu prát na mimčo u Terky jsem měla vše tři měsíce dopředu připravené a jak jsem byla ráda páč jsme pak ještě malovali tak úklid potom a to by mě trefilo ještě stát u žehlení. Navíc budu rodit dřív tak ať se nemusím na konci honit.

Dneska jsem myla okna teď peru záclony takže pořád co dělat i večer.
7.3.2009 16:43:56
ahoj děvčata,tak po dlouhý době něco přispívám,nějak jsme utichly,co?jak to jde?c o ty,plakánku,vše v poho?
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 511  [Dalších 361 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.