| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jablonec n/N

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1195  [Dalších 1035 >>]
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
14.11.2007 14:01:07
Jo, a ještě jsem chtěla říct, že prťata teď asi mají nějaké období, protože Jany mohl jít na procházku s kýmkoliv a i v restauraci se nechal odnést servírkou mimo dohled maminky a teď mi visí na nohavici a někdy je pro něj nepřijatelná i tátova náruč, akceptuje jen a jen mne :)

Spí se mnou v posteli a často mne drží za hlavu a hladí mne.... dneska usnul s tatínkem na gauči a já se musela smát, protože ze spaní podvědomě hladil tátu po tváři a pořád ho potahoval za strniště, bylo mu i ve spánku divné, že ho najednou něco píchá :D
14.11.2007 13:56:27
Kacu, už máš nějaké výsleky? A co Sárinka, už je OK, nebo se ještě pořád trápíte? Tohle je fakt na prdlačku, dítě se trápí, mamina taky a nikde žádné řešení :(

Jsi statečná, já s kočárkem ještě venku nebyla :) Jsem zvědavá jak se nám pojede, navíc máme rozkopanou ulici, takže terén spíš pri gazíka :)

Slíbila jsem fotku Janýska u zrcadla...

a taky přidám jednu GO-GO taneční kreaci :)
kaculaj 53510
12.11.2007 10:14:21
Ahoj Didi-já fakt nevím po čem to Sára má. Já jsem na výživu jako pes:o) Žádný jogurty(ty máme až do roka zakázaný kvůli tý alergii), ani smetánky. Jí pořád to samý-snídaně-mlíko, oběd-masozeleninový příkrm, sváča-přesnídávka, večeře-mlíko. Někdy jsem jí šoupla sušenku Probiotika od Sunárku a asi 2x kukuřičné křupky ze zdravé výživy-nikdy nic jiného neměla. Už si normálně myslím, že je nějaká závadná ta kojenecká voda, kterou používám. Moc mě mrzí, že jsem tam s vámi nebyla-tak snad příště. I když si myslím, že by se Sára mezi tolika lidmi asi bála-je to hrozná cíťa, jak je někde hodně lidí, tak se leká a bojí-nevím po kom to má, když má tak společenský rodiče:o)
11.11.2007 21:51:52
Ahoj Kacu,
tak to je síla s tím průjmíkem, to už je fakt děsně dlouho :( nedáváš malé už třeba smetánky nebo něco takového, aby chuděrka neměla třeba salmonelu... přítelova dcerka ji v tomhle věku totiž chytla z nějakého jogurtu nebo z čeho :-C

No, aspoň že se zlepšilo trošku to spaní, už jsi musela být úplně hotová, viď? Janeček taky teď vřeští, když zmizím z dohledu, asi je to nějaké období... doufám :)

fotečky nemáme, my jsme v tom šrumci fakt nefotily, ani jedna z nás nevzala foťák :) ale představ si 7 mamin a 7 mrňat od 15ti do 2,5 měsíců :)))
kaculaj 53510
11.11.2007 20:02:58
Čauky holky, tak jak se máte v tomto zasněženém počasí? To je nadílka, co? Dnes jsem si já frajerka vyrazila s Cortinou na prochajdu a po 50 metrech jsem uvízla ve sněhu a nemohla jsem tam ani zpět:o) Takže jsem procházku vzdala, tady byla celkem kalamita, první pluh tu projel až kolem 15hod, takže to tu bylo jako na obrázku od Lady:o) Jinak Sárinka má stále průjem-už je to fakt síla, jsem zvědavá, co nám řeknou v úterý na kontrole v nemocnici. Je teď taky pěkně rozmrzelá, ukňouraná a už si nemůžu v klidu ani dojít na WC, páč začne řvát, jako by jí nekdo vraždil. Ale musím říct, že se u nás alespoň něco zlepšilo-v noci se i docela vyspíme-někdy i 4hodiny-to je paráda:o)) A co nějakou fotečku ze srazíku-nedáte sem někdo? Nebo jste se nefotili???
8.11.2007 22:04:07
moc díky za pozvání jsi zlatá :D
a na dobrotu se moooc těším... si šplhnu ;-D

Anni&Annika 50178
8.11.2007 20:53:36
Didi, dobrotu ti poslu mejlem, jo?
Anni&Annika 50178
8.11.2007 20:52:39
Holky, zadravim :o) Tak Anny usnula a s krikem se probudila. Tak rikam manzovi, ze se ji asi zdalo, jak ji deti rozebiraji hracky :o))))))) Tak ze jsi to MArti vystihla :o)))))) Ale dobry, uz spi krasne.
Didi, myslim, ze ji skalpovani dusevne neohrozi, hracky byly horsi :o))))
Holka, kdyz budete ve meste, klidne se stavte, halvne ty,co nejsou z Jablonce si u nas muzou i odpocinout a kdyz date vcas vedet, uvarim i obed :o)
Takze na videnou :o)
8.11.2007 20:42:06
Janniko, mooooc díky za super extra mega žúžo srazík, měly jsme se u Vás jako v nebi a dětem se o tak prima herně bude dlouho stýskat :))))) a kočičce Annice vyřiď, že kdyby měla mít z Janýskova skalpování nějaké trauma, tak mu to může vrátit, jen co mu taky narostou vlásky :)))) zatím ho nemá za co chytit ;-D

mmch. prosím o recept na tu dobrotu, určitě bych tím doma udělala radost :D

Kacu, držím pěsti, ať je Sárinka brzy zdravá a hlavně musíte doplňovat tekutiny, aby nebyla, berunka, dehydrovaná :( buďte brzy fit a pak se zase někde slezeme :)
LadyVer 26653
8.11.2007 20:35:04
Ahojte holky, moc mě to mrzí, že jsem dnes nemohla přijít. Měla jsem ve škole do půl druhý a pak jsme ještě řešili ztracený mobil. Přišla jsem domů v půl třetí.Manža má po operaci koleno, takže jsem letěla se psem. Kolem čtvrt na čtyři bych nejdříve vyšla z domu a k Bille to mám tak 20 minut.Jsem naštvaná, protože jsem se těšila. I kvůli Honzíkovi, protože je rád mezi dětma. Úplně vždycky ječí.Tak snad příště.
Kači, snad bude Sárinka zdravá. Držíme s Honzíkem pěstičky
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1195  [Dalších 1035 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.