| Kytka+2 | 42898 |
|
|
8.11.2007 20:25:04
Tak na srazíku bylo móóóc prima. Jani, moc děkujeme za pozvání, jsi skvělá hostitelka a moc se nám u vás líbilo. Dětičky byli super, pěkně se vyřádili. Jen jestli chudák Anni, nebude mít divoké sny, kde se jí tlupa dětí vrhá na hračky ;-))).
Kačko, hlavně, ať je Sárince brzo líp, aby chuděrka moc neztratila. Dr. teda si zkus najít jinou, když Ti moc neporadí :-(, to je pak na prd. |
| kaculaj | 53510 |
|
|
8.11.2007 14:01:59
Ahoj Janniko-já jsem se na vás taky moc těšila, ale co mám Sáru, tak si můžu něco plánovat jak chci a pak skutek utek:o) Určitě se pak sejdeme, já bych přišla i teď, ale fakt mezi vás něchci rozšířit nějaký bacil-přeci jen tam bude moooocc dětiček. Prďola teď spinká a pak vyrazíme do Kaufu pro čajík a ten Hipp. Tak pak písněte jaký to bylo a něco nafoťte a hoďte sem fotky!!!!! Příště to snad vyjde.pa
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
8.11.2007 13:49:25
to je skoda Kacu, jsme se na tebe tesily :o( no, ale at jste zdravi. My chodime k Sochmanove manzelce a jsem spokojena. A proste prijdes az budete zdravi a jestli chces, udelame novy sraz :o)
|
| kaculaj | 53510 |
|
|
8.11.2007 13:40:55
Tak vás opět zdravím:o)
Kytko-samo, že jsem tu rýžovou kaši koupila-přímo proti průjmu od Nestlé, ale je to k prdu, jinak naše Dr ta mi vůbec neporadí-je příšerná-budu se už opravdu muset poohlídnout po jiný. Dnes už jsem to psychicky nevydržela a jela jsem s malou do nemocnice za primářem Šochmanem-takže jí konečně někdo udělal výtěr, ale výsledky budou až příští týden, dnešní noc a dnešek celkově je snad co se týče sráči nejhorší-a to už je to 6.den:o( Dnes má i zvýšenou teplotu- se z ní už zblázním-já chci jít dnes s váma!!!! Šochman ale říkal, že to vypadá na střevní chřipku-máme zase mléčnou dietu-tzn.24hod.žádný mlíko a pak jsme dostali bezlaktozový mlíko, máme dnes dlabat masozeleninové příkrmy a pít čaj. To od Hippu půjdu za chcvilku koupit-už jsme jednu flaštičku vyzkoušeli a celkem jí to šmakovalo. Tak si to dnes ženský pořádně užijte, já na vás budu myslet:o) papa |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
8.11.2007 12:13:16
Kytko, prizvala jsem jeste jednu kamaradku s mimi a prijede mozna i moje exneter, co zije jinak v australii. Takze si snad deti pohrajou :o)))))))
|
| Kytka+2 | 42898 |
|
|
8.11.2007 12:00:00
Tak dnes jsme bez teplot a kdoví, co to včera bylo a tak by jsme snad měly dorazit :-))).
|
| Kytka+2 | 42898 |
|
|
8.11.2007 0:16:30
Kačko, to je škoda, ale držíme pěstičky, ať je Sárinka co nevidět v pořádku ! S průjmíkama jsme taky bojovaly, ale né s tak zákeřnejma. Co zkusit třeba nápoj od Hippu ORS (když nevyléčí průjem, tak alespoň dodává tělu potřebné ztracené ionty). Další rady asi nemá cenu psát(určitě jste s Dr.probraly všechny možnosti - Smectu, banány, rýžový odvar - mmch. co místo mixování rýže, koupit nemléčnou rýžovou kaši a tu naředit převařenou vodou ? - určitě snažší než mixovat rýži a divím se, že ti to Dr. neřekla ?)
Jo a na závěr další možná smůla : sice je malá dle CRP zdravá, ale dnes celý den 38,4 , tak uvidíme zítra. Taky bychom vás nerady nakazily. Ale moc jsem se těšila :-(((. |
| kaculaj | 53510 |
|
|
7.11.2007 11:14:52
Ahoj holky, na zítřek jsem se moooocccc těšila, ale nevím jestli dorazíme, protože Sára má od soboty pořád průjem. Každý den musíme chodit na převážení, za 4dny zhubla 450g (to ani nepřibírá za měsíc), už jsem z toho na prášky. Ta naše doktorka jí neudělala ani výtěr, tak se zítra chystám do gastroenterologický poradny ať už s tím něco udělají. Měla 24 hodin bez mlíka, teď může pít zase jen ten hnus Nutrilon Pepti-ten samozřejmě moc nechce, má jíst hlavně rýži-u nás je to velký problém, protože se s ní dusí a vyzvrací jí i když jí rozmixuju (se mi to ještě nikdy nepodařilo úplně do hladka), přesnídávky nechce, pít černý čaj taky ne-no jsou to nervy do ní něco dostat a když už mám radost, že něco snědla, tak je to za chvíli ve formě "žlutý vody" opět na plíně(promiňte mi ten přesný popis:o) Jinak jí ale nic není, je veselá, nebolí jí bříško, nemá teplotu-jen jí roste zoubek-myslela jsem původně, že je to tím, ale to by netrvalo tak dlouho, ne? Ach jo, mám o ní fakt strach-já nechci, aby musela na kapačky-beee!!! Takže se bojím, abysme vás něčím nenakazily:o((
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
6.11.2007 10:25:09
holky, doufam, ze ve ctvrtek vsechno klapne, jeste jsem pozvala jednu jablonecandu a jednu liberecandu od nas z diskuse, tak doufam, ze bude veselo :o)))) uz se tesim.
|
| Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
|
|
6.11.2007 9:08:56
Kytičko, tak držím slečně mrňoulince palečky, ať je úplně zdravá :) pak mi musíš říct proč se takové testy dělají, to neznám.... a vybraly jste si prima počásko, tady v Brodě sněží, tak to v JB budou závěje :D
Včera jsem byla s Janym v šátku v Jb a v jednom obchodě mi paní povídá:"vy jste nějaká otužilá" Malej byl v bodynku, mikině a svetru, na hlavičce čapku a na nohách punčošky, zateplená kaťata a teplé fusekle a já v triku a mikině a tak jí povídám, že se hřejeme navzájem, že nám není zima a ona si mne prohlíží a říká: "to možná jo, ale vy máte holý nohy!"..... to mi nějak nedošlo :DDD ..... jsem měla tříčtvrťáky, no ;-D Reno, Kacu tehdy udělala skvělou realitní propagandu, viď :DDD o práci taky nevím :( |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.