| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jablonec n/N

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1195  [Dalších 995 >>]
Anni&Annika 50178
25.10.2007 22:09:40
Didi, ty jsi teda cestovatel :o)
my mame cas od uterka do ctvrtka, tak se dohodnete, jak uz vite, 28.11. jedeme na dovcu, tak to koukejte stihnout :o)
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
25.10.2007 21:07:00
GRATULUJEME :)))))) Já si říkala, která bude ta šikovná :))))

Kacu, já se taky chystám do Phy, až bude srazík na ČM, tak tam je prima spojení a jedu taky :))))
Kytka+2 42898
25.10.2007 20:00:09
Teda Kačko, ty jsi šikulka :-))) !!!

Petule : já jsem taky děsný strašpytel, ale děsně mi před prvním porodem pomohlo, že jsem potkala takovou "kamarádku", která byla od mala děsný hypochondr a měla všechny nemoci světa ( chichi, to já taky ), ale v té době měla cca ročního kluka a prohlásila, že to šlo !!! Tak jsem si řekla, že když to zvládla, taková chudinka, já to zvládnu taky !!!! A už jsi viděla nějakou těhuli v 15.měsíci těhotenství ?! Ne, takže z toho vyplývá, že nějak to dopadne a ty se budeš radovat z mimi a neboj, doktoři u nás jsou docela dobří a určitě tě v tom nenechají !!! S tou dulou, to taky není marný nápad, jsem si kolikrát u porodu říkala, jestli by mi líp nepomáhala nějaká zkušená ženská, než zelenej manža, kterýmu jsem nadávala jak špaček :-))). A to vykouknutí miminka je to úplně nejkrásnější a nejsilnější, co kdy můžeš v životě zažít, tak se na to TĚŠ !!!!
Jo a mě, bolely jenom záda ! Sice dost, ale masáž a sprcha pomáhaly a vlastní porod mimi je vlastně už to "méně namáhavé" :-).

Janniko, tak super pozvání, moc se těšíme :-))). Krom pátků, můžem skoro kdykoli, teda spíš dopolko.

Jinak ad náš pražský srazík, taky odtud nikoho na září nemám :-(. Nejbližší je maminka z MB. Holky pražandy se věčně scházejí a moravandy taky :-(. Ale tohle byla dlouho plánovaná akce ( oslava 1.narozenin) a přijely právě i z Olomouce, Chomutova atp. !!!

Takže hurá do další 1000 :-) !!!
kaculaj 53510
25.10.2007 19:20:44
Jubilejní tisícátý příspěvek je můj!!!!!!!!
kaculaj 53510
25.10.2007 16:11:24
Didi má pravdu-zuby jsou horší-mám srovnání 4hodiny mi na chíře rvali moudrák a to bylo fakt horší. Příští týden mě čeká ten druhý-bojím, bojím...
A Peťulo Anni má taky pravdu, radči už to moc nezkoumej, pak z toho budeš zbytečně vyplašená, říkej si, že to přežily všechny ostatní ženský, tak to přežiješ taky (tím jsem se taky uklidňovala). A kdy máš vůbec termín? A už víš, co to bude?
Anni&Annika 50178
25.10.2007 15:56:29
O byt se nebojim a je navic vybaven lip jak lecktery detsky koutek :o))))
Teda ja nevim, ja pri tech bolestech ani neskakala, ani nesprchovala, nepomohlo mi nic, bolesti jak sv..e :o(((
Vsechny vamy uvedene navody mi byly ukradeny :o))))
Ja nevim holka proc to porad tak zkoumas? to je totiz to nejhorsi. Pri prvi jsem znala jednu, co si to nechala vypravet a pak byla vyrizena, ze to neprezije. Ja to radsi neposlouchala a proste se mi narodilo dite :o))))
To je jako kdyz mi jedna spoluzacka ve treti tride vypravela, co ji zubar delal se zubem, jak ji tam co pichal a ja, ktery mela jit jako posledni ze tridy jsem strachy radsi u zubare neotevrela pusu. Takze bud chces, nebo nechces. Mas-li strach, tak nerod, nemas-li rod, ale prosim te.......
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
25.10.2007 15:38:04
jo jo, přesně tak to je, ty největší bolesti jsou jako silné menstruační bolesti, ale při MS je to dlouhodobá bolest, zatímco při porodu to vždycky na chvilku přijde a zase povolí, takže je to LEPŠÍ!!! A na křížové bolesti opravdu pomáhá ta teplá voda i míč, takže taky úleva :) Třeba taková migréna nebo bolest zůbů je mnohem horší.

Kacu, tak se přidej k nám na březňátka... tam už znáš mne a Verčunčátko a pak tu máme ještě jednu holčinu z LB. A hned se máš s kým slézat :)))))))))))))))))))

Janniko, u tebe je to super, ale nebojíš se, že Ti naše dráčata zdemolují byt? :)))
kaculaj 53510
25.10.2007 12:46:54
Jak to, že všichni říkají, že je to nepopsatelné? Já Ti to klíďo popíšu. Ty bolesti jsou srovnatelné se silnými bolestmi u menstruace, popřípadně se vyskytnou křížové bolesti (ty jsem měla já) a to je prostě taková křeč v kříži, která vystřeluje buď do nohou nebo nahoru do zad-ale opravdu na to pomáhá horká sprcha a hopsání na míči, určitě by byla super i masáž od partnera, ale jak říkám, já ho chudáka vyhodila a tudíž jsem si masáž neužila:o) No a toť vše.... akorát máme každá jinak nastavený práh bolesti, tak to pociťujeme více či méně intenzivně.
petule 60270
25.10.2007 12:34:46
no jo Didi, ale co když to nevyjde, co když to tak nakonec nebude? Já na nějaký tajemno nedám.... Na lepší myšlenky se mě snažila přivést už ta terapeutka, ale já to po čase vzdala, ty návštěvy, já vím že mě nepředělá. Spíš jsem tam šla kvůli svýmu chlapovi, on je ze mě nešťastnej, vždycky se vším ví jak na mě, ale s tímhle taky nehne. Nejvíc mě děsí to, že nikdo z vás (co to zažily) nedovedete popsat jak to bolí, co to je za bolest, ale všechny svorně říkáte že je to šílený a nepředstavitelný. Chjo, se mnou je to vážně těžký.
Anni&Annika 50178
25.10.2007 12:33:43
Kytko, krasny fotky, ja se taky srazim s holkama v Praze, i kdyz jsem ted sjela i na Moravu. Kdyz je clovek pojizdnej, je to fakt hej :o)
Az vam bude lip, sejdeme se u me, byt mame velikej a kolac s kafem u me dostanete taky :o)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1195  [Dalších 995 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.