| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jablonec n/N

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1195  [Dalších 975 >>]
Anni&Annika 50178
24.10.2007 20:44:03
Kaculaj, ja teda zadny problemy nemela a rodil me Majrich taky. Nejdriv tam byla celou dobu asistentka, parkrat se prisel podivat on a kdyz jsem rekla, ze budu rodit, hned prisel. Bez strihani a siti jsem odrodila. Jo, porad se me potom doktor ptal, jestli ma Anny taky tak krasne modry oci jako manzel. Pry mam doma mazela modroocka :o)
Jinak ti musim rict, ze vam to holky dnes mooooc sluselo :o)
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
23.10.2007 21:08:42
Petule, já rodila v Liberci (protože Jb se zrovna maloval) a taky super, v Jb je sice MNOHEM lepší vybavení (míněno pokojů) a prostředí, to bez "keců", ale jinak je to vždycky jen a jen o lidech.... u porodu je normálně jen asistentka a ty jsou jak v Jb tak i v Lb skvělé, Dr. opravdu chodí až když je nějaká komplikace, kterou PA nemohou vyřešit samy (maximálně prochází na kontrolu) a jinak se tam ani neukazuje... jsem si jistá, že by tomu tak bylo, i kdyby sis nějakéh konkrétního Dr. zaplatila. Takže bys vyhodila peníze. V Lb jsou nějaké duly, které by tě mohly doprovázet k porodu... zkus si najít jejich (její) adresu na netu... a pak bys měla "pocit", že na to nejsi sama a máš tam nějakou jistotu :) A neboj se, nemáš se čeho bát, sice některý porod neproběhne úplně podle představ rodičky, ale netrvá to dlouho (v poměru k délce života :DDD) a nakonec to opravdu není nic tak šíleného. A když si do své hlavy (psychiky) naprogramuješ, že porod probíhá hladce, plynule, bez jakýchkoliv komplikací a zádrhelů, téměř bez bolesti a zbytečného utrpení a miminko přichází na svět zdravé a plné radosti a umí se přisát a .... všechno co tě dobrého napadne, TAK TO TAK BUDEŠ MÍT! :)))) Vezmi to od celkové délky porodu, přes bolestivost kontrakcí, otvírání čípku i volné rozevření hráze bez nástřihu či natržení, prostě co tě napadne...
.... a pak dej vědět, jo? :)))

PS: nejsem magor, mám za sebou dva porody, ten první byl strašný a ten druhý jsem si "naprogramovala" místo toho, abych se děsila, že to bude zas tak šílené jako ten první... a rozhodně se mi to vyplatilo :) Moje miminko vyšlo ven v podstatě za 3 a 1/4 hodiny od nástupu těch "opravdových" bolestí a to jsem přitom měla kontrakce na 0 - úplně rovnou čáru :) a podle Dr. i PA to mělo trvat ještě minimálně 24 hodin. Zázraky se dějí :))))))
petule 60270
23.10.2007 14:47:03
Kaculaj, díky za odpověd. Víš já mám úplně nezřízenej strach, nedovedu si vůbec představit jak moc hrozný to je, pořád všichni říkaj jak se časem zapomene a jak to dítě to vynahradí, ale že je to prostě šílený a nepředstavitelný..... tak toho se hrozně bojim. Myslela jsem, že kdybych si aspon přímo domluvila lékaře, že by mi to aspon přineslo trochu klidu.
kaculaj 53510
23.10.2007 11:13:07
Ahoj Peťule-já rodila v Jablonci a u porodu jsem původně měla mladičkou začínající doktorku-Jorgovou a když to nezvládla ona, tak nastoupil "fešnej" doktor Majrich-ten byl super-rodil mě teda kleštěma, ale vůbec jsem o tom nevěděla, zašil mě tak suprově, že i po forcepsu jsem hned mohla sedět a jít na WC-čemuž nikdo nechtěl věřit. Kolik stojí doktor na přání-to netuším, neznám nikoho, kdo by to tady praktikoval. Všichni ty doktoři tady jsou v pohodě a hlavně v Jablonci se rodí jen s asistentkou a doktor přichází jen když je nějaký problém, takže spíš je tady asi důležitější ta asistentka.
petule 60270
23.10.2007 10:15:28
Ahoj holky,
omlouvám se že Vám vpadám do diskuze, ale hledám informace. Nerodila některá z vás v nedávné době ve Frýdlantě nebo Jablonci? Případně někde poblíž. Snažím se najít doktora, kterého bych si mohla zaplatit ke svému porodu. Nevím kde začít, jak oslovit toho správnýho. Případně máte zkušenosti, kolik to třeba stojí? Chtěla bych mít jistotu a být v klidu. Všem dík za odpověd.
Kytka+2 42898
22.10.2007 19:55:10
Tak Verunčátku gratuluju ke svatbě, hodně štěstí a spoustu lásky a trpělivosti :-)))!!! Tak nějaké foto !!!!

Díky za pochvalu fotek. Jojo,děti jsou celá já a kdyby malá nebyla v naušnicích a v růžovém, tak za pár let nepoznáme co je Honzík a co ona :-).

Didi, tu helmičku pořídilo i pár maminek ze září a chválily si ji. Janýskovi vyloženě sluší :-))). Když si ale vybavím, co pádů měla malá, tak bych jí tu helmičku nemohla sundat ani na vteřinu a měla jsem strach, že by se v ní potila ?!

Sárinka je fešanda ! Těch vlásků - těžká závist ;-))). Neboj, souhlasím s Didi, kdyby ten šelestík byl vážný, zvou vás častěji a určitě se to samo upraví :-)))). No s tím spánkem je to horší (hlavně pro tebe), ale až bude sama lítat venku, tak bude jistě víc unavená a snad to bude aspoň trochu lepší a obě se trochu vyspíte !!!

Na ten atopák zkuste třeba Bepanthen mast. Je sice dražší, ale nejsou v tom kortikoidy a dost maminek si to chválí. Ale je to různé a každé mimi ( a nejen mimi) reaguje jinak. Nebo Excipial U Lipolotio.
20.10.2007 12:30:29
Sárinka je bombová parádnice :)))) nádherná :))))))))))))))a neboj, určitě jsi to vyluxovala :)

Kacu, já asi koupím Niveu a uvidím ;o)
kaculaj 53510
20.10.2007 12:19:26
Sorry za velikost fotky:o)) Ještě se chci zeptat, čím mažete malým obličej, když jdete ven v týhle zimě????
kaculaj 53510
20.10.2007 12:06:49
Didi-teda to je frajer:o) Já tady taky trnu hrůzou, když s sebou malá někde bací, ale ona na hlavě nechce nic, takže bych s helmou asi neuspěla. Dnes jsem myla hračky a s hrůzou jsem zjistila zase jednu chybějící část na jedné z nich. U jedný plastový myšky chybí nožička-tak nevím, jestli jí Sára snědla, nebo jsem jí už třeba vyluxovala-já se z ní picnu-to je ničitělka:o) Taky vložím jednu fotečku-židličkovou:o)
20.10.2007 10:48:39
Sárinka je krásná, třeba se ti začne časem taky víc podobat... máš pravdu, Kytiččiny dětičky jsou úžasné a úplně celičká maminka :)))

To je skvělá zprávička, že Sárince vyloučili epilepsii, to mám za vás za obě ohromnou radost, to srdíčko se zlepší, uvidíš, a vzhledem k tomu, že vás chtějí vidět JEN jednou za půl roku, myslím, že to nebude "tak hrozné" (dovedu si představit jak bych šílela, kdyby šlo o mé miminko :((( ) a Sárinka z toho třebas i vyroste... to jde, ne?

Ty fleky jsme měli taky jako spáleninu, ale ta mast je sice jakoby zahladila, ale rozlezly se skvrny po mnohem větší ploše než bylo těch pár původních centimetrů, tak nevím. Ale jelení lůj to zachránil, už je zase OK.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1195  [Dalších 975 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.