| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 19212  [Dalších 18122 >>]
Vlasinka 27143
23.11.2012 13:16:04
Gábi - do 15h určitě, spíš do půl až 3/4 na 4

Rebelko - a mám je měřit ve volném nebo napnutém stavu? Aja má 126 cm a jsou jí ještě trochu dlouhé

Mikuláše se optám, známí budou dělat, chtěli i k nám, ale já je asi nechci, nechci, aby k nám chodil čert, tam kde se má dítě cítit bezpečne, chodíme do DDM a na Mírák

Deny - potřebovala bych nějaké info o neformálních službách pomoci u vás v obci, můžu napsat?
Rebelka78 35836
23.11.2012 10:40:19
sháním čerta s Mikulášem , popř. andělem ... nemáte doporučení ??? Děti 7,6,4 a 2 roky. Díky
Rebelka78 35836
23.11.2012 10:30:31
Stomaservis - Dyatlová nebere, její kolegině (myslím MUDr.Vránová) ano. Sestra brala jeden telefon za druhým, i s kočárkem jsme tam stáli asi 15minut, než se uráčila tel nevzít a věnovat se nám ~n~ navíc, obyč amalgan plomby na pojišťovnu nedělají, takže všechno za tvrdé.
(Manža k ní chodil a pokaždé přišel s jinou nabídkou reklamních nabídek, že jsou nejlepší ... Teď jezdí do Petrovic, ale to jsem s dětma odmítla)

Jankovský - objednačka cca měsíc, jako všude. Byla jsem i s dětma, tak mě na plombu objednal asi za 3týdny. / Původně jsme šli k Jankovské, ale vylezla nevrlá sestra, že nebere ... ať zkusíme vedle pana doktora. ~d~ Tam už sestřička příjemná./ Obyč amalgan dělají, ale nedoporučují. Amalgan placená kolem 470 , bílá asi 700 . Tak jsem si řekla, že to budu střídat ....

Vlasi , můžeš mi změřit ty punčochy ? Rozkrok - pata ? Přeci jen mám doma vychrtlýho dlouhána ~b~ Díky
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
23.11.2012 10:23:14
Vlasi, do kdy jsi v pondělí v práci? Pojedu do fitka, tak bych ti škatule hodila do práce.
Deny a co vy děláte v sobotu odpoledne? že bych se zastavila než pojedu vyzvednout koňařky ze Slavo? Nebo vy potom k nám až se vrátíme od koní.
Vlasinka 27143
22.11.2012 23:18:40
zubař - já co jsem v UL, tak chodím do Neštěmic k dr. Budilovi i s Ajou co ji mám a jsem spokojená, jdeme 20. 12. na preventivku

Gábi - jak to uděláme, peníze na účet? a kdy a jak vyzvednout a kaši teda holt přežiju, ale těšila jsem se, ta byla pro mě, zbylé byly dárky, to by bylo horší

Darčo - teda tahle veřejně a tučně to jméno..my máme sice taky H.V. v rodině, ale je už velký. U nás láska byla ve školce, ale né tak veliká.

Dneska jsem koupila další dva dárky pro Aju za babičky, ale vůbec netuším co pro M a mamku. Jo a koupila jsem si prvně salát v tom zdravém salátovém krámku a byl moc dobrý, s tofu a zálivkou.

Holky, mám tu nové (jen si je zkoušela) šedé punčochy s copánkovým vzorem na Aju, koupené v Lídlu a Aje jsou těsný přes stehna, takže na špejle, jinak na dýlku dobrý, nechcete je někdo za 70 Kč?
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
22.11.2012 20:58:44
Jo, já viděla inzerát, že do Stomaservisu se hledá lékař, plat 60.000,-. ~y~
22.11.2012 20:31:23
Deny, chodíme všichni 4 do Stomatoservisu a k Dyatlové, já jsem spokojená. SMSka byla psaná, že se hledají pacienti pro nového lékaře od ledna, takže Dyatlová už asi nebere.
Já jsem nakonec objednávala taky až v pondělí a ještě mám průšvih, protože jsem nějak blbě odklikla jednu kaši pro Vlasinku a nemám jí v objednávce.
Deny, tak mail s kalhotama jsem asi někde zazdila, podívám se po nich zítra ve školce v pytli. A domluvíme se na vyzvednutí a vrácení deky, nekonec jsem šít nemusela, Týna si domluvila ve Slavo a koupili jsme za 250 celou hotovou. Už potřebuje jenom svoje sedlo ~t~
A co hospoda, půjdeme ještě letos?
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
22.11.2012 19:28:01
Dyatlovou asi ne, já ji znám z práce a moc mi nesedí. Jankovský tuším nebral naši pojišťovnu, ale na webu nic nemá, napsala jsem mail a uvidíme, reference má výborné. Jaké jsou objednací doby? Já teda hodně dám i na dobrou sestru, tak to by bylo fajn. Ještě se poradím i s kolegyní v práci, je to zubní sestra, zná ty zákulisní drby ~t~.

Deny, Stomaservis je na Míráku v tom novém baráku vedle Spořitelny. A reference třeba na www.znamylekar.cz.

Mně dnes taky přišel Mixit a to jsem objednávala až teď v pondělí.
Denyna 14851
22.11.2012 18:45:30
Gábi, do toho stomatoservisu chodíte? Nebo máš reference? To je kde?
Na mixit se těším, tak se domluvíme, kdy se stavím. Psala jsem ti ohledně kalhot, přišlo ti to?
22.11.2012 16:00:47
Dneska mi zase prisla smska ze stomatoservisu, ze prijimaji nove pacienty. Chcete cislo? A prisel mixit.
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 19212  [Dalších 18122 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.