Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Denyna | 14851 |
|
|
22.11.2012 12:32:24
Tak to jsem ráda, že rodičáky jsou v poho.
Darčo a nemá ten Honzík tátu Michala? Se zubařem jsme na tom bohužel stejně. Teda já mám, ale zbytek rodiny ne. A není to tak dávno, co se přehlašovali k té teď už bývalé |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
22.11.2012 12:08:31
Sev, zubaře jsem měnila minulý měsíc. Chodíme teď do Pařížské k Jankovskému - mladý a fešák
. Je pravda, že jsme byli teprve jednou a já jdu ještě na plombování. Ale super přístup sestry i doktora. Platila jsem zatím jen 30Kč za sebe. Plomby mi dal na výběr, ať si rozmyslím. http://www.32dent.cz/ JO a po 3letech jsem se dozvěděla, že nemám paradontozu, ale je to hromada zubního kamene. Tak jdu na "očištění" .Darčo, mi máme ve škole taky milovníka ... z druhé třídy Potkávají se v družině, ale Barča z toho má trauma ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
22.11.2012 9:02:27
Ahojky, u nás všechny tři rodičáky naprosto v pohodě, je to úžasné mít bezproblémové šikovné děti.
Jdu na radu ohledně zubaře. Naše zubařka odchází do důchodu a jak původně slibovala, že do konce roku bude ordinovat, tak už končí teď v listopadu, takže ani preventivku v prosinci už nám bohužel neudělá. Vím, že se to tu probíralo několikrát a taky vím, že v Ústí je spousta zlatokopů, co berou nehorázné sumy skoro za všechno, tak tomu se chci rozhodně vyhnout. Klári, Ty jsi kdysi hlásila Matěje k Nešporové, jaká je? Zase jsem včera koukala na její letáček u naší dětské dr. |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
21.11.2012 21:04:11
Ahoj,tak hlasim,ze u nas taky vcera probehl rodicak.Luci vse dobry,jako pecliva,sikovna,pilna,nekdy az trochu litostiva,kdyz se ji nedari,ale nic prehnaneho,dvojky ma sem tam ze psani a zacali cist,tak ona cte po slabikach-nekteri jeste musi rozkladat...ale co tedy,jako u jedine,ucitelka informovala,ze se jim tam zrodila prvni laska...ono,tedy jde hl.o toho kluka,ktery se pry zamiloval do nasi cacorky.A jmenuje se Honzik VLASAK:).My samosebou o teto lasce vime jiz par dnu take:)Luci ho ma taky rada(jak ona hlasi-mrkaji na sebe,davaji si pusinky a drzi se za ruce)Jen me fakt pobavilo,ze to je az tak,ze o tom uc. informuje na tr. schuzce:)No,je to sranda.Skoda jen,ze o chlapeckovi jsem se nedozvedela nic,nebot jeho tatinek odesel jeste nez zacala uc.o jednotlivych detech, pritomnych rodicu,mluvit.
ps´tatinek uz ted se chyta za hlavu,necekal,ze to prijde tak brzo s temi napadniky ![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
21.11.2012 12:04:14
Jojo, do hotelu zavolat, udělat předběžnou rezervačku, koupit kupon a pak potvrdit a domluvit ostatní v hotelu ;o))
Na kalendáře jsem chytla akci na Rondelu ... poslala jsem 53fotek a do 2dnů byly kalendáře doma Teď je akce na závěsné A3vytisknuti.cz |
| Denyna | 14851 |
|
|
21.11.2012 8:52:55
Já bych se Slevomatu nebála. Prostě do vybraného hotelu zavolej ještě před tím, než si to na Slevomatu koupíš, a uvidíš hned.
Konkrétní zkušenost nemám, mě wellness neba. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
21.11.2012 7:03:59
Kalendáře taky musím, já objednávám vždy čisté a pak tam dolepuji fotky, dají se tam vlepit obrázky aj. ozdobičky, mají stojací i visací. A samo dodělat fotky.
Deny - mindrák neměj, tím já asi skončila, vždycky jsem s úklidem šílela, ale každý rok je na to míň a míň času a uklízím poctivě pravidelně, tak si to takhle odůvodňuju. Už i ty okna myji méně často než dřív. Rebelko - díky, juknu. Jsem si říkala jestli risknout slevomat apod., protože často slyším, že nemají místo nebo je úroveň nic moc. |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
20.11.2012 21:51:01
No jo, kalendáře ... ty už mám hotové ve skříni
![]() Deny, okna neřeš. Jsem je umyla a do týdne bych mohla znovu ![]() Vlasi, byli jsme lesana.cz , přes slevomat - wellnes (bazen,vířivka,sauna,pára),bowling,biliár,play-station a samo polopenze. Až na proleželé postele a počasí to bylo fajn ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
20.11.2012 21:24:07
Vlasi, jsi děsně výkonná, ještě z tebe budu mít mindrák
![]() I když umýt okna musím, furt to odkládám už od léta a alibisticky čekám, až vymřou všechny mouchy a mušky. Tak letos příspěvek k vnonímu úklidu ode mě bude. Jinak mám připravené jen ty dárky. Ještě musím nechat vytisknout prarodičům kalendáře a hotovo. Víc mě děsí zkouškové a psaní bakalářky. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
20.11.2012 20:54:13
Rebelko - no já už mám pro Aju dva doma a dva vytipované, pak mám pro synovce a víc netuším - M a mamce. Zato sobě bych věděla hafo, už jsem si koupila pouzdro na mobil. Jenže chci i překvápko a to nevím, jestli se mi splní.
A zvažuju takový pobyt pro nás s M, jeslti nevymslím nic jiného, tak dostane tohle. V jakém jste byly hotelu? Já už mám umytá okna a vyprané záclony (které jsem vyždímala na trochu víc než je běžné, protože mi to jaksi v tu chvíli nedošlo a jsou zmačkané a nevyvěsilo se to, zkoušela jsem to žehlit parou visící a nic, tak doufám, že další vyprání pomůže, ale asi jsem polámala vlákna, bych se..) a tím jsem asi i skončila s úklidem, protože chci 1. a 2. péct perníčky, abychom je měli na Mikuláše, máme nová vykrajovátka Mikuláše, anděla a čerta. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.