| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 19212  [Dalších 18102 >>]
Rebelka78 35836
20.11.2012 17:01:47
Zdravím ... po odpočatě - už neodpočatém - víkendu ~3~ Vyrazily jsme se známou na "wellnes" do Špindlu, ale jako by to nebylo. Bylo hezky, jen to počasí stálo na prd. KDyby aspoň na chvilku vylezlo sluníčko, tak bych si to hned jinak užívala ~y~ Tatínek přežil a děti taky, i když prcek má strupajzla ve vlasové části (prý TV stolek ~o~) .

Vlasi klídek, jsem bez dárků a bez nápadů . Dětem ještě možná něco vymyslím, ale co zbytek rodiny ??? To jsem zoufalka ~n~
Juknu na ty hry, co tu rozebíráte. To neznám ~d~ třebas koupím. I když , Barčetě byl chlap včera koupit kytaru ! Prý ji chce a on jí bude učit. To bude mít radost, lyže+kytara a hromada měkkých dárečků ~6~

Minulý víkend jsme byli ve fotoatelieru, tak doufám, že z toho vyleze nějaká pěkná společná fotečka a udělám manžovi fotoobraz - stále nadává , že nemáme v ložnici žádný obrázek, fotku.

Pa~3~
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
18.11.2012 16:39:12
http://www.lobkowicz.cz/data/1351789901877Advent-A3-BP-cor..pdf
17.11.2012 19:01:46
My máme doma Schody a Na ledové kře - k tomu je i rozšíření, aby to bylo ještě složitější, obojí je fajn. Já využila od O2 tu slevu do Albi na 2+1 zdarma, protože ty velké hry jsou hodně drahé, tak se mi to vyplatilo. Dostala jsem od kamarádky tip na hru Tantrix, vypadá to prima, ale v Albi to nemají, musím mrknout po hračkářstvích.
Vlasinka 27143
17.11.2012 9:48:32
Deny - tu Kočku a myš dostala k pátým narozeninám a Safari vloni na Vánoce a musím napsat, že to Safari se jí líbí a baví víc. Ale v těch pěti zládala. Na mladší nevím. To spíš ty hry pro mladší. Byli jsme letos na autosalonu v Lounech a právě tam byla i výstava hraček a měli tam rozložené snad všechny tyhle hry od Mindoku a bylo super si to vyzkoušet. Ještě se mi líbí miny, ale nevím, jak se to přesně jmenuje, mají dva druhy.

Asi půjdeme dnes do kulturáku na divadlo.
Denyna 14851
16.11.2012 14:46:09
Vlasi a od kolika let to Aja začala zvládat skládat? Pro čtyřletou Sim mám vybrané ty Zámecké schody, ale radši bych něco na cesty jako třeba to Schovej a najdi.

A k práci - učím denně 6 - 8 hodin, tenhle týden jsem zbytek bdělého stavu trávila překlady.
Vlasinka 27143
15.11.2012 21:27:17
už vím, jsem se podívala - Smart hry, máme dvě a třetí ve skříni

první je Kočka a myš, staví se cesta od kočky k myši apod.
druhou máme Safari, to se zase překrývají obrázky, tak aby byli vidět třeba jen 3 sloni
třetí koupenou máme Tučňáky na kře a musí se různě poskládat, aby tučnáci byli na daném místě

jde to vozit s sebou, jde to hrát v jednom, nejoblíběnější je asi Safari z těch dvou co máme a třetí bude taky určitě fajn
Vlasinka 27143
15.11.2012 21:22:35
Gábi - četla jsem e-mail až teď, já tam tubusy měla, je to vidět i v mailu

Deny - učíš tak dlouho? to máš asi horší

a nevím co ještě jsem šla napsat

nicméně jsem dneska zjistila, že je půlka listopadu a nemám dárky ani rozmyšlené, takže v neděli, až bude Aja u J půjdu po nákupech

jo a dneska povídala, že nevěří na Ježíška, tak jsem si říkala, že by jí to řekl někdo ve škole..no a ona, že ho nikdy neviděla a že věří na Mikuláše, protože toho už viděla, i když jsou to asi převleky :-)
Denyna 14851
15.11.2012 21:10:55
Jdu do burgundy velikost large scarf. A až vyhraju v loterii, pořídím si ještě nějaké z těch úžasých odstínů rezavých a fialových!
15.11.2012 21:05:45
Deny, už jsi vybrala barvu? Já jsem tam mrkla a problém vybrat bych měla taky. Neuvěřitelná barevná škála!
Denyna 14851
15.11.2012 19:25:00
Vlasi, a co mám říkat já po 12 hodinách angličtiny~t~ Ba ne, soucítím, mám taky dost.

Cvrčku a co pro děti nějaké Smart hry od Mindoku? Zvažuju pro Sim Zámecké schody a pro Kami nějakou cestu neo schovej a najdi. Prý to má úspěchy, doma zatím nemáme.

Jo, kdybyste některá chtěla, budu si objednávat pašmínu z mypashmina.co.uk
Jsou pravé, proto ty ceny, ale luxusně hřejí a já jsem zmrzlina. Mají i malé, tak třeba jako dárky pod strom.

[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 19212  [Dalších 18102 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.