Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Denyna | 14851 |
|
|
12.11.2012 21:37:03
Ok, Gábi, díky, pošlu ti mail. Do kdy?
Vlasi s nestíháním s tebou zcela soucím, už zase se topím v bažině. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
12.11.2012 21:22:18
Já chci taky, ale už jsem zase zapomněla z čeho měla Sev ty kaše, co mi dávala ochutnat. Vím, že ta růžová byla hodně sladká. A beru tipy, co je tam dobrého.
Já nějak nestíhám, v práci je toho hodně a doma jsem včera zahájila úklid, abych to stihla hezky postupně. A jinak se vracíme večer. Zítra je ve škole schůzka. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
12.11.2012 20:30:54
já jsem tady
budu objednávat mixit do školky, ovoce dětem, můžeš se přidat |
| Denyna | 14851 |
|
|
12.11.2012 15:49:40
Kde jste všechny?
Nedáme objednávku na Mixit? Zima se blíží, čas teplých kaší a sušeného ovoce ![]() |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
9.11.2012 12:56:39
Vlasi, tady máš kontakt a info: http://judousti.cz/?page_id=2
Minimálně 3 holky tam minule byly - chodí tam i Terezka - Ája jí zná ze školky. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
9.11.2012 12:01:32
Cvrčku - já taky chtěla Aju na judo, myslím, že by jí sedlo a i jednou na předváděčce se sama přihlásila, že by to chtěla zkusit. A ještě takhle blízko. Kolik je tam holek?
|
|
|
9.11.2012 10:33:38
Na judo chodí na Dobětice vedle Lidlu do té školy. Martin po,st,pá, Eli má po,čt balet, út keramiku ve škole a st,pá judo. Koukám, jak to zvládá, když má každý den něco, ale chce. Občas se stane, že usne na gauči třeba v 19.30 u pohádky. Je teď víc unavená, ale je to asi taky tím, že ve školce byla zvyklá po o spát.
Deny, taky doufám, že to chování bylo hodně ovlivněné kolektivem na hokeji a že to teď bude lepší. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
8.11.2012 22:47:27
Cvrčku - jejda, nelehká situace, ale to "cvak" úplně znám, taky mám někdy pocit, že se Aja chová otřesně hlavně před cizími a doma s ní je pohoda nebo ve škole, školce nebo když je někde se mnou, se známýma lidma
Ta výstroj by šla možná před Vánoci líp prodat. A kam chodí na judo? A chodí i Elí? A jak píše Deny, otisk určitě zanecháme, já to teď vidím na M, je mu 17 a jak je to milý, zodpovědný kluk a dřív bych ho někdy přizabila. Do teď si pamatuju, jak jsem mu vždycky hučela, že si má ze dvou jídel vybírat to masové nebo to co doma neděláme a né krupicovou kaši, že tu mu udělám doma. Tak tehdy povídal, že byl řízek a něco a že si vzpomněl na má slova a dal si řízek ![]() Já s Ajou válčím s pomalostí a pořád dělá co nemá. Jde něco někam odnést a potká jinou věc a začne se věnovat té..naše školní příprava zabere opravdu hodně času. No a dneska měla nějakou lítostivou. Nadšeně si šla pro knížku,že si bude číst. ty lehká slova zvládla, ale těžší ne a nevnímala příběh, tak začala brečet, že neumí číst a že má špatné známky - to je jako 1-, dvojku ještě nemá ani jednu a ani tu nepovažuju za špatnou, tak nevím, kde to vzala. Já zrovna včera dostala na AJ 2-, tak jsem jí říkala, že jsem byla ráda, že mám 2- a že chodí do školy chvilku, že nemůže umět číst všechno aj., ale bulela jak želva. A že jí nejdou psát čísla. Deny - manžel je super, jak reagovala učitelka? A dneska jsme prodali mamky kolo, tak mám radost. Ještě se potřebuji zbavit bot a pár malých věcí po Aje. |
| Denyna | 14851 |
|
|
8.11.2012 21:49:27
To je dobře, že je v judu spokojený. S těmihle sporty se taky většinou pojí nějaké chování vůči ostatním, jestli třeba na hokeji jelo posmívání, tak by se to ted taky mohlo zlepšit. Držím palce.
|
|
|
8.11.2012 21:38:32
S hokejem je konečná. Dělat otloukánka klukům v šatně jsme ho nechat nechtěli. Mě osobně se strašně ulevilo. Jirka to v sobě pořád řeší. Nechce se zatím zbavovat výstroje (co kdyby se tam chtěl vrátit). Já říkám, že do stejného kolektivu určitě ne. Začal chodit na judo a je tam spokojený.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.