Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Denyna | 14851 |
|
|
8.11.2012 21:25:58
Jsou to starosti s drobečkama. Ale věřím, že to naše hučení v nich nějakou stopu zanechá, byť to není na první pohled vidět. Jak je na tom vůec s tím hokejem?
|
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
8.11.2012 21:18:15
Mě to taky štve, občas se chová jako debil. Jen nevím, kam na takové chování chodí. V rodině rozhodně příklad nemá. Vždycky když mu domlouvám, tak mu říkám, že když ho někdo nezná, že je to chytrej kluk, tak si o něm na první pohled myslí, že je trouba. Hučíme do něj pořád, vždycky to odkýve a pak cvak a jako bych nic neříkala...
|
| Denyna | 14851 |
|
|
8.11.2012 21:08:37
Teda jsem přecitlivělá a posmívání, že se nudí, když nemá co dělat, zcela chápu. Aby to nějak blbě nevyznělo
|
| Denyna | 14851 |
|
|
8.11.2012 21:07:17
Cvrčku, teda, bouračka je nemilá, tak hlavně, že se nikomu nic nestalo.
Takový chování by mě od dítěte taky štvalo, za něco takovýho bych Kamče rozšlapala. Tak ať to vyřešíte. U nás též byly třídní schůzky, byl muž. Kamče prý skvělá a prý je vidět kvalitní domácí příprava. To už muž nevydržel a vysvětlil úče, jak nemožně tupý dítě máme a že domácí příprava je všechno, jen ne kvalitní a přivede nás všechny do hrobu ![]() Vlasi, u nás s družinou asi taky moc ven nechodí. Plácali se kolem školy, když bylo ještě hezky, teď chodí v pondělí do tělocvičny a v pátek plavat. V pondělí jsou školní kroužky zpívání a ve středu sportovní, tam hodně dětí chodí, Kamče taky. Jedno odpoledne jsou pak v nějaké PC učebně, kde si hrají s interaktivní tabulí. Tak se holt vyvenčí jen ranní cestou do školy. Perem se u nás taky ještě nepíše. |
|
|
8.11.2012 19:51:04
Vlasi, Martin se prý hodně posmívá ostatním, když třeba špatně odpoví, nebo jim něco nejde. Rád se předvádí, takže v tom bude taky kámen úrazu. No a tím, že mu učení jde, má všechno rychle hotové a pak zlobí, když se čeká, až práci dodělají všichni.
Dneska nám z pojišťovny sdělili, že dostaneme asi 46 tisíc za to auto - tak to je nemilé takhle před Vánocemi. ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
8.11.2012 18:09:43
U nás bude rodičák příští úterý. Dneska jsem zrovna mluvila s kamarádkou, je v radě za třídu, ať se optá kvůli chození ven s družinou, protože naši vůbec nechodí a chodit nebudou, protože jak jsou kroužky, musí vych. čekat, než se vrátí děti z nich a pak už není čas jít ven, protože než by se děti oblékly, můžou jít zpět. Tak jsem navrhla systém, kdy jedna třída bude těch co mají ten den kroužky a jiné vych půjde se zbytkem ven, tak uvidíme. Ale moc tomu nevěřím, prostě každá vych má svoji třídu. Takže Aja se dostane ven o víkendu a o velkých prázdninách. Teď v zimě se určitě ven nedostaneme, když přijdeme v 17h a je tma a musí psát úkoly.
Sev - a já myslela, že jsi bacila hospodou vyhnala, jsi si měla dát něco tvrdého a co Nelinka krk? Cvrčku - a co M vyvádí? kamarádka řeší u syna už v první třídě chování, prý se tak nikdy nechoval.. a škoda na autě teda vysoká, ale hlavně, že se J nic nestalo. |
|
|
7.11.2012 10:58:27
Tak u nás včera proběhl rodičák. Celkem jsem se tam uklidnila. Pořád jsem měla pocit, že Elí je mírně natvrdlá (teď už i matematika), ale myslím, že to nebude tak strašné a že je někde v tom zlatém středu. Hodnocení, že je šikulka, jen někdy trošku paličatá a lítostivá a pomalá. A jak nestíhá, tak potom brečí, že nestíhá... Eliška jí má ráda, celkově na děti působí klidným dojmem a říká, že mají právo na to, aby jim to déle trvalo, že se to teprve učí... máme chválit, chválit, chválit...
No a Martin má problémy s chováním, jinak nosí pořád jedničky. Jirka viděl jeho čtvrtletní práce z vlastivědy a matiky a říkal, že ho chválila, že měl jednu ze dvou nejlepších prací... Tak aspoň, že mu učení jde a to lumpačení musíme nějak podchytit. Elí taky včera psala Ježíškovi, tak nejdůležitější je Kimono!!! - to dostanou oba. Jediné, co mám, jsou knížkdy pro Jirku a pro děti... Ani nevím, jestli jsem psala, že Jirka boural. Naštěstí jen plechy, no ale škoda cca 60 tisíc. Potkal se s tatrovkou (Jirky vina). Tak jsem byla ráda, že se mu nic nestalo. Máme havarijku, tak uvidíme, kolik dostanem... |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
7.11.2012 7:52:17
Prý "vylézám z bažin"
. No, je pravda, že já se od hospody plácala v nemoci, hned druhý den mě sejmula horečka a tak mě to vydrtilo, že se víc než týden nějak nemůžu dát dokupy, síly mě naprosto opustily, plíce jako bych měla cizí, nemůžu nic udýchat. No neuvěřitelné, asi stárnu, či co. Nicméně donutilo mě to zvolnit na maximálně pomalé tempo, práci jsem minulý týden všechnu odřekla a opravdu poctivě odpočívám. Na domácnosti je to vidět .Dárečky už taky přemýšlím, ale mám jen pár tipů. Teď bude mít narozky Lenka, přeje si tablet a mám pro ni dětskou toaletní vodu... Už nás asi pomalu hračkové dárky opouštějí. Nelinka ještě perem ne, oni jedou hodně volným tempem, tuším jsou teprve u 7. písmenka. Ale byla jsem tuhle kupovat plnicí pero, v Labi neměli to, co jsem chtěla, tak jsem vlezla do Galaxie na Míráku a tam prodává tak mně nesympatická Ruska a teď to podělala úplně, asi tam dlouho nepůjdu. Něměli to, co jsem chtěla, tak mi hned nabízela jiné, tak jí říkám, že to nechci a že je to stejně pro leváky. A ona na to, že s tím může psát i pravák, že to nevadí. To mě teda dožralo, ve specializovaném obchodě by snad měli vědět, že je mezi těmi pery rozdíl! Neuvěřitelné! |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
6.11.2012 23:14:02
Deny - to o dárcích sem ani nepiš, já je nemám ani vymyšlené, natož nakoupené. Aja teda už psala Ježíškovi a třeba priorita je oranžové tričko s dl. rukávem se zelenými kytkami
pak sukně a kabelka do divadla. Povídala jsem jí, ať dárky očísluje jako vloni, kdy hezky psala 1., 2., 3.., tak letos mají tyhle tři dárky 1. důležitost a pak tam jsou zase ty opice co hrála u Cvrčka a modelína zmrzlinovač, tak asi koupím to, ale musím i za babičky. my dobrý, akorát v práci je toho šíleně moc, nevím co dřív, pořád něco odkládám a píšu si seznam co udělat a teď večer jsem založila fotky i mě za roky 2009 a 2010, tak ještě vyvolat ty následující a musím začít plánovat kalendáře, asi zase objednám ty dolepovací Aja už začala psát perem a stále jí škola moc baví. Vlasti - tak jsem se ptala v družině, mě to napadlo, ale říkala jsem si, že asi tohle by nechtěli, tak jo a dnes jsem jim to odnesla |
| Denyna | 14851 |
|
|
6.11.2012 22:07:03
Ahoj,
vylézám z bažin :) Snad budu mít zas konečně chvíli volněji. Snad už jsou marodi všichni zdraví. Darčo, doufám, že už jste s kojením OK. Jo a prej přední a zadní mlíko už zase neexistuje, no a pak se v tom vyznej :) Musím se pochválit, letos jsem nějaká organizovaná a hlavní dárky k Vánocům už mám koupené. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.