| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 19212  [Dalších 18042 >>]
Vlasinka 27143
25.10.2012 20:31:23
Gábi - díky, budu tam

já teda nevím, jak vydržím, jsem strašně unavená a nevyspalá
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
25.10.2012 17:43:45
Gábi, díky, logistika perfektní! ~R^ Setěšim, setěšim, setěšim! ~w~
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
25.10.2012 16:40:24
židle jsou objednány do Pizzérie na Klíši na 18,00. Vzala jsem jich 5, kdyby se někdo ještě přidal.
Tak asi Sev v 17,45 u garáží a Vlasinku v 17,50 na zastávce, kde tě vysazuju?
24.10.2012 11:13:55
Vlasi, super jste to zvládly, holky! Mám radost.
Denyna 14851
24.10.2012 9:45:47
Vlasi, tak jste to zvládly skvěle, Aja je statečná a ty super podpora.

Zítra využívám prázdnin, kdy já nemusím do práce a jedu pro změnu do školy, kde jsem si domluvila tři zkoušky a dvě konzultace~8~ Tak na mě myslete.

V pátek se těším, Gábi, díky za objednání stolu.
Rebelka78 35836
24.10.2012 9:28:36
Čauky,
hospodu jsem psala , že dám , ale raději se mnou nepočítejte ~n~ Od pondělí jsem s dětma doma a průduškujeme ~6~ a já skoro nemluvím ~t~
Vlasinka 27143
24.10.2012 8:36:46
Sev - o Bachovkách jsem už četla hodněkrát, ale nemáme.
Vlasinka 27143
24.10.2012 8:35:58
Tak to máme za sebou a myslím, že neočekávaně dobře. Přišli (i s M) jsme do čekárny, tak to se jí tam líbilo, šla si malovat, ale hned nás sestřičky volaly. Tak u dveří trochu zabrzdila, ale jak dostala lízátko, tak i poděkovala, což ona v krizi mlčí a nic neříká. Vzala jsem si ji na klín, sestřička jí ukázala pásku, že si ji může osahat a hledaly žílu. Byly tam dvě a obě dvě krásně spolupracovaly jak mezi sebou, tak s Ajou. Našly teda na zápěstí zvrchu, což je pro mě nejhorší varianta. Hned daly Aje vybrat ze 3 náplastí s obrázkem. To už řešila doma, nesly jsme naší. Tak si vybrala náplast a pak už že letí motýlek a píchne. Měly kraťoučkou jehlu a ona fakt měla modrá křídla jako motýl. Nemusím povídat, že celé je to tam hezky vyzdobené. Nabraly 3 zkumavky a povídaly, že už se nebude nic dít. Když jsem se snažila odvést Aje pozornost, tak se přidávaly. Fakt super. Aja vůbec nebrečela, ani se nehýbala, nemusela jsem jí pevně držet. V druhé ruce si držela plyšáka. Pak teda byla bílá a nebylo jí asi dobře. Tak jí hned sestřička dávala malou čokoládu a otvírala lízátko. Nechtěla nikam jít. Chtěla si tam lehnout, sesunula se k zemi, tak jí sestra dala na lehátko.Když začala řešit, že nechce přes obrázkovou náplast takový ten fáčový bochánek, tak už to bylo dobrý a pomalu jsme šly. V čekárně teda byla zpocená, seděla, že nikam nejde, že nechce do školy, že nechce cvičit. Odvedla jsem jí do školy až do třídy, ještě jsme koupiliy v automatu čokolupínky a řekla jsem pí uč, že byla prvně na krvi a že může být jiná než běžně. Ale myslím, že ve škole mezi dětma to bude dobrý. Bochánek jsme sundaly v šatně. Dala jsem jí kinder vajíčko, to si vezme prý k babi a včera jsme byly na zmrzlině za alergo a "předplacení" odběru. Jestli příště na krev, zase jen tam. M sice povídal, že si neumí představit, že jí dělají něco víc, ale myslím, že to zvládla dobře.

Já bych se klidně přidala na svezení i tam, jestli nejsem stranou a nebo sjedu dolů na Výstupní.
23.10.2012 22:43:12
Gábi, nabídce na přívoz nemůžu odolat! A pokud nebudete sedět do jedné do rána, tak moc prosím o odvoz.

Vlasi, škoda, že není víc času, ale pořiď si "krizové Bachovy kapky", myslím, že by se vám občas hodily. Nelinka je zvyklá odmalička na odběry, takže ona nádherně drží, ani nemukne. Péťa, když byl malý, tak chodil taky často a pak vyrostl, dostal rozum a taky to snáší špatně, musí u toho ležet a já ho držet za ruku. Ale jestli jedete na to dětské odběrové centrum, tak se neboj, právě tam jsou zvyklí na ledacos a budou vědět, jak na ni, když to nepůjde. Slib jí za to pak cukrárnu nebo nějaký dáreček.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
23.10.2012 21:23:21
Tak jsme do hospody 4? Vlasinka, Severka, Deny a já? Mám objednat stůl a chcete nějak nabrat i cestou tam? Už se nikdo nepřidá?
Vlasi, tak at to zítra zvládnete co nejlíp, držím palce.
Sev, to je dobře, že Nelinka má krk lepší a lepší a čtení taky, my už máme taky čtení lepší a lepší ~t~
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 19212  [Dalších 18042 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.