| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 19212  [Dalších 18052 >>]
Denyna 14851
30.10.2012 18:58:55
Vlasi, tak super nákupy~R^

Gábi, jsi statečná matka a doufám, že Týnu už nic nebolí.

Byla jsem dneska na obědě ve Fóru v tom zdravém bufetu a byla tam teda nejdelší fronta ze všech, asi mají lidi zájem. A potkala jsem tam Kláru :)

Zítra jedu pro velký úspěch do Prahy na zkoušku, akorát jsem zjistila, že si pletu Karolinum (kde jsem byla minulý týden) a Klementinum, které musím najít zítra~8~
Nekonečný blázinec. Doufám, že ještě příští týden a budu fungovat zas normálně.

Darčo, duplo už jsem přebrala a roztřídila a snad se na příští týden už domluvíme. I když nejspíš budu muset zas do školy, a to jsem si chtěla užívat školu v přírodě se svými studenty ~:(
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
28.10.2012 20:09:59
Jela jsem a silnice nebyla namrzlá, zato byla celá pokrytá sněhovou srágorou a celou cestu pršelo, sněžilo a byla mlha, byla to teda hnus cesta tam i zpátky. Ale nebyla jsem matka protiva, co to pořád odkládá. Byla jsem ráda, když jsem viděla zdymadla ~6~.
Dneska jsmy byly s holkama u tchánovců na obědě a Týnu celý den bolí krk a rameno. Neví jestli si s tím včera nějak hnula (byli jsme u tety a s klukama od sestřenic se tam polštářovali) nebo špatně spala. Knučela celý den, tak jsem mazala a zahřívala, tak uvidíme zítra.
Jsem ráda, že v pátek chutnalo (mě taky) a že vás choroby nechaly sedět a dolehly na vás až potom ~;). Tak zase příště ~t~
Vlasinka 27143
27.10.2012 23:54:27
Ahojky,

mě jídlo taky moc chutnalo a pokec super.

My dnes v Rci a jeli jsme po dálnici a sice čvachta, ale šlo to. My ještě na letních že..
Viděli jsme před zdymadlama ledoborec a myslela jsem, že bude větší.
Počasí mě donutilo koupit Aje už boty. Na vaše doporučení ve Sportisimu u Globusu jsme koupili takové vyšší kotníčkové sněhulovité Alpine pro, růžovo-černé a mají i odrazky a za super cenu 499 a pak v Globusu kozačky a rukavice. To co jsem koupila v Takku jí všechno sedí,tak mám radost, že jsem nakoupila výhodně a ladí jí to.
Já si koupila v Deichmannu černé kozačky bez podpadku a jsem spokojená, byly za nějnižší možnou cenu u kožených, protože i 2500 už se mi zdálo moc, natož 3300 co jsem viděla.

Sev - brzy se uzdrav

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
27.10.2012 16:53:11
Ahojky, bylo to moc prima, pěkně jsem se nabaštila a špatně mi nebylo!!! ~:-D Akorát dneska na mě viróza dolehla se vší silou, v krku oheň, tak polehávám a doufám, že Gábi tu Prahu odložila, zrovna čtu, že D8 na Prahu byla uzavřena, stejně tak nejezdí vlaky z UL do Prahy. Ó, díky za nemoc, původně jsem měla v plánu jet s dětmi vlakem na veletrh hraček. NO, v postýlce je líp.

Jdu okouknout ty perníčky...
Denyna 14851
27.10.2012 9:31:35
Ahoj,
hospoda super jako vždy a dneska nemůžu mluvit. Naštěstí mě počasí vyslyšelo a je tak hnusně, že dětské závody se odkládají. Tak můžu zůstat v pelechu a pak se pojedeme zahřát do lázní v Bad Schandau.

Gábi a ty se neboj, taková zima není, aby namrzly silnice.

Severko, perníčky objednávám tady
http://www.fler.cz/dama
26.10.2012 17:27:54
Říkáš, že si mám pro jistotu vzít s sebou termosku horkého čaje? Už jsem jednu vypila.
26.10.2012 16:40:52
vezmu ti sebou kořínek nebo rovnou nalozený zázvor v medu a citronu ~t~
26.10.2012 15:18:52
Deny, Ty řádíš! :oDDD Já jsem ráno vstala nějaká nachcípnutá, tak doufám, že vydržím, vyspaná jsem teda dost, aspoň něco. Jestli budou mít zázvorový čaj, tak budu spokojená.
26.10.2012 0:04:33
DEny, jsi výkonná. Tak zítra doufám nebude sněžit, mrznout a jiné pohromy zimní, co slibují a všude šťastně dojedeme.
Denyna 14851
25.10.2012 21:48:33
Tak jsem dnešek přežila, až na jednu konzultaci zvládla všechnu školu, nezabila jsem se v autě a udala aspon jedno dítě na spaní ve školce po dnešním lampionovém průvodu. Jen jsem teď trochu připitá (v tý školce mi pořád někdo nalejval, sakra) a zítra budu mít asi kocovinu. Ale už se na zítřek těším!
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 19212  [Dalších 18052 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.