Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
18.10.2012 10:29:55
Cvrčku, souhlas ... u nás stejné
Hospodu na příští pátek doma nahlásím, snad se nic nepřihodí ![]() |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
18.10.2012 7:42:47
Vlasi, mě to ujetý nepřijde. Oni mají max. 1 úkol denně a na víkendy úkoly nedostávají. Ještě to učitelka střídá - psaní, čtení, matika. Takže má úkol ze psaní max. 2x týdně a to mi přijde málo. Když pak vidím, jak jí to nejde, jaké dělá chyby, jak u toho dělá všechno možné okolo... tak si myslím, že když bude trénovat, lépe si to zafixuje. Já jí nijak nedrtím, že by musela psát každý den stránku. Když má úkol ze psaní, tak psát nemusí a když píše, tak maximálně 2 řádky. No a když začne psát úkol a vidím, že jí to nejde, tak si to nanečisto zkusí někam vedle do sešitu pro doma, protože bych v písance vygumovala díru.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
17.10.2012 21:57:36
Já se na příští pátek taky hlásím
Jestli jsou prázdniny, tak Aja bude u mamky a v sobotu budu moct spát. Deny - já myslím, že budeme. Sice jsem viděla hezký kabát a bundu pro Aju v Tescu, tak tam asi zajedeme, ale myslím, že v 6h budeme doma. Kdyžtak zavolej předem, mobil myslím máš. Gábi - to jsem ráda, že jsi napsala, že to holky nemají přehánět, protože mě to přijde teda šílený, že jim kupujete náhradní písanky a nutíte je psát Mě přijde stejně jako Deny, že těch úkolů je dost a stačí to. Jinak u nás dobrý. Mě už je dobře. Dneska jsem šla do práce, ráno ještě trochu navená a bolela hlava, ale pak to přešlo a mohla bych být v práci do noci. Šla jsem pak na AJ, měli jsme zástup a byl mnohem lepší než ta naše, je mi líto, že ho nemáme. Asi koukal, že jsme pokročilí a neumíme mluvit. Aja přinesla ze školy fotky, je tam hezky, ale nelíbí se mi, že jsou za ní vidět ostatní děti. Škola ji pořád baví, kdyby plnila všechno jako tu školu. Baví ji nosit sukně, tak jsem ráda. Koupily jsme teď jednu zimní a jedny svetrošaty. A sháníme pořád boty, aby byly i k sukni a právě v Tescu je bunda k sukni. Sev - jsem ráda, že je Nelince líp a ty písmenka snad nacvičíte a nebo je to začátek dys :-( |
| Denyna | 14851 |
|
|
17.10.2012 21:47:05
Že nám to plánování ale jde
![]() Taky jsem si uvědomila, že v pátek bude drakiáda tudíž bych do hospody zrovna brzo nedorazila Jsem už fakt mimo.No teoreticky příští pátek zatím nic nemám, tak by se to hodilo, pokud to rodina přežije - v pondělí jedu do Prahy do divadla a ve čtvrtek na fakultu. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
17.10.2012 21:19:56
Tak mi z toho vychází jedině příští týden pátek. Co Deny?
|
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
17.10.2012 21:13:08
já už tento pátek hospodu mám
, ale okolnosti se změnily a můžu příští týden kromě úterý kdykoliv |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
17.10.2012 20:53:49
Deny už se nemůže dočkat
![]() ![]() . Tento pátek klidně beru! |
| Denyna | 14851 |
|
|
17.10.2012 19:09:27
No a proč teda nejdem do hospody v ten pátek? Kurna už!
![]() ![]() Vlasi a zítra kolem šesté večer budete doma, že bych se stavila vyměnit koloběžku za motorku? No školu jsem si zošklivila hlavně já, nějak nepřichází zlepšení, stále chaos. Úkoly - Kami nebaví psát a někdy nechápe směr těch motanic, tak jsme asi dvoje zkoušeli ještě nanečisto,jinak to moc nehrotím. Naopak mě štve, že těch úkolů mají tolik ![]() No ale Kami je až na to psaní spokojená, má už v žákovský celou stránku jedniček a psali už dva velké testy a oba má za jedničku s hvězdičkou :) |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
17.10.2012 15:35:41
holky, nepřehánějte to s tou školou, zvošklivíte jim to
, nic se nemá přehánět. Já jsem pro hospodu použitelná jen v pátek a nebo až budou příští týden ty prázdniny |
| Denyna | 14851 |
|
|
16.10.2012 21:17:46
Vy jste teda hospodyně, to jsou kšefty s vámi. Příští týden nemůžu v pondělí a ve čtvrtek.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.