| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 19212  [Dalších 18012 >>]
Vlasinka 27143
19.10.2012 8:59:55
Cvrčku - a jdete na Hurvínka v kolik hodin? my v 16.30

houby netuším, taky bych šla
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
19.10.2012 8:02:04
My jedeme zítra na houby - jen ještě nevíme kam - nemáte někdo nějaký tip? Asi někam mezi Sněžník a Tisou... No a v neděli razíme na Hurvínka
Vlasinka 27143
18.10.2012 22:32:42
Darčo - motorka od Deny je u nás, chceš ji vzít v NE? papír si napíšu sem a ráno si to přečtu:-)

Já už hospodu taky nahlásila a zrovna je i divadlo v Teplicích dokonce se slevou ze Slevomatu, ale upřednostním vás.

A dneska jsem báječně nakoupila. Sobě flaušový kabát, barevný, už byl slevněný, pak ještě bundu na chladnější období, ale né úplnou zimu, už dlouho nějakou hledám a uplatinila jsem 25 % a ušetřila 412 Kč :-) Na Aju neměli její velikost, jinak bych ji vzala a měly bychom i podobnou.

Nemáte tip na víkend?
Denyna 14851
18.10.2012 20:55:48
Jo, Darčo, duplo, já věděla, že jsem chtěla na něco reagovat. Máme tuším tři sady - Zoo, farmu a nějaký koně s překážkama. Zkusím vygooglit. Klidně se stavíme, jak vám to bude vyhovovat.
Denyna 14851
18.10.2012 20:51:27
Tak znáte mě - já jsem odpůrce prudkých změn u dětí, takže si myslím, že školní režim je v té první třídě nápor sám o sobě, natož ještě pracovat s dětmi doma.
Souhlasím s Vlasinkou, že perfektní to psaní hned nemůže být, vždyť je to pro děti něco úplně nového.
Kromě toho doporučuju vybodnout se na psaní a počty a začít děti učit internacionálu~:-D Pro jistotu~8~

Příští pátek se do hospody těším, už jsem to doma nahlásila.
Vlasinka 27143
18.10.2012 14:38:25
http://ona.idnes.cz/nakupy.aspx
Rebelka78 35836
18.10.2012 13:56:38
Holkiiii, u nás je vždy jeden úkol po-čt , včera např. měla přečíst asi 15 písmenek (na přeskáčku). Tak že ještě trénujeme, to neublíží.
Koukám, že co škola, to jiná taktika. Darčo, vy spojujete písmenka ? A učí se ta písmenka na některé škole už psát ? U nás m,l,p,s a to jen číst nebo hledat v textu.

U matiky mi přišlo divný, že se učili psát větší/menší , měli doplňovat mezi dvě čísla ... jak mají doplňovat, když čísla ještě nebrali ??? Nedokážu si představit, že by některé dítě nevědělo, že 3 je víc než 2 ... když to měli doplňovat. Ale vím, že takové děti určitě jsou.
Prostě škola je škola. Ale je fajn, že jsou všechny nadšené a chtějí tam být co nejdýl. I u nás ~6~~6~~6~
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
18.10.2012 13:08:32
Tak u nas je take vice malych ukolu. Neco jako pise Ivca. Ale ted mela treba psani-nacvik na m,n a z matiky vetsi,mensi,rovna se.Ale nekdy je ten ukol jen vystrihnout,vybarvit,ci podepsat.Do toho jeste tak ob den si reze pastelky,to je taky "prace".Moc casu na hrani taky nema,protoze se jeste po skole snazime alespon chvili byt venku-alespon projit.Neco nanecisto uz psala,ale moc to taky nechci,solo sesity tedy nekupuju.Jo,kazda skola to ma jinak.Luci napr. psani trenuje dost a dost ma prave z neho i ty ukoly.Urcite to nema dokonale a jednicky zatim spis nedostava-jen hvezdicky,nebo obrazek.Ale i tak myslim,ze to neni nejhorsi:)Cteni jeste nemaji,ale rikala,ze uz pomalu spojuji slabiky.To ona sama dela uz dlouho-stale nekde neco cte.Moc ji ale nejde,kdyz je trojpismenna slabika a plete si male l s i.

Deny,jeste me napadlo,jak jsi psala o tom Duplu.Asi bych mela zajem:)Mame toho tedy taky mraky,ale napr. zviratka vubec:)A hraje si s nim jeste i Luci a co pak tepr Niki,ze:)Ale to by jsme museli prijet asi vsichni,neb ja nejsem mobilni:)A nebo ty - s holkama - sem..... ~;)

Hospoda,kdyz az na Klisi u me nehrozi.Jinak by asi sla.Niki ted mezi 19-20h jde spat a vstava treba ve 4,5 nebo jako dnes az v 6h rano.Ale riskovat Klisi,to tedy nevim:(
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
18.10.2012 12:24:30
Ivuš, omlouvám se, že jsem Tě přesně necitovala. Přišlo mi jen, že si myslíš, že tu školu bereme hóóóódně vážně a holky "dřeme z kůže" (myslím mě a Vlastu). Uzavřem to ne? Každý dítě prostě potřebuje to svý... ~2~
Vlasinka 27143
18.10.2012 11:51:50
Cvrčku - nevolila jsem slovo ujetý, ale šílený. To ujetý ve mě asociuje mnohem horší obsah a to bych nechtěla, aby tak vyznělo. Já usuzovala podle nás a nějak si to neumím představit. Když vezmu, že ji vyzvednu + - v půl 4, jdeme ještě do krámu, domů, najíst, nachystat aktovku, pak píšeme úkoly. Většinou nemá jeden, ale pár malých,např. vybarvit v obrazci kolonky, kde je m,M. Pak nastříhat písmenka, pak namalovat puntíky k počtům apod. a většinou ještě čtení nebo to není povinné, ale moje poctivka, když pí uč řekne opakovat, tak to musíme vše zopakovat. Psaní zatím tolik ani neměla, vše dělají ve škole. Dělala jen cviky na uvolnění ruky, pak čáry, jedničky a obloučky. Ještě mi musí ukázat co vše ve škole dělali. Končíme docela za dlouho. Neumím si představit, že jí ještě bude bavit něco psát. Doma zatím ani negumovala, nebylo potřeba a ani se mi to nelíbí. Gumovala akorát jednou u J, že neudělala obloučky na střídačku, ale stejným směrem a pak ten úkol vypadá snad ještě hůř. Chodí do školy měsíc a půl. Přece nemůžu chtít, aby psala bezchybně a podle vzoru. Třeba k tomu taky dospějeme,že půjdu koupit písanky, ale nevím, kdy to budeme dělat. Už teď mám pocit, že si málo hraje a i Aja povídala, že chce být déle v družině, aby si mohla hrát a chce chodit i ráno.
Vyjádřila jsem pouze názor, ale každý si to přece může dělat, jak mu to vyhovuje a každé dítě potřebuje jiný přístup. Tím jsem neřekla, že je to špatně, pouze mě to přijde v současné chvíli zbytečně zatěžující. Možná i tím, že stále trénujeme logopedii, která ubírá další čas.
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 19212  [Dalších 18012 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.