| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 19212  [Dalších 17982 >>]
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
14.10.2012 23:12:54
Byly jste krasny. No nejlip by bylo rovnou zitra. Nedomluvime to v nejaky hospode?
Denyna 14851
14.10.2012 16:41:24
Naše dnešní zábava:

a dekorování vítězů:

Není to sice vidět, ale jedna byla za pinceznu a druhá za čarodějnici a kobyle jsem vpletla pentličky (poté, co jsem se líně rozhodla, že jednorožce z ní vyrábět nebudu).
Gábi, nakonec to pojali jako mini parkurek, to jsi s námi tu Týnu měla poslat, to by na ni bylo akorát.
Ale teda, po uběhnutí každého kola jsem lapala po dechu ještě sakra dlouho. Kdy začnem běhat?
Rebelka78 35836
14.10.2012 9:53:33
Tak jsem tu bundu v KIKu riskla. Píšou vodní i vzdušný sloupec, uvidíme jak to zmáchá. ~6~ a sobě jsem tam koupila Softshell kalhoty na lyže. Spíš počítám s běháním kolem sáněk s prckem. Ale jsou s flísem uvnitř, tak snad nezmrznu.

Volby bez komentáře ... co by se dalo čekat při té účasti ??? (když jsem šla po 14h do družiny, tak u nás se to hemžilo důchodci). ~t~
Vlasinka 27143
13.10.2012 22:16:14
Deny - dneska jsem na ty Superfity v Humanicu koukala, ale měli jen malé velikosti a bez zkoušení já boty nekoupím. Ještě oběhnu sporty.

Chystáme se za 14 dní do Letňan, M jede do skydive arény, tak bych oběhla obchody v Letňanech, je tam nějaká jiná obuv než u nás, nevíte? Koukala jsem včera v Rci v Labotě, měli pěkné, ale bílé.

volby nekomentuju, ale trochu jsem to očekávala z toho co bylo v průzkumech a i co lidé v okolí povídali

Denyna 14851
13.10.2012 21:38:19
OK, odvezu si koloběžku a přivezu motorku k Vlasince.

Zimní boty holčičky nosí Superfity, velmi se nám osvědčily. Snažím se je poshánět po výprodejích (v Humanicu ještě něco měli), páč jinak jsou dost drahé. Pak mají ještě na parádku kozačky Pediped, ale to jen tak do počtu, ty Superfity se ještě nikdy nepromáčely.

Co říkáte na výsledek voleb? Já teda nemám slov~8~

Zato Parudubická se mi dneska líbila, nikomu se nic nestalo a pokoukání to bylo hezký.
Vlasinka 27143
13.10.2012 21:30:29
Vlasti - s Kikem nemám zkušenosti, vím, že chválili ty pogumované bundy a kalhoty

já se potřebuji zbavit kotníčkových mírně vyteplených nepromokavých bot z Intersportu, vel. 31, měla je párkrát na noze, pův. cena 899, novou nevím, ale určitě se dohodneme, kdybyste někdo měl zájem

Včera jsme jely s Ajou k mamce, rychle ze školy domů jen dát tašku, převlíct a letět na vlak. Aja je taková poctivka, že když pí uč povídala, že mají opakovat, tak mi už v trolejbuse povídala, že se musí učit a musí si vzít učení s sebou. Takže si sbalila do bahotu písmena a desky na diktáty a opakovaly jsme. Hned jak jsme dneska přijely, tak se vykoupala a šla si dělat DÚ. Kéž by jí to zůstalo po celou dobu školní docházky.
Taky jsme byly nakupovat, jak v Rci, tak ještě v HM, tak bude do školy fešanda,ale pořád nevím, jaké boty na zimu, nic moc se nám nelíbí nebo nesplňuje moje požadavky. A já chci taky kozačky.

Jo a ještě kdybyste někdo měl zájem o vyloupané ořechy, tak mamka loupe a prodává. Jsou to sice loňské, protože letošní kvůli pomrznutí nejsou. Byly usušené ve skořápce a teď je loupe. Jsou dobré.

Rebelka78 35836
13.10.2012 13:48:53
Jitu, díky. Zkus je najít a rádi si půjčíme ... ~b~

Darčo, my takovou věc - hrací deku - vůbec neměli. OBě děti si vystačily s hrazdičkou a potom hrající hračky, pianko se zvířátky, ale nejoblíbenější byla v době plazení prázdná petka ~y~. Malému jsme koupili FP pejska, ale teprve teď ho zajímá.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
13.10.2012 10:03:11
Vlasti, přezkáče mám, půjčím - budu je pak potřebovat pro Elišku... Jsou oranžové, značku bych se musela podívat a myslím, že ta velikost bude dobrá.
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
12.10.2012 21:52:11
Vlasti a nemate jiz nepouzivanou - nevyuzivanou hraci deku?Tu bych totiz brala ted.Mam s hrazdickou,ale je mala a brala bych jeste jednu-uz bez hrazdicky,ty mam totiz dve:)

jeste me napadlo,holky,neco houpaciho:)Pro Luci jsme meli "jen"houpacku(kterou uz taky nemame).Zadny kohout,kun ci houpadlo ne-e.

Niki ma svoji prvni rymu:(Jeste,ze existuje ta odsavacka na vysavac-super vecicka!Ma ji od Luci,ta uz je ale skoro fit a nastesti zustalo jen u rymy...porad mi to u nas prijde jak zazrak...ale uz se parkrat poštěstilo:)
Rebelka78 35836
12.10.2012 21:41:50
Vlasi, my taky gumujeme. A pravděpodobně nemáme komu ukazovat, jak nám to jde ... uč úkoly nekontroluje ... ~8~ tvrdí Barče.
Kroužky jsem omezila na družinu a zatím v pohodě. V úterý má volno a chtěla by ještě flétnu. To by měla volný jen pátek, tak jsem zamítla.

Darčo, co je hrací, svítící a pohybující se, tak to zrovna zkoumáme ~z~ a když se zadaří, tak i likvidujeme ~6~ .
Já se pokouším vymyslet malému k vánocům nějaké garáže nebo "ponk" . Uvidíme, co seženeme.

Sháním lyžáky pro Barče , vel. 32-33 ... nemáte některá doma přebytečné ? A brala bych i vel.41 pro mou maličkost. ~b~

A ještě dotázek - v KIK mají nabídku zimních lyžařských dětských bund, nemáte zkušenost ? Díky
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 19212  [Dalších 17982 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.