Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Klára s Matějem | 15489 |
|
|
12.10.2012 15:07:12
Severko já bych tu knížku brala pokud budeš objednávat. Děkuji
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
12.10.2012 12:39:18
Chtěl by si se mnou někdo objednat knížku 13. komnata milenek? Každá druhá a další je o víc než 50% levnější, platí do konce října.
http://www.13komnatamilenek.cz/ |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
11.10.2012 11:47:16
Ahoj holky, moc děkuji za nabídku a prima nápad Ivco:)Co ti mám Deny dát alespoň pro holky??Motorka bude super!
Ivco ty mas choditko?To by bylo skvělý kdybys zapůjčila.Pejska jsme zrovna nedávno koupily Nikolce k Vánocum-byl v Globu za super cenu (600,-).Na stolecek budes hodna kdyz se H. zeptas.Pry je dobry:)Nechci toho moc kupovat,ale zase nechci aby Luci mela pod stromkem darku treba 5 a Niki 1....soupla bych to tam:)Casu na to ma dost Ivco,ted v sobotu od 14h jsme urcite sami,neb M bude pocitat volby:)a narozky jsou v nedeli... |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
10.10.2012 21:54:18
Deny - že teda mluvím za Darču, ale co kdybys motorku vzala k nám, ty u nás necháš motorku a vezmeš si koloběžku
![]() Darčo - mám to aktivní chodítko, pejska FP, půjčím. Helča by možná prodala aktivní stoleček FP, se jí zeptám. Jinak mě nic nenapadá. To oblečení jak jsem dostala ještě. TO je tak na 8 měs. Musíte nat u návštěvu. |
| Denyna | 14851 |
|
|
10.10.2012 21:16:44
Vlasi, díky, pro koloběžku se stavím, domluvíme se.
Taneční kroužky neznám, akorát ten náš balet a tam vím, že některé holčičky chodí jen jednou týdně, tam se domluvit jde. Darčo, motorku tu mám tu menší Enduro růžovou, je trochu vyšisovaná barva, jinak jí nic není. Jestli si pro ni přijedeš, je tvoje. Jinak je už všechno asi pryč, zaclání tu jen dvě postýlky, golfky a velký fusak. Taky hromada dupla, s tím vůbec nevím, co si počnu. |
|
10.10.2012 20:58:51
Ahoj holčiny, jen mě tak napadlo-nemáte někdo schované takové ty větší a dražší "hračky" pro prcky - např. aktivní chodítko(ne když dítě nechodí a sedí tam-to nechci,až když chodí-na přidržování),aktivní stoleček (např.od Fisher price), motorka-enduro, apod. Nebo hrací deku. Nic takového jsme pro Luci neměli ani tu motorku,máme jen pejska. Na vodění byl dobrý,ale jezdit se na něm nedalo:)Beru na zápůjčku i příp.odkup:)
Moc nedoufám,přeci jen dětičky už jsou velké,ale třeba:)).... Jinak dnes se Luci učila písmenko "o" Už jich probrali opravdu 6. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
10.10.2012 7:52:42
Jak píše Darča, já taky nechápu, proč jsou takové nároky na ty děti, tréninky 2x týdně po 1,5 h třeba u tanečků. Já vím, že to chci jen pro zábavu a 1x týdně a je problém něco sehnat. Vím, že ani není nadaná na tanec, ale prostě tancovat chce a vysvětlujte to pak někomu, kdo chce tréninky 2x týdně, o víkendu soutěže a výkon.
Tak Aja už začali psát 1 a bič. A tím jsem začala řešit otázku, zda gumovat nepovedené a rozhodla jsem se, že ne. Jak to děláte? Já si totiž myslím, že je to domácí úkol, kde má dítě ukázat jak to umí, jak porozumělo látce, když se třeba počítá, takže si říkám, proč by to gumovala a nebo bych ji předem nutila to počítat mimo. A když bude psát nanečisto, tak pak už zase může být i unavená. Nedokážu ohodnotit, zda je lepší tiskací nebo psací, ale psací mi přijde rychlejší (i když asi je to o cviku)a nevím, jak by se lidi podepisovali Já bych pak určitě měla podpis, který by podepsal každý, kdyby to bylo tiskace. A pamatuji si ze ZŠ učitele, co psal tiskace strašně rychle a klepalo to do tabule. zatím pa musím končit |
|
9.10.2012 22:51:33
U Luci se jeste necte jako sluvka.Jen cetla pismenka v te Zive abecede-jako male s,velke S,male m atd.Sama Luci se snazi cist hodne a vsude z velkych tiskacich pismen:)Jinak vykricniky uz ma asi dva-za psani trojky a za nejake ty carky.Taky ma ale uz i jednicky a spousty obrazku.Jednou dostala i mrak(to je u nich spatne)za kecani v hodine:)Nervy doma s ukoly taky mame,hlavne u tech carek a nebo i u cisel.Ukol vzdy vypada lip nez to nasrabe ve skole,ale toho gumovani...i na slzicky uz doslo.Takze v poho-vsude je to stejne:)
Se sportem je to fakt na pytel.Ja taky nechapu,proc musi vsude tak vse drit a deti drtit.Jako by nemohlo jit jen o zabavu.Kolik z nich se s tim kdy bude zivit,ze... S Nikolkou nas ceka pristi patek nastreleni nausnicek.Tak konecne nebude za kluka,kdyz ji nemam moc ruzovou:)Jinak si zatim MD opravdu uzivam ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
9.10.2012 19:42:13
naše Týna s dys když nemusí psace, tak píše tiskace, proto jsem se ptala.
Deny, pokud chce, tak jí nech, maximálně někde upadne a usne a dotáhne to unavení. |
| Denyna | 14851 |
|
|
9.10.2012 12:44:09
Vlasi, Hejný pojímá výuku matiky jinak a v jiném prostředí, než ostatní. A lidi si ji chválí. I kamarádky, co učí doma, nebo ty, jejichž dětem nejde moc matika standardní výukou si Hejného učebnice kupují domů. My jsme teprve na začátku, tak poreferovat nemůžu. Ale pochopila jsem, co je sčítací trojúhelník, tak to asi funguje :)
Ohledně psaní jsem nerozhodná. Mám za to, že psací písmo je dobré v tom, že se tak líp vypíše ruka, jemná motorika je lepší a tak. Na druhou stranu děti s těžkou rukou nebo horší motorikou by si u tiskacího asi ušetřily spoustu slz. Ale Angličani tak tak píšou a to jejich napojované tiskací písmo mi přijde nepřirozenější a ve výsledku na psaní náročnější, než naše psací. Tož nevím. Cvrčku, to mě mrzí, když se dospělí chovají jako hovada. Jiný oddíl, kde se hraje hokej, tu není? Takhle dětem znechucovat sport Myslela jsem, že ti extra nadaní se pak dostávají do nějakých výběrů a ostatní hrajou normálně dál. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.