| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 19212  [Dalších 17962 >>]
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
8.10.2012 22:45:57
Tím novým písmem se učí na SNP - kolegyně tam má syna v první třídě.

S trenérem řeč není - ten Martina vyloženě nemá rád... Je to teda jen vedlejší trenér, ale ten hlavní bude stát za svým kolegou a né za Martinem. Nebudu přilívat olej do ohně.
Vlasinka 27143
8.10.2012 22:32:50
Deny - tak se pro ni někdy stav a donutila jsi mě se jít podívat z jakého nakladatelství mají matematiku - tak Aja má SPN, stejně nevím, jak se učebnice liší.

Já myslím, že v UL není žádná škola, která by učila jenom tiskacím. Aja teda zatím píší tiskacím. Jo a genetickou metodu mají na Doběticích.
My jedeme asi tak akorát rychle. Mluvila jsem o víkendu s Darčou a Lucinka už mají asi 5 nebo 6 písmenek a už čte, to mě fakt překvapilo. No snad napíše.

Cvrčku - to je fakt škoda, ale musí to být stres i pro něho. Nechápu ty rodiče a s trenérem není domluva?
Denyna 14851
8.10.2012 22:06:42
Cvrčku, s Martinem mě to mrzí. Rozumím hokeji jako koza petrželi, hrát na jiné pozici by třeba nechtěl zkusit? Ten tlak na výkon je obecně hroznej, vždyť jsou to děti. Má ještě jiné zájmy?
Denyna 14851
8.10.2012 22:04:45
Gábi, ok, budu uhánět, díky! Se středou počítám, ještě zavolám.

Vlasi, já bych koloběžku s dovolením brala!

Se školou - u nás pořád píšou motanice a písmenka jen poznávají. Nějk mi to nepřijde pomalu. Líbí se mi, že jednou matiku podle Hejného (nakl. Fraus), a Kamilka začíná přemýšlet. Mrzí mě, že nejedou genetickou metodu čtení, neb by mě to zajímalo a taky třeba potom pro angličtinu to vidím jako výhodu. Psát budou asi psacím, to jsem při výběru školy nijak nezjišťovala.

Kamče si kromě baletu nabrala ještě školní kroužky -zpívání a sportovně-turistický, s družinou chodí ještě plavat. Přijde mi unavená, ale kyž jsem s ní několikrát v klidu mluvila, tak je chce zachovat všechny. No co s ní.
8.10.2012 21:43:32
Ono to trošku vypadá, že nacvičujeme I, ale zatím je to L (já to napsala malé). Dělají takové ty kličky - jedna nožička šikmo nahoru, klička a druhá nožička rovně dolů. Píše ten sklon úplně obráceně.
Teď ještě máme nerva na hokeji a vypadá to, že to po pěti letech zabalíme. Už mě to fakt neba - ty keci těch rodičů, že kdyby jim to náš Martin nekurvil (pardón), tak by vyhrávali. Zajímavý je, že když nechytá, prohrávají taky. Začínají na něj bejt hnusný i kluci. Dali jsme mu měsíc - buď se zvedne, nebo končíme. Nejhorší na tom je, že on končit nechce, má to rád a neumí si představit, že by hokej nehrál. Jsem z toho nešťastná... Tak dneska říkal, že bude makat, že všem spadne brada...
Vlasinka 27143
8.10.2012 21:42:16
Gábi - vidíš a já ani nevím že mi dlužíš, natož za co :-) a Zoomblíky jsem chtěla právě miminka, ale můžeš nafotit i tak. Sice narozky už nezvládnu, ale Vánoce třeba, i když už jich má zase dost.

Každá škola má opravdu jiný přístup, píšu si na jiné diskuzi, kde mají všichni prvňáky, jedna v práci a pak vím o Doběticích a všude jiné. Aja dělali naposledy čárky v ČJ, v M větší menší =, čísla do 5, dnes prvně začali psát 1, učí se písmena jen na čtení a sem tam něco napíší, ale tiskace, mají probrané M A L a čtou slabiky MA la má máma apod. a malé l, velké psací M apod. Hodně taky malují. Aju škola moc baví, snaží se být nejlepší, úkoly si pamatuje, nikam se jim nepíšou, max. někam puntík, když to jde.
Akorát nám to kazí J, který ji vodí pozdě do školy, minulou ST ji zapomněl vyzvednout včas a dát na kroužek do DDM. ~q~

Jo a začala jsem chodit v PO od 19h do Regenu na bodystyling a je to super, kdybyste se chtěl někdo přidat. Středu jsem pořád nevymyslela, ta expreska je hrozně drahá.
Gábi - co se dělá v té vaší posilce, to je moje poslední šance.

Jo a mají ve škole automat na mléko apod. a dostávají i něco zdarma, minule 100% jablečnou šťávu a pak zase jablko.

Nechcete někdo malou plastovou koloběžku, modrou, má vzdadu 2 kolečka. Vypadá jak nová, akorát jsem zjistila, že je prasklý kryt molitanu (pouze vada na kráse) a pak malinká prasklina na stupátku u šroubku,ale nevadí to. Zdarma.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
8.10.2012 21:13:11
Vlasi, myslím na tebe udatně, že ti pořád dlužím 40,- z hospody, už jsem to kolikrát chtěla napsat a říkala jsem i Štěpě, že ti to má dá, ale už jsem jí to nebyla schopná připomenout a chtělas po mě vyfotit Zublíky? Ale trochu jsem spletla, že nemáme miminka, ty máme od křečků, se všema dráhama a blbostma.
Holky, klííííííd. Ony to berušky zvládnou, nehroťte to. No tak nebudou psát jako písanka, no. Stejně se dneska skoro všude píše na pc.
Máte některá školu, kde se píše tiskace, tím novým písmem? Zajímalo by mě to.
Deny, určitě máme asi i piškot, pohledám, jen mě pravidelně uháněj nebo to chtěj nejlépe do středy, jinak jsem hrozná.
Rebelka78 35836
8.10.2012 20:29:14
Cvrčku,vy nacvičujete l ??? Koukám, všude jiná taktika. My stále malujeme, probralo se M a L - ale jen "foneticky" - psát ho snad ani nebudou ~n~~q~ A vlnky, rovné čáry apod ... to gumujeme několikrát než to trochu vypadá .
Barča spala u babči a ta mi ráno hlásí, že spočítala asi 35příkladů !!! Mami, ale oni ve škole ještě ani nezačali čísla psát, natož sčítat ??? ~8~ Ale Barča to vysmahla všechno dobře ~6~

Dneska jsem se chytla s jednou maminkou ... šla jsem jí vrátit 5,- , že to Barča dostala od jejich kluka. Myslela jsem, že poděkuje a doma si vyříkají, že se peníze nerozdávají ... místo toho se na mě vylila "lavina" ~4~ Jitu, taky supím neboj ~q~
8.10.2012 19:50:01
Máme prvního šklebíka ~n~ za nácvik l... Červenalo se to tam učitelčinou tužkou zhusta a ona mi s klidem tvrdí, že to červený psala ona ~a~ Tak to teda tvrdě narazila ~8~ Nemám na to nervy ~d~ Doufám, že mě uklidníte, že jste na tom stejně nebo aspoň podobně. ~e~
Denyna 14851
8.10.2012 18:38:31
Jsem ráda, že jste si divadlo užily!

Gábi, nevyrostla ti Týnka zas z nějakého baletního dresu, že bych odkoupila?
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 19212  [Dalších 17962 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.