| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 19212  [Dalších 17912 >>]
modrej obláček 21863
20.9.2012 9:33:37
Ahoj, omlouvám se, že vstupuju.

Deny, nemám na tebe telefon a potřebovala bych pro kamarádku tip na dr., která by po ambulantním porodu udělala doma odběr z patičky. Vzpomněla jsem si na tebe, když jsi rodila doma, že bys mohla vědět. Díky moc:)
Vlasinka 27143
19.9.2012 21:09:33
Cvrčku - díky, to už jsem v krámě taky viděla, jo a dneska jsem v Galaxii na Míráku sehnala krásný obal na prvouku, pevný, jen zadní strana se dá upravit, je tam samolepící pásek. A já ho vyráběla z těch euro desek.

Deny - díky za tip, ta se mi líbí, juknu po ní a kytku jestli se Ti chce mi vzít do práce, tak budu ráda. Včera jsem akorát na schůzce zjistila, že aja spojila dvě věci do jedné. Mají mít na PČ kvetoucí podzimní kytku, třeba afrikány, jiřiny, aby měli vzor pro malbu vázy s kytkami a pak nějakou kytku v květináči, o kterou se budou ve dvojici starat.

Darčo - v DDM je cvičení pro miminka od 2 měs., jsem na to náhodou narazila, mě tam příští ST začíná AJ a dneska jsme prošvihly Aji tanečky, nikdo nás nepozval.

Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
18.9.2012 20:38:13
aha,tak Tilda:)

18.9.2012 20:37:41
co je panenka Tylda???
18.9.2012 20:35:00
Teda vy jste toho jeste probraly:)No,byla jsem chvilku,strasne rychle to uteklo...Meduzu jsem vybrala ja,protoze je blizko,tak nebrblejte:)))Jinak my ji docela radi mame,ale mohli by obmenit ten jidelak.Je fajn,ze je nekuracka dole,je tam koutek i zahrada.
Hru "Umi prase litat",mam taky rada a L ji dostane asi k svatku nebo vanocum - uz ji mam koupenou a k narozkam to nejak nevyslo:)Opicky by ji mozna taky bavily,protoze ma rada i mikado.
Dnes jsem mela srazik s novyma maminama s miminama-ze 6ti jsme byly tri,ale bylo to fajn.Minule jsme byly 4.Luci tam mela taky kamaradku:)

Teda koukam,ze deticky pomahaji-L ma plne na starost uklid sveho pokojiku,obcas vynda pracku a uklidila i kalhotky a ponozky,ale nic pravidelneho.Stejne jako priprava na stul nebo šťávu pro vsechny.Jinak si pripravuje do skoly vc.obleceni a pomuze s Niki(utesi,poda,povozi-do prebalovani ani oblekani se nehrne-boji se a ja jsem radsi:)Rano funguje bez problemu.Obcas pomuze v kuchyni-rada loupe vajicka.Zajde do spajze...to je asi tak vse.Jo a pri luxovani nebo vytirani dava na stranu veci z podlahy-hl.u sebe v pokojiku.Ale ted uz i v podstate v celem byte
Denyna 14851
18.9.2012 12:50:06
Vlasi, kytek mám habaděj,furt to od někoho dostávám, aktuálně ibišek, ten jim pokvete.
Na to nádobí jsem úplně zapomněla, jak je vidět, ani studium mi mozek netrénuje dostatečně :)

Padající opičky taky máme, bavilo to velmi Sim, ale už jim pomalu odrůstá. Kami už je na to velká.
Kamarádka si hodně chválí hru "Umí prase létat?" a Kamče si pod strom přeje Scooby doo hru.
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
18.9.2012 11:58:51
Ivo - jsou to "padající opičky". Je to takový plastový strom, ve kterém jsou otvory. Do těch otvorů se nastrkají různobarevné tyčinky (na způsob hry mikádo). Dovnit stromu se nasypou opičky. Pak se háže kostkou a vytahují se postupně ty barvy tyčinek, které padnou na kostce. Opičky postupně propadávají dolů. Komu spadne nejméně opiček, vyhrává. http://www.mall.cz/detske-hry/mattel-padajici-opicky-mattel?v=411839
Snad jsem to popsala dost srozumitelně. Áju to hrozně bavilo.
Vlasinka 27143
18.9.2012 11:36:17
Cvrčku - jaké ty opičky to máte?
Vlasinka 27143
17.9.2012 21:26:55
Ahoj,

nemáte doma někdo navíc kytku? Aja povídala, že pí uč chce nějakou kytku do školy. Nějakou v květináči, co prý aspoň někdy pokvete. Nechce se mi kupovat.

Jo a jinak stále platí, pokud máte doma navíc nějaké potřeby do domácnosti, tak v chráněném bydlení jedné neziskové organizace, s kterou spolupracuji se moc hodí. Nemusí se jednat o nové. A berou i nábytek. Prostě co vás napadne, my dávali třeba žehlící prkno, nádobí, skleničky, lustry, židle a i starší holící strojek, hodinky, odkapávač na nádobí. Kdyžtak napište e-mail.Díky.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
17.9.2012 20:24:26
tak ňááák ~t~, tož to souhlasím, ale pokud pojedeš, jela bych ráda s tebou.
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 19212  [Dalších 17912 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.