Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Denyna | 14851 |
|
|
17.9.2012 14:13:23
No a studujte, studujte, aspoň v tom nebudu sama, je fajn pocit, že se trápí ještě někdo jinej
![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
17.9.2012 14:11:34
Jestli máte zimní boty, tak mé spořivé já říká koupit velikost až na jaro, a můžeš jí to zabalit pod strom.
Pro uzdečku vyrazím po příští výplatě. Moji památeční jsme teď rozervali při sbírání hub :( A náhradní díly pěkně zdražili, tak asi nastal čas pořídit celou novou. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
17.9.2012 12:33:10
Vlasi, a pamatováka mám bídnýho, páč kdybys viděla kolik práce mi dalo (v sobotu večer) si doma u pc vzpomenout a žádná mnemopomůcka mi nevyskočila
Asi se přihlásíme do studia pro třetí věk a místo ochromlé hospody si budeme trénovat mozky ![]() |
|
|
17.9.2012 12:31:07
scháním, jen mi poraď jestli jí je má cenu kupovat ještě na letošek nebo až na příští jaro. Ted už by to skoro mohla zvládout v holinách a pak máme zimní boty vysoké. A koupila bych až na jaro 34, teď má 33
|
| Denyna | 14851 |
|
|
17.9.2012 8:23:25
Ahoj,
skolila mě smrtelná rýmička, co se o mě pokoušela už od pátku :( Severko, souhlasím s názorem na Medúzu, musíme si to pamatovat, abychom tam už nelezli. Gábi, sháníš ještě ta perka? Budu muset zajet do koňoobchodu, neb potřebuju novou uzdečku. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
17.9.2012 7:16:52
Vidíš, jsi lepší
Já si pamatuju, že si mám něco pamatovat a nevím co. A pak už jsme stejně věděly co to je, tak hledat nemusím. Asi bych se měla trénovat pamět. |
|
|
17.9.2012 7:02:05
Panenka Tilda?
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
16.9.2012 22:29:16
vás jdu pobavit... jsme jeli dneska na kole z Děčína do Německa, Aja se pořád ptala, kdy už tam budeme, kdy bude hranice, ještě tam nebyla a jakmile přejela hranici, ujela pár metrů co jsem jí řekla, že je teda v Německu, tak řekla.."já to cítím, je tu úplně jiný vzduch"
Sev - díky, to Aja taky takhle běžně pomáhá, to já pořád přemýšlím, že bych jí zaúkolovala něčím, co by bylo její výsadní a nikdo to už pak nedělal. Pokoj si uklízí, skládá ponožky a spoďáry, nosí mi brambory, prádlo taky občas z pračky vyndá, chystá si jídlo někdy. No uvidím, zatím to nechám jak to je. Dneska třeba chtěla strašně péct perník, tak si to nachystala a skoro celé udělala sama. Gábi - co jsme to říkaly, že si musíme najít na netu? Já ještě povídala, to si zapamatujeme přes mnemotechnickou pomůcku nějakého jména a nepatuju si ho... nějaká Gertruda mi pořád naskakuje, ale to určitě není ono vyfotíš mi ty zoobles a přidáš k nim cenu? Jo a hnojila jsem kytky, aby se měly líp, když jsme o tom mluvily. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
15.9.2012 23:03:24
Ahoj, ahoj, ráda jsem vás všechny viděla, zvláště Nikolku (to je úžasné představení, koukat na miminko). Z Medůzy jsem teda vytržená nebyla
, krásný prostor, jen tomu jaksi chybělo to "něco" (děs běs obsluha a studená pěna na kafi) a ještě to nevyhovující spojení domů... Ve finále mi doma bylo docela zle od žaludku. No to se mi zase něco povedlo!Ale jsem ráda, že si naše prvňačky vedou dobře, hezky se to poslouchalo. Vlasi, jak jsi přemítala o těch domácích pracech (jsem měla včera naprosté okno, co dělá Nelinka samostatně) - chystá příbory na stůl, vytahuje z pračky vyprané prádlo a mnohdy mi koš dotáhne až k balkónu, třídí mi ponožky (hledá dvě do páru), často mi pomáhá v kuchyni - podej největší cibuli, co najdeš, vytáhni hrnec, rozklepni mi vajíčko... Když mám úklid na chodbě, tak dělá předzametače, já (příp. Lenka) pak jen vytřu. Když to holky chytne, tak moc rády pracují s hadříkem - utřít prach, očistit boty. No pravda, s úklidem pokojíčku je to děs běs, ale pro ně je jakákoliv práce lepší než uklízet binčus v pokoji . |
|
|
14.9.2012 11:25:45
je objednáno 6 míst v nekuřáku od 17,00 na moje jméno
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.