| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 19212  [Dalších 17892 >>]
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
14.9.2012 11:09:22
Tak fajn na 17h v Meduze.Vchod nelze minout:)Vlasi ty to taky stihnes,ne?:)Budu se tesit.Pa odpo.
Vlasinka 27143
14.9.2012 9:37:13
Deny - v tom co jsi napsala se s Tebou shodnu...a pak mě napadlo, že se třeba jako pěstounka chtěla přihlásit "matka", která má sama dvě děti umístěné v PP

Sev - to jsou mi novinky - noční nakupování a já tam jdu odpol, že bych si to nechala na noc :-)
Denyna 14851
14.9.2012 9:35:44
Severko, vchod je z hlavní silnice (směrem k Severografii). To nemůžeš minout. Po pravé straně vchodu je ta zahrádka, po levé parkoviště.
Ty slevy jsi sem vůbec neměla dávat, včera jsem si tam koupila šaty a že mohly být levnější, mě teda neuspokojuje~q~

A vůbec, už sem nic nepište, jsem sama doma a píšu poslední seminárku a jde mi to jak psovi pastva. Každé rozptýlení tedy vítáno :) Ale! Je to už úplně poslední seminárka z celého studia, nasyslila jsem si na semestr dopředu. Já su ták ščastné!~z~
Už tedy jen nepodstatný detail ty seminárky obhájit, napsat bakalářku a prolézt pár zkouškama.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
14.9.2012 9:19:46
Darčo, OK, na 17. hod. jsem tam a moc se těším na miminečko. Já na dovče ňuchňala dvě třítýdenní holčičky a bylo to teda úža, tak se těším. Jenom mi prosím řekněte, kde je tam vchod, já tam nikdy nebyla a pokaždé, když jedu kolem, tak o tom přemýšlím ~d~. Je to zepředu v tom modrém polokruhu nebo někde zleva?

Pro ty, kdo nebudou v hospodě, dneska jsou ve Fóru noční nákupy a v době 21-23 jsou tam výrazné slevy, vesměs kolem 20%:
http://www.forumustinadlabem.cz/akce/akce-v-obchodu/night-shopping.html
Denyna 14851
14.9.2012 9:06:36
BOže, tak hrubka~f~
Denyna 14851
14.9.2012 9:05:47
No plat pěstounů, kteří jsou pouze v evidenci je samozřejmě blbost. Že ten zákon je odfláknutej, to jsem ráda, že se shodneme.
A že dítěti je líp, když putuje pěstoun-adoptivní rodič než ústav-adoptivní rodič snad taky~;) Není cesta říkat si, že než takový pěstoun, radši ústav. Ale zaměřit úsilí na ty pěstouny, aby ty pěstounské rodiny nevypadali jako v Simpsonových :)
Na blití je mi třeba z nedávného vyjádření hejtmanky. A taky obhajovat status quo je vždycky jednodušší, zejména pro zainteresované. A bývá to většina a u všeho.
Vlasinka 27143
14.9.2012 8:40:52
Deny - asi tu nebudeme rozvíjet debatu,ostatní by to nebavilo. Já souhlasím s případným platem, ale musí to víc propracovat. Chápu, že ti lidé musí z něčeho žít. Proč ale mají brát plat, když jsou "pouze" v evidenci, mohou být v evidenci i několik let a že jsme tu měli lidi, kteří byli v evidenci několik let a dítě nepřijali a kdybys věděla, co "pochybných" lidí se už teď ptalo a chtělo se hlásit do evidence, to už je těm dětem líp v ústavu. A že já jsem pro rušení ústavů. Ale určitě není vhodné si to dítě přehazovat jako horkou bramboru. My v práci s tím jak to zdůvodnil souhlasíme. Asi to vidíme z jiného z úhlu.
Denyna 14851
14.9.2012 8:11:24
Vlasi, z toho zdůvodnění se ve mně teda vaří krev. SOuhlasím s tím odstavcem, kde píše, že ten zákon je paskvil. Ale že děti nemají být v ústavní péči, ale u pěstounů a že altruismus je sice fajn, ale ti pěstouni taky musí z něčeho žít, to naprosto souhlasím s těmi ošklivými evropskými institucemi, které nám to vnucují.
A kolik žen naplňuje starat se o (vlastní i cizí) děti a nechodit do zaměstnání? Podle mě hodně, tak proč jim to neusnadnit, profitovat z toho budeme všichni. Však zaměstnanci ústavů to taky nedělají zadarmo, že.
Správně definovat, podpořit a kontrolovat pěstounství i adopce už je na státu, bez toho to fungovat pořádně nebude.
Tohle je názorná ukázka, v jakém přizdisráčském a posttotalitním státě žijeme.
Vlasinka 27143
14.9.2012 7:56:07
stojí za přečtení - prezident vetoval zákon o sociálně-právní ochraně dětí (souhlasím, perfektní zdůvodnění)

http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/7409.shtml
Vlasinka 27143
14.9.2012 7:01:58
Já uvidím, do kolika vydržím v práci a jak oběhám město. Chci nějaké pánské triko pro bráchu, tak kdybyste měly tip, kde mají hezké a za slušnou cenu, budu rychlejší. A domů to vidím také kolem 22h. Musím si najít, jak jede bus.

Aja má ve škole taky spoustu věcí, ty desky na čísla, písmena, diktáty, nůžky ...ale ty velké pracovní sešity z ČJ, M a Prvouky si nosí domů. Většinou z toho mají úkol. A ještě má AJ dva A4. No něco by šlo nechávat ve škole, ale ona mi vždy musí ukázat co dělali.
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 19212  [Dalších 17892 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.