Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
3.9.2012 5:54:38
Tak já už jsem vykročila
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
2.9.2012 22:38:45
Take preji mnoho zdaru vsem zucastnenym
![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
2.9.2012 20:58:48
Tak na zítřek držím palce všem prvňáčkům i ostříleným mazákům. Vykročte pravou!
A rodičům zásoby kvalitního alkoholu (či sedativ, dle vlastní volby), ať to přežijeme ve zdraví. A nám účám vlastně taky ![]() ![]() |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
2.9.2012 18:14:42
... s blešákem zkušenost nemám ... věcí se zbavuju na netu
![]() Už se těším, jak budu Barče hnát ve 20h do postele ať je zítra fit |
| AnyDany | 117607 |
|
|
1.9.2012 16:36:11
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, jak to chodí s ústeckým blešákem ve Všebo? Jestli tam má cenu jet s použitým oblečením. Mám plno oblečení a přemýšlela jsem o tomhle blešáku. Děkuji za odpovědi ;-)
|
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
1.9.2012 11:12:08
Ahojky,tak mam taky chvilku abych pisla:)
![]() Do skoly jsme nakupovali dost-dle doporuceneho seznamu,tak snad nic 2x mit nebude.Jeste ale i tak cekam co bude az primo od ucitelky,kterou jsme se dozvedeli az tento tyden.Dobra zprava je,ze Luci bude chodit s kamaradkou ze skolky.Hodne se tam deti budou znat od MS co mame u skoly a kdyz je z jine MS,tak je fajn,ze alespon nebude sama.Deti by meli mit ve tride 24,coz je taky super:)No,desne se ta skola blizi.Uz jsem premyslela,ze musim myslet i na svaciny a hlavne se bojim toho sladeni ranniho vstavani s Nikolkou...V Po nam tu hodku ma hlidat segra(coz jsem tedy taky zvedava),ale od Ut uz jsme v tom sami i bez tatky.Samosebou to zatim Niki nastavene na skolu moc nema.Vstava ruzne a ji porad:)a kdyz je cas jidla-dle ni,tak neda jinak,nez ze musi jist ted hned! Ale jinak je to fajn.Uz jsem se sesla i s maminama s miminama:)a po 6ti nedeli se chystam na prvni cvicenicko...tedy snad to vyjde.Ja sama jsem na tom dobre a s vracenim se k moji vaze a postave neni problem:)Taky nedelam nic jineho,nez kojim a kojim Tak jesli bude jeste hezky,musime dat ten srazik na zahradce.Davala jsem sem odkaz na fotky? Jestli jo,tak me omluvte-to vite MD:)Kdo chce,muze mrknout popr.sem: http://masicci.rajce.idnes.cz/Nikolka-6.8.2012/ Severko,drzim palecky s Nelinkou!vubec se ti nedivim,ze jsi podepsala revers…. A vsem prvnakum taky preji pohodovy první vstup do skoly!!! ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
1.9.2012 9:26:48
Severko, tos mi připomněla, jak jsem bezradně čučela v Globusu do regálu, v ruce držíc seznam ze školy, kde jasně stálo "pero Stabilo nebo Tornádo." A jediný, čeho tam měli hromady, byly rolery. Nikde nic s názvem pero. Uáá. Vzala jsem tedy roler Tornádo, byl asi za dvacku, a počítám s tím, že mě úča vysvobodí a vysvětlí nezkušené matce rozdíl mezi perem a rolerem.
![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
31.8.2012 22:41:19
Jsem to odklikla brzo. Máme připravený kornout, jinak nic. Koupenou jen aktovku a penál. Ani bačkory ne (třetimatka v pohoděěěěě
). Jelikož nevím, co všechno dostanou ve škole, nekupovala jsem nic víc, než dvoje popisovací desky a plachtu na stůl na výtvarku . U Lenky se mi stalo, že měla pak spoustu věcí 2x, takže neplaším. Je to výhoda, mít u všech dětí stejnou učitelku.Podepisuju všechny věci krom vybavení penálu (jen pero jo). A fakt jsou tady všechny prvňačky holky??? No asi jo, Vojta s Matějem už jsou mazáci. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
31.8.2012 22:31:07
Jestli ještě nemáte koupené pero, tak mrkněte: http://www.grafomotorika.eu/psaci-pomucky/
|
| pearl | 110594 |
|
|
31.8.2012 22:12:31
Holky, díky moc, nakonec výběrko vyhrála MUDr. Jehlíková, na Hoření.
Doporučena kamarádkou, která má stejnou náturu jako já a je u ní velmi spokojená. Tak to zkusíme zatím tam. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.