Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
31.8.2012 21:04:32
Pearl,
Né , že by MUDra homeo předepisovala - není na předpis , ale když hledáme nějaký problém nemoci (což se párkrát stalo) a už si neví rady, tak nemá s Homeo problém Pravděpodobně má i nějaká "školení", protože přesně ví které homeo doporučit. Navíc jsou asi známé s lékárnicí na Střekově - ta je uvedená i na stránkách homeo, že je "odborník" na homeo.Chodíme k ní víc než 6let a zatím bez problémů. Dokonce maminky dojíždí i mimo Ústí. Sev, díky za přání Dneska jsem dokoupila poslední maličkosti, o víkendu všechno popsat, připravit kornout a oblečení, taťka nabít foťák a můžeme vykročit.Dotaz : popisujete i pastelky, fixy, pera ??? - setkala jsem se s tím ![]() Tak že, prvňačkám (je tu i nějaká klučina ???) ... vyšlápnout tou správnou nohou do další etapy ... ![]() ![]() ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
31.8.2012 13:28:56
Á, po delší době nová tvář mezi námi, vítej!
Já jezdím s dětmi přes celé město až na Bukov, ale Bělíková ani Homolová nové neberou. A jiné zkušenosti nemám. Opjonov je kapitola sama pro sebe, matky ho prý buď milují nebo nenávidí. On je hodně na tu přírodní medicínu, tomu opravdu rozumí hodně. Já s ním měla několikrát čest ale jen na přednáškách a tak, ne v ordinaci, takže po medicínské stránce nemůžu hodnotit. Je dost chaotický až legračně a mně osobně vadí, že jak rychle mluví a s tím pořád ještě cizím přízvukem, tak né úplně mu všechno rozumím. Deny, práci nemám a zatím jsem ráda, že budu chvíli doma, Neli bude mít denně rehabilitace a další lítání po doktorech. Včera jsem si se šéfkou domluvila, že tam můžu zůstat na brigádu, pokud bude potřebovat záskok. Ale jinak není ani chuť něco hledat. Neli musí ještě na vyš. na celiakii, zjistili jí protilátky, no to jsem na prášky úplně. Neuvěřitelně se to na nás valí. Tak v pondělí zdejší partě prvňáčků šťastné vykročení, ostatním školákům též hodně úspěchů a mamkám pevné nervy!!! ![]() |
| pearl | 110594 |
|
|
29.8.2012 21:35:36
Rebelko, díky
![]() To kojení mě až tak netankuje, malýmu už je 7 měsíců, to jenom jsem si chtěla udělat o dr. obrázek. Můžeš upřesnit ta homeopatika? Ona je předepisuje? Nebo jsi to myslela tak, že na nich trváš ty? Díky |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
29.8.2012 21:01:02
Ahoj Pearl,
vítám mezi nás. Jsem Rebelka-Vlasta a mám špunta 17m a holčinu 6let a jsme ze Střekova. K Preclíkové chodíme a nemůžu si stěžovat. Do ničeho nenutí, je s ní vždycky domluva, očkování hlavně povinné, další je na tobě ... O kojení , jako Deny, jsem s ní nemluvila za to homeopatika, ty řešíme a na všechno ![]() Tý jo, vycpat kornout ? Dneska Barča nesla nanukáč a fňukala, že je těžký. Tak jsem jí dala na výběr, jestli ponese tašku i kornout, nebo tašku necháme doma Ježíši, co jsem si to dovolila ??? Bez tašky ani ránu ... tak jsem na to fňukadlo zvědavá . Vlasi, fakt kornout na "parádu" .. nechápu , proč to má tahat tam a zpátky. Jinak čekám, co dostane v pondělí, pak půjdu dokoupit zbytek. Sev, ať Vám to vyšetření dopadne dobře |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
29.8.2012 19:52:08
Týna má med ráda, ale školu jí to nedosladí, už se nám to blíží, ach jo. Oblečení vytřídím a můžeš přijet pohrabat.
|
| Denyna | 14851 |
|
|
29.8.2012 11:32:39
K nejdůležitější části školní výbavy, tedy ke kornoutům
Moje židovská kamarádka popisovala starý zvyk, že se novým školákům kápnul do pusy med, aby věděli, že vědění je sladké. Moc se mi tohle zdůvodnění líbí.A Kamilce řeknu, ať si klidně se spolužáky sladkosti povyměňujou, přece jen to může pomoci prolomit ledy. A pořád doufám, že na vyžírání v hospodě zbyde dost ![]() To je hrozný, jak se to blíží, budu muset přebrat oblečení. Doufám, Gábi, že do kalhot po Týně už Kami dorostla, jinak žádné pořádné nemá. Včera jsem jí koupila vel. 128 a jsou jí obrovské. Gábi, kdybys taky třídila Týně šatník, tak se zase hlásíme, hlavně na kalhoty pro vyžlata. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
29.8.2012 10:39:20
i vzhledem k tomu, že vůbec nevím, proč se kornout kupuje a první den nosí, tak jsme ho pořídili tenkrát i my a dala jsem tam Týně plyšáka a pár bonbonů, které domů téměř nekupujeme. Stejně je kornout zavázanej, nikde se nevybaluje a tak ani nikdo neví, jak moc je nacpanej a kolik kdo do svého dítěte nainvestoval
, to zkontroluju až já v té hospodě, až je budeme vyžírat, jak tu psala Deny ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
29.8.2012 10:32:25
Deny - toho Opjono... jsme chytli minule na pohotovosti, jak jsme tam byli pořád a zdál se mi taky fajn
jinak dr neporadím, my chodíme také k dr. Vrátnému, v něčem by splňoval v něčem ne Sev - včera jsem četla cedulku s prací v Jirchářích, nějaké nové bistro,ale víc jsem nedočetla myslím, že jsi udělala dobře, doma je určitě líp a psychická stránka je hrozně důležitá Gábi - to mě nenapadlo s tím kornoutem, dát dolů těžkou věc, aja se těšila jak to tam rozdá a nemůže pochopit, že se to tak nedělá... no já nevím vůbec, jak se to dělá, ale co kdo říká, tak mi přijde jen na "parádu" |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
29.8.2012 10:09:20
Pearl Preclíkovou neznám, já jsem moc spokojená s MUDr. Kulhánkovou (Kr. Březno) - kojení je u ní na prvním místě. Když Elí nepřibírala, dělala kontrolní kojení, poslala nás na rozbor krve a až na posledním místě byl dokrm umělou výživou. U kojení jsem nakonec zůstala a umělá výživa byla jen na přechodnou dobu. Je klidná, neafektovaná...Očkování máme jenom povinné, do ničeho mě nikdy nepřemlouvala a i sestřička je příjemná.
Vlasi, máš mail |
| Denyna | 14851 |
|
|
29.8.2012 9:03:04
Gábi, no vidíš, to mě nenapadlo, že by ho nemusela unést. Nasypu jí tam pytel buráků, ty jsou lehké
![]() Severko, jsi matka vlčice, žes to ustála! Určitě je v dané situaci Nelince doma líp. Držím palce dál. Co práce, máš něco, nebo jsi to v tom šrumci nestíhala? Pearl, k Preclíkové chodíme my, je fajn a nesnaží se zasahovat do kompetencí rodičů. Nic extra nevnucuje a je celkem v klidu, nestraší. Ale mám pocit, že mým odkládáním očkování jsem jí založila na žaludeční vředy, to nesla těžce. A s kojením taky nepodpoří. K dětem se chová moc hezky. Dobré reference mám na Opjonova (nebo Opjonovova, netuším jak se tohle jméno skloňuje). |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.