| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 19212  [Dalších 17802 >>]
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
29.8.2012 8:54:10
utčitě se přidej.
Dr. znám jen v Neštěmicích, chodíme k Vrátnému a jsem spokojená
29.8.2012 8:52:44
Kornout musíš vycpat, protože by ho hlavně neunesla a dej jí i na dno něco těžšího, ať se jí nepřevrací a pak se nezapomneň rozdělit ~t~
S Nelinkou si to teda užíváte, tak hlavně ať jí to dobře dopadne a má už pokoj.
Já jsem o víkendu zvládla cestu přes celou Prahu do Pětiprstů a v sobotu večer zpátky a ani jednou jsem nesjela z cesty ~g~, byly jsme s Týnou u kamarádky na drbech a na Konopišti na výletě.
Včera jsme měli schůzku s novými rodiči a vrcholí nám přípravy a 3. září startujeme k výšinám ~b~
pearl 110594
29.8.2012 8:51:27
Ahoj, přistěhovali jsme se do Ústí, můžu občas nakouknout a poradit se tady u vás?:-)

Před 5 lety jsme tu bydleli docela dlouho a teď jsme se zase vrátili, potřebovala bych poradit nějakého dobrého pediatra, protože skvělá paní doktorka, ke které jsme chodili předtím, už nepracuje.

Hledám doktora, co mi nebude cpát nejrůznější nesmysly, nutit mě do různých "nezbytných" očkování, cpát mi umělé mléko místo kojení apod. Aby se dokázal srovnat i se stydlivým a nemluvným dítkem a nedělal z toho vědu.

Je tu někdo takový, nevíte? Ideálně centrum či Střekov, ale podmínkou není.

Zaslechla jsem o paní dr. Preclíkové na Střekově, neznáte ji?

Moc díky a hezký den.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
28.8.2012 23:26:04
Mně se dneska v práci naopak tuze líbilo - byla jsem naposledy. Nějak mi to asi nejspíš ještě nedochází, ve víru ostatních starostí...´

Nelinku jsem nakonec v sobotu odvezla na revers domů, ale bylo to nepříjemné, ještě teď mám stažený žaludek, protože ve čt jdeme na kontrolu přímo k primáři, který to propuštění zatrhl. Ale za svým si stojím, vím, že jsem udělala dobře, kromě rehabky by s ní stejně nic nedělali a doma je spokojená jak želvička a já ostatně taky. Rehabka jde ambulantně, a teď nás čekají tři dny zběsilého běhání po různých jiných doktorech, někteří s tím souvisí, jiné mám prostě zrovna naplánované ještě aby se to stihlo o prázdninách, tak jsem ráda, že to nebudu muset přeobjednávat na školní dny. Zkrátka takový parádní hektický závěr prázdnin ~R^. Už aby se všechno hodilo do klidu, po ničem jiném netoužím.
Denyna 14851
28.8.2012 20:48:02
Ahoj, my jsme víkend tak nějak proflákali.
Na vodu bych jela hned a taky na windsurfing a na skály... jó, bejvávalo. Ale muž tuhle našel nějakou půjčovnu lodí na klidném úseku řeky, tak to příští rok chceme zkusit.
Dneska jsme byli v Německu pro rostoucí židli k psacímu stolu, přihodili jsme nějaké sladkosti do kornoutu (asi to budem muset vycpat do půlky novinama, nebo nevím, je nějakej bezednej) a školní rok může začít :)
Vlasinka 27143
27.8.2012 18:18:41
Aja s námi nebyla, uvidíme jestli za rok. Jezdíme s partou dospělých, mají už velké děti, letos prvně vzali nejmladší, která jde do 4. třídy. Aja neumí plavat a dvě děti se nám na loďku blbě poskládají. Takže zatím bez dětí. Raft je na to lepší.

Já dnes dokoupila další věci do školy a prý nakonec prvňáci dostanou dotaci od magoše, tak "doufám", že dostanou něco co jsme měli na seznamu.

Cvrčku - já taky myslela, že Aja půjde do školky, nejdřív na celý týden, pak jen na dva dny, pak na jeden až nepůjde vůbec a je u mamky.

A dneska v práci se mi vůbec nelíbilo..
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
27.8.2012 13:11:56
Vlasi, já myslela, že jste měli Áju s sebou na vodě. Voda je nejlepší dovolená, jakou znám - když teda vyjde počasí. Jezdíme každý rok a děti s námi od 3 let. Je teda fakt, že s nima jezdíme zatím jenom na raftech kvůli bezpečnosti.

Elí se tak moc nechtělo na poslední týden do školky, že dneska v noci začala zvracet a ráno měla teplotu. Tak jsme ráno budili naše (stejně je u nich Martin) a Jirka jí tam vezl. Tak myslím, že už ji do školky ani dávat nebudu.
Martin se v sobotu vrátil z tábora - líbilo se mu tam, už hlásil, že příští rok pojede zase.
27.8.2012 12:58:24
Sev, tak už něco víte?
Vlasi, vy jste teda akční.
Já byla s Týnou v pátek, sobotu u kamarádky za Prahou a jeli jsme na Konopiště a pak někam na Mlýn na oběd a seděli jsme u Sázavy a pozorovali lodičkáře a já bych do toho teda nevlezla
Denyna 14851
26.8.2012 23:02:16
Severko a proč ji nechtějí pustit? Bude se v tu dobu něco důležitého dít?

Vlasinka 27143
26.8.2012 22:34:48
TAk jsme zpátky z vody. Ve čtvrtek jsme stavěli stan v 21 h :-) V pátek 14 km, v sobotu 22, naštěstí nám přálo počasí a i když v noci pršelo, tak přes den bylo hezky. Zato na dnešní noc slejvák jak blázen snad celou noc, ráno jsme měli moře kolem stanu. Dnešní jízda se zrušila, prošli jsme trochu Strakonice, zrovna byly dudácké slavnosti a jeli domů, přijela Aja od J, rychle přebalit, do Globosu pro školní pomůcky (už máme skoro vše a i když jsme byly rychlé, tak jsme tam strávily 2 hod.) a pak do Rce a my zpět. Doma je to jak po výbuchu. A zítra se mi vůbec nechce do práce.

Sev - solux beru a soucítím, že ti je líto, že nepůjde Nelinka první den do školy. Oslavíte to pak jinak.

[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 19212  [Dalších 17802 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.