| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 19212  [Dalších 17722 >>]
Denyna 14851
28.7.2012 17:06:54
Taky se hlásím zpět ze Seče.
Bylo to parádní. Pár výletů jsme dali, ale většinou jsme se jen váleli u vody a u penzionu. Děti žily životem tlupy, spaly na různých místech a vůbec se jich těch 33 nějak rozptýlilo:)

Hospodu příští týden nedám, ještě na pár dní odjíždím. Hlava rodiny dostal za úkol zatím zvelebit sídlo, tak jsem na to zvědavá. Ale ten další týden ráda půjdu.

Rebelko, do podprsenky musíš prso správně zastrčit, vypadá to pak vážně úplně jinak. Plochého hrudníčku jsem si u tebe fakt nevšimla.

Cvrčku, díky za dodávku, spala jsem ještě jak zabitá. Sbírala jsem síly na balení:)
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
25.7.2012 22:55:03
tak jsme se nám vrátila z dovči ze Slovenska a bylo to krásné, ale zato krátké ~t~~t~~t~. V neděli vezeme Týnu na konský tábor a pak může zase nějakou restauraci. ~b~
Rebelka78 35836
22.7.2012 20:38:20
Ahojda ~3~

Sev, gratulace k rozhodnutí. Bude dobře, uvidíš a hlavně klídek ~t~ Já jsem taky ráda, že budu doma, až začneme chodit do školy.

JInak jsem zkusila ty prsenky a s téměř plochým hrudníčkem mi vyšlo 75D !!! Půjdu to prubnout ~t~~t~~t~~t~

Hezký týden, bude vedro .....
Vlasinka 27143
21.7.2012 21:34:50
Sev - přemýšlela jsi, kolik by jsi brala za hlídání? Brácha stále řeší vyzvedávání syna z jeslí, od září ze školky, tak jsem mu říkala, že bych o někom věděla. Klidně mi to napiš do e-mailu. Díky
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
20.7.2012 23:53:59
Deny, věř, že rozhodnutí to bylo dlouhé a bolestivé, dobře půl roku jsem se tím zabývala intenzivně a já Rak ve Váhách, to je smrtelná kombinace, co se týká rozhodování. Zůstala bych tam na poloviční úvazek, ale šéfka odmtíla, že rozhodně ne, tak pááá. Konečně taky jednou dělám něco srdcem, i když rozum se tomu sakra bránil. Nejsem jen unavená, ale i vyhořelá, už mě to prostě netěší, navíc spolupracovat s takovým člověkem už vážně nechci. Jinak ze 4 stálých pracovníků odcházíme 3, takže to nebude jen v nás, že?

Cvrčku, díky za tipy na nákup. Ano, koupila jsem si prací gel a ten teda byl skoro o půlku levnější, to jsem koukala. Jogurty jsem poznala od oka, že jsou levnější, zbytek mi přišel tak nějak přibližně stejný, ale nepřepočítávala jsem detailně a spíš jsme to prosvištěli a do vozíku házeli, co se nám zrovna líbilo. Je fakt, že uzeniny mají luxusní!
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
20.7.2012 7:36:17
Sev gratuluju k rozhodnutí. Na tohle já nemám odvahu...
V Německu se vyplatí hlavně drogerie - sprch. gely, šampóny, laky na vlasy, čokoláda a mlsky pro děti mi přijdou taky levnější. Kupuju i prášek na praní a aviváže - to mi zase přijde kvalitnější, stejně tak jogurty, sýry (moje milované Almete mají levnější) a uzeninu (máme rádi jejich krůtí šunku). Tuhle jsem kupovala i nějaké psí žrádlo, co chtěla tchýně a taky byla nadšená z ceny. Oblečení pro děti zase většinou ulovím pěkné v Realu v tom malém krámečku u východu.
Denyna 14851
19.7.2012 22:35:24
Vlasi, nemůžeš mít vel. podprsenky 75, když tu má Gabča. 70 nosím já. Určitě tu 70 C zkus, a různé typy, ať zjistíš, co ti sedí nejlíp.
Běháním nárazově si podle mě kondičku nevybuduješ, ale když ty chodíš i jinak cvičit, tak běh jako změnu rutiny bych brala. Já dneska vyměkla a dala to zase koňmo:)
Boty na běhání nemám, muž si tuhle koupil a strašně si je chválí.

Severko, jistě sis výpověď dobře rozmyslela, tak ať si odpočineš a daří se ti.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
18.7.2012 22:43:38
Ahooooj!

Tý jo, nová mánie - běhání? ~:-D Vlasi, u nás na diskuzi běhá jedna holčina a rozhodně doporučuje na běhání speciální běhací boty (už to je prý motiv to nezabalit po pár bězích), jinak je to o zdravotní komplikace.

Já jsem bez dětí, naplánovala jsem si doma spoustu práce a místo toho furt s taťkou trajdáme. Dneska jsme byli po sto letech v Německu, jenom teda v Realu, na velké nákupní centrum bych ho neutáhla. Pokoupila jsem hodně celozrnné pečivo, čokolády a bonbonky ~t~~t~~t~. Vyplatí se tam finančně vůbec něco nakupovat? Koukala jsem na zlevněné boty a i tak byly drahé jak potvora. Pak jsme keškovali po městě, na procházce podél Labe a přijeli jsme večer. Jsem uťapkaná až až.

Novinka, dala jsem v práci výpověď, takže od září už mě tam nehledejte. Mám pro to spoustu důvodů, hlavně jsem ale strašně málo s dětma a Neli půjde do školy a chci být s ní. Takže holky prosím, pokud byste někde zahlídly jakoukoliv práci, ideálně krátký úvazek, brigáda, cokoliv mi dejte vědět. Nemám vlastně pořádnou představu, co bych chtěla dělat. Určitě budu schopná i nárazově pohlídat či poklidit, než něco kloudného najdu. V práci je to teď o prázdninách o hubu, chodím sedřená jak magor, jenom si říkám, že jsem s tím měla seknout o 2 měsíce dřív a udělat si prázdniny ~:(.
Vlasinka 27143
18.7.2012 12:59:09
já se taky doma hned měřila a říkala jsem si, že mi ta 75 B sedí a podle týhle kalkulačky mám mít 70 C, tak já ji někdy zkusím, ale mám pocit, že mě bude tlačit.

A myslíte, že má smysl běhat nárazově? Já si říkala, když už, tak by to chtělo pravidelně bez ohledu na počasí a tu pravidelnost právě nedám. A máte spešl boty? Já nemám botasky. Mám jen do fitka a pak trekové.

Gábi - já se taky asi vymlouvám, protože určitě je lepší něco než nic

a mě běh nikdy nebavil:-)

Denyna 14851
18.7.2012 11:03:56
No, osobně si myslím, že se na společném běhání klidně můžeme domluvit~;)
Kupodivu mi dneska nic není.

Gábi, tak hlavně, jestli ti to k něčemu bylo, přeju dobrý výběr.

Jo a k té podprsence, dobré stránky jsou tyhle a je tam i kalkulačka
http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/kalkulator-velikosti
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 19212  [Dalších 17722 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.