| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 19212  [Dalších 17712 >>]
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
17.7.2012 23:20:14
jé, ještě jsem chtěla, Deny, jednou poděkovat Láďovi za tu včerejší prezentaci a nabídnuté zapůjčení. Jsem zvědavá, jak to dopadne u nás.
Jo a dneska jsem si koupila novou podprsenku a fakt 75/D mi od té mé značky seděla nejlíp, munule jsem kupovala 80/C. Obvod mám 83cm a přes prsa 101 ~a~, ale cedulku příště předvedu ~t~
17.7.2012 23:14:54
vau, miss tričko ~t~, já jsem dneska měla naplánované kolo, ale déšt mě ušetřil ~j~. Taky bych běhala a taky mám pořád nějakou výmluvu (tím nemyslím, Vlasi, tebe) Mám naplánováno běhat na dovolené, tam snad žádná výmluva nebude.
Vlasinka 27143
17.7.2012 22:19:31
Deny - jsi dobrá, jen tak dál

já bych taky možná běhala, jen samotné se mi nechce a nevím kdy, protože před prací bych to nezvládla a odpol mám zase Aju a večer bych se bála

Denyna 14851
17.7.2012 21:29:46
Tak hlásím, že jsem dneska byla s kamarádkou běhat. Dobrou půlhodinu jsme vydržely, rychlochůzí jsem dala akorát závěrečné stoupání. Parádně jsme u toho zmokly - běžela jsem v bílém tílku, tak se konala i Miss Mokré tričko~t~
Ale teda normálně se svaly ozývají až druhý den, zatímco tentokrát mě všechno bolí už teď.
Vlasinka 27143
15.7.2012 23:47:49
Já v sobotu naplánovala výlet na Varhošť a cestu nechala na chlapovi, chtěla jsem jít pěšky ze Sebuzína. No trochu jsme se ztratili. Nenašli jsme odkud ze Sebuzína, na papíru byly napsané různé trasy, až jsme dojeli někam autem, šli po žluté, o které bylo psáno a došli úplně na druhou stranu :-) Skončili jsme nad Litoměřicema, ale byl to krásný výhled. Pak už jsme to našli autem a šli nahoru jen od parkoviště. Příště musím udělat lepší přípravu. Ale můj cíl projít se přírodou byl splněn.

Dneska jsme odvezli Aju k mamce. Tak jsem hned využila volna a šla cvičit do Regenu a na PO a UT už mám zamluvené Amazonky.

Holky, jste mě v pátek nahlodaly tím běháním. Jen nevím jak to udělat, protože večer, kdy by mohl hlídat M bych se už bála.

Ještě pořád měním Billa, zrovna jsem vyměnila asi 6 kartiček za 3 z Albertu.

A ze včerejška na dnešek jsem spala 15 hodin :-) Usnula jsem v 20h večer a v 10.50 mě M budil, že v 11 přijede Aja.

Gábi - ve Sloupu je krásně, taky jsem tam párkrát byla

Deny - díky za tip

mějte se

15.7.2012 22:54:38
No já jsem tam byla poprvé a moc se nám tam líbilo, těším se na znova ~b~
Už hledám, co je nobilis, to zase utratím ~t~
Denyna 14851
15.7.2012 21:46:33
V půl sedmý tě budu čekat. Důležitýho nemám nic, vezmu to cestou z práce přes Globus, to akorát vyjde.
Na Vlčí hoře je rozhledna a pod ní prodejna Nobilis Tilia:) Tak jsme udělali takový okruh.
Ve Sloupu je krásně, jezdila jsem tam léta, bývalá SČE tam měla rekreační areál přímo u rybníka, s vlastním přístupem k rybníku mezi skalama, kde žili raci a já se vždycky bála, že mi ucvaknou prst u nohy~:-D
15.7.2012 21:22:15
no tak ten je luxusní, zrcadlovka jako dělo ~t~, mít na to místo, mám starých foťáků doma, co by mi výplata stačila.
Co je na Vlčí hoře? My jsme se dneska byli podívat na táboře ve Sloupu a vylezly jsme tam na Skalní hrad a kdyby nazačalo pršet byl naproti vysílač a pak v další vesnici další (no sbíráme vizitky do turistického deníku), ale v dešti? Jsme rozmazlený. Jedeme tam za 14 dni s Týnou znova, tak snad bude hezčí počasí.
Do pěti v práci? Brrrr, tak já bych se zastavila tak kolem půl sedmý, kolem šestý pojedu pro Týnu ke koním. Ale jestli máš něco důležitýho? Tak přijedu pozdeji, jen bych radši za trochu denního světla.
Denyna 14851
15.7.2012 17:43:01
Jo a tady ještě obrázek, jak ten náš foťák vlastně vypadá:

~t~~t~~t~ Včera, muzeum v Krásné Lípě. Doporučuju, stavovali jsme se tam cestou z Vlčí hory a holčičkám se to moc líbilo. Všechno si mohly vyzkoušet a osahat. Taky jsme letěli balónem a ani jsem to nenarvala do stromu~t~
Denyna 14851
15.7.2012 10:19:36
Jasně, ozvi se, jsem do pěti v práci, tak ať vím, jestli pak mám jít rovnou domů:)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 19212  [Dalších 17712 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.