| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 19212  [Dalších 17672 >>]
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
30.6.2012 8:41:07
Vlasi, Elí měla teplotu jen jeden den a nic jiného jí nebylo. Tak jsem s ní byla tři dny doma a mazala do práce, protože kolegyně chudák zastupovala mě a ještě sekretářku.

Já na dnešek naplánovala dětem kino - a koukám vychází mi to - zrovna začalo pršet. Je to vlastně za výzo - Martin vybral Madagaskar 3. Pak ještě dostal novou hokejovou vestu, kterou stejně potřeboval, ale ta je mu malá, tak se bude muset vyměnit. Od babičky peníze a hromadu sladkostí.

Na vodu jedeme na Ohři.

S tím balením... Já nehromádkuju. Nejdřív všechno vyperu a pak nosím všechno na jednu postel a rozděluju do tašek - moc se s tím nemažu - čím víc nad tím přemýšlím, tím víc tašek potřebuju ~t~
Vlasinka 27143
29.6.2012 21:20:03
Ahojky,

Cvrčku - gratulace k samým 1. Kam jedete na vodu a Elí už je v poho? Aja povídala, že byla ve školce.

Deny - Tobě taky k 1 a ty jako pereš ráno, dáš do sušičky, zabalíš a jede jo? to bych nikdy nezvládla, já stresák, mám hromádky předem, už teď si píšu seznam.

Já dneska šla dřív z práce, měla jsem hooodně naděláno, šla jsem utrácet- koupila jsem si ve slevě společenskou sukni do práce, pak dvě tílka,ale se širokýma ramínkama, úzké bychom neměly nosit a pak jsem si hlavně koupila plavky. Drahé jak mrcha, i s pareem. Koukala jsem a zkoušela už dlouho a nic mi nesedělo, tak jsem se plácla přes kapsu a pak jdu do Fora do toho vedle Oresey a tam plavky za 179 a perfektně mi seděly, bych se picla. Takže mám dvoje.

A pak jsme jely s Ajou do Brné. Zítra jsme mysleli kola, ale v tom vedru raději bazén.

Ještě jsem zařídila Aje razítko do školy.

Hezký začátek prázdnin
Denyna 14851
29.6.2012 20:11:22
Tak školáci už mají prázdniny, doufám, že jste si dnešní den užili a oslavili!
Já taky dneska dostala jedničku a mám prázdniny, heč!~t~
Včera byla školní akademie, kde vystupují i obě školky a jsou jmenováni noví prvňáčci. Školní děti taky měly hezká představení a dost se vyřádili taky učitelé. Ještě aby to byla taková sranda pak ve škole.

Tak hlavně buďte všichni zdraví a užívejte léta.
Kamče jede zítra s našima do Itálie a příšerně se těší, tak musím začít hned ráno prát a balit.
29.6.2012 19:38:27
Jak dopadlo výzo? Já mám velkou radost - Martin donesl zase samý jedničky ~g~~6~
Vlasinka 27143
28.6.2012 22:41:07
Tak jsme dneska koupily batoh, ten oranžový s kočičkama a přijde mi, že byl levnější než jsem koukala na jaře.

Na logopedii byla Aja pochválená, prý je už někde slyšet trochu to R a možná bude umět dřív Ř než R odhaduje pí dr.

Vlasti, Sev - díky za obrázky!

27.6.2012 12:42:47
Docela pěkný web na učení: http://www.pripravy.estranky.cz/
Rebelka78 35836
27.6.2012 11:15:04
Sev, Vlasi, dnes jsem to nestihla. Ale zítra mám "rande" u pizzerky, tak se určo stavím. A musím juknout na trhy. Sev, počítej se mnou ~t~~t~~t~ Díky

To na ty klíšťata neznám, ale zdá se to OK ~b~ My neměli klíšťě snad 5let (ťukťukťuk), tak že já se nehlásím.

Ráno jsme se předčasně rozloučili ve školce ~n~ Barča šla s kytkou k ředitelce a řekla jí "všechno nejlepší" .... na další učitelku jsou jí už poučila ~b~ Zítra máme sluníčkový den a v pátek bude blázinec a ahoooooj školko ~n~
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
26.6.2012 23:37:05
Oki, beru zítra s sebou, když tak se hlaste o obálky ~:-D.

Ve čtvrtek jsou opět farmářské trhy!!

Chtěl byste někdo tohle na klíšťata? http://www.youtube.com/watch?v=0E0UNSsQAlI&feature=share
Že bychom udělaly hromadnou objednávku? No jenom sonduju, protože my už letos těch klíšťat tahali... a mě se to fakt příčí na to i jenom koukat.
Vlasinka 27143
26.6.2012 22:44:59
Vlasti - budu ráda, když to necháš u Sev

Sev - pokusím se stavit, ale nevím, kde mi hlaví, snad si vzpomemu a kdyby ne, tak to tam nech prosím se jménem na pátek, to si vyberu těch 8 h přesčau a půjdu courat po krámech v rámci zachování duševního zdraví

Deny - jé, ty se máš, nám se rozjel projekt, jsem ráda, že mám dovču až v srpnu
půjdeš někdy k nám, mám chleba

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
26.6.2012 22:06:56
Vlasto, mám 103, vezmu ji zítra do práce, tak se můžeš stavit :o).

Díky za diskuzi o kapesném, zajímavé názory. Nicméně u nás teda zatím rozhodně nehrozí. Péťa začal s kapesným až tento šk. rok, co začal dojíždět do školy. Ale stejně si nic nekupuje, na výletě max. nanuka. Lenka je na peníze jak divá, tak té právě z principu nechci zatím nic dávat, až ji fascinace penězi trochu přejde (doufám), no a Neli ta je ještě moje "mimi" :oDDD.
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 19212  [Dalších 17672 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.