Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
21.6.2012 22:07:23
tak naše dítě je zatím naprosto finančně negramotné, nedostává pravidelné kapesné žádné, nekazíme jí penězi a je skromná, nežebrá ani neutrácí
![]() ![]() ![]() Kočárek fotku sem , výlet jste si teda užili, to bylo drama. Přeju krásné prázdniny všem, já už se na ně moc těším. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
21.6.2012 21:53:48
Darčo, to jste si nákup opravdu užili
![]() Kapesné - já dávám Martinovi 20 týdně od první třídy. Za poznámku a trojku a horší známku - 5 Kč dolů. Je to hodně motivační hlavně na ty poznámky. Může si koupit co chce, ale on je spíš šetřílek, takže utrácí jen vyjímečně. Když jdeme jednou za půl roku s nimi do Fóra, tak to proleze Dráčika a vždycky něco uloví. |
| Denyna | 14851 |
|
|
21.6.2012 21:32:49
Tak všem našim budoucím školákům přeju krásné prázdniny a úspěšný vstup do školy.
Kamče už se těší na školní nákupy, kam jsem jí slíbila, že ji vezmu s sebou. A hlavní je kornout! ![]() Kolik budete dávat prvňákům kapesné? Já uvažuju tak o dvacce týdně, vůbec netuším, jak to nastavit. Samo jde o kapesné v tom pravém slova smyslu, tj. pravidelně pro její vlastní potřebu, jako další krok k samostatnosti a výuce finanční gramotnosti:) Darčo, tedy, to byl vskutku "vydařený" výlet. A jaký kočárek jste na konec vybrali? když si vzpomenu, jak já pokaždé přepečlivě vybírala a nakonec odnosila obě mláďata v šátku... ![]() Sev, držím palce, ať už je Neli dobrá |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
21.6.2012 20:45:00
Vlasi, ze třídy jich jde do stejné školy 6 (z MŠ asi 10). Záleží , jak je rozdělí. Natěšená je, ale včera po tom pasování to na ní najednou padlo
![]() ![]() A ty kartičky, to je albert nebo billa ??? JSem zapomněla ... něco se tu válelo, že bych jukla ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
21.6.2012 12:20:21
Ahoj holky, tak Luci ma louceni s predskolaky v cukrarne dnes dopoledne,ale bez ucasti rodicu... I ta cukrarna nebyva kazdy rok,tak je prima,ze letos jich jde hodne z nasi tridy a ze jdou i do te cukrosky:)
Jinak Vam musim posat nase uterni story:) ...byli jsme v Praze na kocarek.... Byl to opravdu den "D"... Zacalo to uz rano,kdy Luci mela super rymu(V Po zcela zdrava mela vystoupeni s Pohadkou v DDM a byla normal ve skolce)a taky tr.teplotu,nebo takovy skelny oci - no,klasika...Mame pred dovcou,tak jsme poprosili nase(meli ji vyzvednout az ze skolky,kvuli te Praze).Dovezli jsme ji tam tedy kolem pul9 a frceli..... Jelikoz jeste nebylo dovyrizeno nove auto,tak jsme museli tedy puvodnim - nasi Octavkou...Asi 25km pred Prahou M povida,ze auticko "nebrzdi".... Nemame dalnicni,tak jsme nastesti jeli okolo... V Novy vsi to tedy stocil na nejaky placek.Kdyz jsem vystoupila,tak to na me strane(jela jsem vzadu)pekne smrdelo...Ke vsi smule,jsme meli stesti,ze asi 20m nad plackem byl autoservis.Zajeli jsme tam,mrkli nam na to a ze asi neco vetsiho.... pak to vzal i na zvedak a "nastesti" zadrhnuta brzdova kalapalina,kolo se netocilo,neco v nem polamany,no ja presne nevim Oprava ale ne hned a cca do 3tis...Auto chceme prodat,to nove uz mame i zaplacene.... Od lonska mame placenou nejakou rozsir. asisten.sluzbu (kvuli jizde do Rakouska) a tak M myslel,ze nechamo auto odtahnout do UL,jenze klasika-rozs. sluzba nestaci,museli by jsme nemalo platit - je uz to daleko....No,tak,ze to tedy nechame opravit a do Prahy(tu uz jsem ja odpiskala) sjedeme s kamosem z Pha(nastesti mohl,mel po dovce,v Po se vratil z Egypta). Pak M jeste volal jinymu kamosovi,ale ten mohl az po 14h.... Servisak,ale rikal,ze nevi kdyz to bude...ale nechali jsme to byt-nejak bylo,nejak bude Zajeli jsme tedy do prodejny(i bazar) s kocarky.Nebylo to ale primo v nakupni zone Cerny Most,jak jsem si myslela,takze nase puvodni plany s Ikeou apod. padly...Komos uz musel do prace a dalsi stesti-preochotny majitel prodejny,nas sam odvezl jeste do druhe jejich-vetsi- prodejny,protoze tahle byla pouze "ta druha" mala.... To taky bylo "mimo" nakupy.Byla tam ale restauracka,tak jsme aspon mohli konecne neco snist-bylo kolem 13:30-14h.Co jsme byli v prodejne,tak volal uz servis,ze je auto opraveno...Super,ale jak se tam dostat.Prazak mohl az po 18h,tak opet ochotny majitel nas tam hodil Jak rikal M i tatka,tak "mimco" pomahalo uz ted:) Vsichni lidi byli opravdu super a ochotny No,a nekup pak u nich kocarek,ze....V auto servisu dalsi prekvapko-cena "jen" 800. Pak uz jsme-to mohlo byt kolem 16:15 jeli zase svym do Pha,pro vybrany kocar v te prvni prodejne(jak jinak nakonec,ale jeste ho nemame,protoze mel kaz,tak jsme si vybrali i jinou barvu a nechali tam jen zalohu+doplatime uctem a poslou nam ho zdarma do UL..... Puvodni plan klidne bazarovy kocarek taky nevysel,protoze proste neslo vybrat-ani tady v UL,TP a ani tam....tak mame holt novy M hlavne rikal,ze kocar vybereme dej se co dej.Do UL jsme k nasim dorazili asi na 19h. TAkze puvodne planovana navsteva u nich se smrskla jen na veceri a kratky pokec.Jo,jak rikala vcera segra,to by jsme nebyli MY, abychom opet neco neresili:)))...ted pry jeste kolikrat budeme kocar pak reklamovat.... Tak za 2dny uz vyrazime-zitra balit, ted peru a zehlim jak silena a zitra jdu jeste na kontrolu k Dr. pred odjezdem... Krasny zaver skoly, prip. skolky a nastavajici prazdniny ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
21.6.2012 12:04:29
Sev - děkuji, jsi hodná. Zítra to asi nezvládnu, jedu služebně na služebku do Brandýsa a pak musím ještě pro synovce do jeslí a Aju do školky. Příští týden na tom asi taky nebudu nejlíp, rozjíždíme v práci něco a je toho nad hlavu
Tak snad už Nelinka bude mít pokoj a užije ještě školky. Se teda má, že nepůjde přes prázdniny do školky, to Aja půjde i poslední týden v srpnu. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
21.6.2012 10:44:24
Vlasi, tak mám pro Tebe 10, 22, 34, 36, 77 a nic za to nechci. Zítra budu v práci, tak se můžeš stavit. Mně se teda obyčejně asi nikdy nic neztratilo, musím zaťukat.
Nelinka šla dneska asi po měsíci do školky, je celkem dobrá, když je na lécích, tak jsem ji dala, doma už je to pro ni pruda, mooooc se těšila. No, už má před sebou jenom týden, beruška, o prázdninách už chodit nebude. Odpoledne jdeme znova porovnat krk a už aby byl od bolesti pokoj. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
21.6.2012 7:00:58
Vlasti - tak Aja se zase začíná hodně těšit a jde Barča s někým koho zná?
Sev - tak jsem se teda inspirovala a oslovila na MMB jednu maminku, ale z UL, odmítám posílat doporučeně a obyčejně tomu nevěřím, cokoliv jsem posílala kamarádce do Kladna - CD s fotkama z tábora, sleva na něco z O2, tak to nikdy nedošlo. chybí nám právě ještě dost a nemám už moc na výměnu chybí:3,8,9,10,16,22,34,36,47,58,73,77,116,122,124,135,136,137,138,147,148,152, 159,182,206 nabízíme:7(2x), 53,102,177,185,199,207 a logo taky nestihneme do školy, Aja neumí ještě ani to R, alespoň už umí L, ale né vždy ho použije a hlavně jsem kvůli těm našim nemocem 2x rušila logo |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
20.6.2012 23:50:08
když jde R, tak Ř je hned. Když drnčí RRRRRR, zmáčkni jí pusu jako do našpulené rybičky a je Ř
![]() My jsme školáky popasovali dopoledne, měli jsme jich šest, dostali šerpu, dáreček a upomínkový list a už se těšíme jen na prázdniny |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
20.6.2012 23:10:58
Vlasi, normálně jsem ty samolepky poplatila asi už 3 ženských a mám to z krku. Co vám ještě chybí?
Nelinka je totéž, taky minimálně otevírá pusu (i Péťa) a myslím si, že víc otvírat je prostě nikdo nenaučí. Už celkem zvládla R, i když podle mě to není úplně čisté, teď máme sami nacvičit rozdrrrrnčení jazyka jako přípravu na Ř a pak se objednat na "dodělání". Myslím, že do školy to nestihneme. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.