Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlasinka | 27143 |
|
|
19.6.2012 7:26:27
Ahojky,
tak my u zubáka dobrý. Mě odstranil jen kámen a Aje jen prohlídl zuby - zdravé, bez kazu, horní přední jí ještě vyrostou a ta dvojka co chybí, tak se nemám bát, vyroste až bude čas a vejde se tam, protože vyroste hlava a pusa. Dolní nové má řazené rovně. Na rovnátka posílá až budou nové zuby, ted to prý nemá cenu a u nás zatím není důvod. Pak bylo vystoupení v DDM, tak to bylo hezké, ale vedro šílené. Deny - četla jsem v novinách, že děti od vás ze školy se umístili v nějaké soutěži škol první, tak nevím co říkala Gábi v hospodě, že v Neštěmicích nezvládají - možná nezvládají školní dril, ale znalosti mají upevněné lépe jinou metodou, když tam jedou podle jiného vyučovacího plánu. Sev - mám pro vás od kamarádky kartičky Billa 72, 87, 178, 210, ale chce pouze výměnou za jiné, tak jestli máš zájem, napiš |
| Denyna | 14851 |
|
|
18.6.2012 21:47:35
Vy si teda vybíráte s těma nemocema:(
Křivě rostoucí nové zuby bych asi chtěla řešit. Už jenom proto, jak se pak budou blbě rovnat v puse ty ostatní a rovnátka bývají na dlouho a i finančně náročné:( Ale nerozumím tomu. Školní tašku jsem vybírala já a penál už jsem nechala vybrat Kami. Neočekávám už od něj nějaké případné komplikace. Je to jenom penál. Vybrala si samozřejmě ten njedivočejší:) Jinak Kami si spaní ve školce užila, spát šli hodně pozdě. Ráno je úča nechala spát až do osmi. Sim s mužem si užili též. Proto mě muž tak rychle a ochotně vypakoval do hospody, páč zdatně popíjel s ostatními otci na zahradě. Je na to fotodokumentace ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
18.6.2012 11:01:28
My byli u zubaře před týdnem a Neli vyfásla doporučení na ortodoncii, má dole už stálé jedničky a dvojky, ale všechny nakřivo, jak se jí tam nevejdou. Tak jsem zvědavá.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
17.6.2012 23:16:23
dneska jsme prohlížely aktovky a Aje se pořád nejvíc líbí kočičková oranžová Topgal, i když ještě je tam jedna nová s jednorožcem a pak ta co má Lucinka, už musíme koupit, prý už chce a i penál, ale ten k tomu mají jen bez klopy a to nechci
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
17.6.2012 23:14:57
My jdeme k zubaři zítra, jsem taky zvědavá, Aje vypadla dvojka a nová vůbec neroste a hlavně tam na ni nemá místo. Má nové jedničky, nahoře i dole a nahoře má pěknou mezeru a pak má hned trojku. Dole se jí hýbou už obě dvojky.
Vlasti - co já vím, tak v takovémhle případě ty mléčné zuby trhají. A ZOO jsme zvládli v pohodě, zítra mastí do školky. Překvapila mě teda výše vstupného, 90 dospělý a 50 dítě, přitom je to mnohem menší a neexotická zvířata než v Ul, kde je 100 a 50. Jsme dneska pekly s Ajou prvně koláčky s mákem, tvarohem a riskly jsme i s nutelou. A jsou moooc dobré! Darčo - času dost, já věděla, že jsem to popletla. A ať už ti není špatně |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
17.6.2012 19:59:07
Vlasi, jdeme na Karla IV. Původně jsem chtěla Kameňák (zavzpomínat), ale Karla mám blíž a tak nějak mi teď příjde "lepší"
(bude vzpomínat manža)![]() Vy jste dneska jely do ZOO ? Po těch horečkách ? No nevím ... Vlásky jsme stříhaly na mikádo už loni. Letos si to Barče vymyslela sama, kolem uší mikádo, na krku vystříháno ... všude to mělo úspěch. Jen teď bojujeme s česáním, protože krátký se asi nemusí česat ![]() Zubař, mám to řešit ??? Barče roste nový zub, ale nevejde se do mezery a roste vlastně za dírou a mléčnými zuby (jakoby v druhé řadě) ??? A Radim má nahoře zatím jen 4zuby, ale mezi jedničkami docela mezeru ??? Naše zubařka mi u Báry (asi před rokem, kdy jsem řešila že se jí trochu překrývají mléčňáky) řekla, že první zuby se neřeší Mám změnit zubaře ? |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
17.6.2012 18:17:57
Hmm, tak Nelinka 1 den s krkem v pohodě a bez léků, včera večer teplota a dneska se ráno vzbudila zase zaseknutá
. Ach jo, takže budeme opakovat kolečko s odblokováním. Říkala mi paní, že třeba může mít klidně i posunuté obratle tak minimálně, že to na RTG není vidět a pak stačí málo a už se sekne. Já se picnu! Jinak vlásky má Neli jemňounké a řídké, takže si nemyslím, že by to byla až taková zátěž. U Lenky je to jiné, ta má husté vlasy a už je má taky do půl zad a ostříhat nee. |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
17.6.2012 13:20:10
Vlasi,neni problem,az ho tedy budeme mit u sebe-mozna v Ut,ale to prave chceme vyrazit do te Prahy:) Tyden je docela nabity a v So jedeme na dovcu,ale pak se urco domluvime:) Je to Ford Focus C-MAX,ale r.v. 2004,takze ne nejnovejsi:))
Dnes jsem mela strasnou-silenou noc.Ukrutne me bolelo bricho a vubec jsem nevedela co mam delat,jak lezet,stat...bylo mi i tr.spatne od zaludku...Nevim,mozna zel. salat-ja jsem na zeleninu ujeta,ale musim s ni asi opatrne.Jinak me nic nenapada. No,hlavne,ze jsem pak nekdy usnula a rano uz to slo My vcera byly s Luci u nasich na zahradce,tak jsme vedro zdarne prezily a strachaly veci pro prcka a dnes zajdeme na hriste s kamaradkou-asi na Dobeticke oranzove:)Snad ale takovy vedro uz venku nebude a ani v tydnu...:( Jinak hl. zdravi pro deticky-teda co s tou Ajou zase je:(.... aspon,ze ty horecky jsou rychly a 1-2denni, protoze kamaradu holcicka bojuje uz i prubezne v nemocnici a stale nevedi kde se berou a co s ni je...Ted mom. je bez teplot,ale od zacatku roku 4antibiotika a 2x v nemocnici,x vysetreni.... |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
17.6.2012 10:59:53
Ahojky,
tak Aje to vyšplhalo až na 39,2, to už jsem jí před spaním dala sirup a spala 12 hodin. Ráno vstala, jak kdyby jí nic nebylo. Včera jsme byly ještě doma a dobrý, takže dnes už půjdeme ven a zítra školka. Sev - netuším, kdo je Volková, ale hlavně že pomohla a milý přístup. Víš co mě napadlo, proto já se bráním hodně dlouhým vlasům u Aji, protože jich má hodně. Ono dlouhé vlasy u malých holčiček jsou sice krásné, ale nedoporučují se právě kvůli váze a námaze na krční páteř. Takže myslím, že jí i to ostříhání uleví. Vlasti - cvičky mají i v klasických obuvích, já už kupovala poněkolikáté, mají i v Intersportu. Já taky přemýšlím, jestli koupíme cvičky nebo botasky, to nepíší. Barča bude chodit na Kameňák nebo Karla IV.? Darčo - M povídal, že by se na auto jukl, já možná popletla i název, ale chlapi se o nich bavili a M taky pořád hledá. A co vůz pro mimi, už jste byli v té Praze? Dneska nevařím, M není doma a máme zbytky od včera a odpol asi do ZOO do DC, Aja mi chce ukázat mravenečníka a tam prý je. pa |
| Denyna | 14851 |
|
|
16.6.2012 8:19:34
Ahoj,
no jste zrádkyně, takhle brzo prchnout. Jsme se pak s Gábi v hospodě samy skoro bály, páč kromě nás už tam nikdo nebyl:) Šly jsme domů něco po jedenácté, tuším. Teda jely, tímto děkuji Gabče za luxusní odvoz ode dvěřím ke dveřím:) Doufám, že jsem nebyla moc vtipná, přece jen jsem postupně vypila skoro dva litry sangrie ![]() Sev, to je super, že se Nelince ulevilo a že terapeutka to brala tak z gruntu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.