| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 19212  [Dalších 17622 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
15.6.2012 22:50:27
Ahoj!

Tak do kolika jste seděly v hospodě? Já doma lehla a v tu ránu byla tuhoň, i taťka mi říkal, že nepamatuje, že bych v okamžiku usnula tak tvrdě. A že já usíním rychle! Měla jsem toho za celý den plné kecky. Ale jídlo a hlučná společnost vedle teda nic moc ~q~.

My letos taky hodně lítání po doktorech, hlavně s Nelinkou. Na včerejším pasování vlastně taky nebyla, ale přežili jsme to, hlavně já se s tím prala, ona ne, děti nemají takovéhle problémy, co my, dospělí. Dneska jsem s ní byla u té Volkové a teda ~R^, popravila jí krk, pomačkala kde co, protáhla, namasírovala, dokonce nařídila odlakovat modré nehty (že je to studená barva a ona teď potřebuje prohřát) a hned vytáhla lak oranžový a nalakovala jí nehty, to jsem šla do kolen. Fakt byla výborná a Nelince se hodně moc ulevilo, tak jsem zvědavá, jestli to bude stačit nebo bude potřeba ještě další zákrok. Takže kdybyste někdo měl problémy se zády nebo tak, tak Volková teda super! ~g~ Já jen stála a zírala.

Ani nevím, jestli jsem psala, že jsem dala Nelinku ostříhat, už to měla pod zadek a škemrala o krátké vlásky už dlouho. Tak má mikádko po ramena a je s tím hnedle míň práce a Neli naprosto spokojená. Lenku jsem vlastně taky dávala ostříhat odmala poprvé až před školou. No, takže vlasy vyřešeny, teď asi už je čas řešit aktovku :-).
Rebelka78 35836
15.6.2012 20:58:39
No jo, hospodu bych nedala ... měli jsme taky schůzku ve škole. A taťka má před nějakou atestací v práci, tak ho nutím sedět v učivu, ale nechce se muuuu ~a~
Ze školy jsem trochu rozpačitá. Rozdělovat děti do tříd budou až během prázdnin. "Napište si, kdo s kým chce chodit do třídy" - tak jsme to napsali - a pak jsme se dozvěděli, že je stejně všechny najednou nedají, protože by jedna třída byla sehraná (ze školky) a ta druhá neeee. Tak jsem na to zvědavá. Barču jsem upozornila, že možná nebude chodit s holkama do třídy ~n~~6~~n~
Mám dotaz, cvičí/cvičily vaše děti ve škole ve cvičkách ? Se zdráhám kupovat cvičky, když máme do tělocvičny na aer tenisky. A cvičky jsem snad viděla jen na "trhu".
Jo a aktovku jsem posunula na léto ~j~

Darčo, tak kam nakonec vyrážíte ? My už po dovče. Krátká, krásná a studená - do moooře jsem vlezla 1x ~5~
Hezký víkend~3~
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
15.6.2012 19:37:11
A jejda-vy si to letos skutecne uzivate,snad se to alespon nepotahne do skoly:( My zase naopak-tuk,tuk-letos mame na nemoce nejlepsi rok.... Tak at je brzo fit a hlavne aby to vse nebylo tou narusenou psychikou....:(

Me mimis zase ted dost kope pod zebra:) Jinak vcera to bylo fajn

Tak hezky vikend vsem. My jedeme s Luci k babicce a budeme strachat mimi vecicky a v Ne asi jen skocime ven s kamaradkou a prckem... taky musim prat a zehlit:(V So pristi tyden frcime a tyden bude dost nabity.V DDM mame vystoupeni hned dve-Po a Ct
Vlasinka 27143
15.6.2012 17:15:50
u nás je taky parádní, ale teplota... Aja má 38,7
mě už fakt picne, nikdy jsme nebyly tak marod, jako letos. Nejdřív pátá nemoc Aja, pak Aja ty šílené teploty a já to chytla od ní. Pak Aja pásový opar, na to já hned teplotu a nachlazení a dneska zase Aja teplotu. Měli jsme jet zítra na chatu ke známým a Aju dát k mamce. V pondělí je akademie v DDM a máme zubaře, v UT mají rozlučku ve školce, už toho mám plný zuby a v práci práce nad hlavu, že už mám asi 7 hodin přesčasu a nevím co dřív
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
15.6.2012 9:50:43
Aktovka dorazila a je parádní.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
15.6.2012 5:52:44
hospoda parádní, jako vždy~t~
Vlasinka 27143
14.6.2012 17:00:50
Já se taky na chvilku přijdu podívat :-)
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
14.6.2012 15:27:16
Darčo neboj, nenechám Tě v tom.
Dneska po dvouhodinovém čekání u zubaře máme první dva mléčené zuby venku...konečně Elí byla statečná ~6~
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
14.6.2012 15:03:54
Já kolem 18h dorazit planuju,tak doufam,ze tam nebudu jedina:)
Denyna 14851
14.6.2012 10:54:47
Chce popíjet na školkové slavnosti:)
Tak podle toho, jak se to bude vyvíjet, pojedu vlakem do UL bud na šestou, nebo pak na sedmou, mezi tím nic nejede.
Kamilka bude spát ve školce a oni je tam zastýlají poměrně brzo.
Těším se!
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 19212  [Dalších 17622 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.