| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1690] Názory 16911700 z 19212  [Dalších 17512 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
24.5.2012 14:41:53
Deny, díky, ale ne. Na okamžik jsem nad tím přemýšlela, ale můj čas je tak vzácný, že si raději koupím hotový výrobek. Z těch přírodních jediný, který fakt funguje, je kulička Sanoflore. Opravdu jsem antiperspirantů vyzkoušela za ty roky haldu, vč. solného kamene, ale tohle je mezi opravdu přírodními věcmi fakt hvězda. A oželím i to, že značka patří koncernu LÓreal.
Denyna 14851
24.5.2012 12:46:33
Sev, aha, už koukám na tu výrobu domácího deodorantu, ale tedy musím říct, že paní je statečná. Bambucké je mastné jak mrcha, nedovedu si představit jak to, že jí to nezničilo oblečení. Je fakt, že z nočních ponožek ho taky vždycky vyperu, ale nemíchá se s potem a škrobem.~d~
Ale kdybys to chtěla vyzkoušet, klidně ti věnuju kus bambuckého ze své bezedné piksly~;)
Denyna 14851
24.5.2012 12:40:43
Sev, porovnávala jsem ceny olejů BC s Nobilis, od kterých jinak beru, a ceny na BC jsou poloviční. Bývají to většinou větší balení, ale mně to vůbec neva, vydrží dlouho.
A nebo se lze s někým domluvit a balení si rozdělit.
Z deodorantů jsem kdysi experimentovala s těmi bez hliníku, jenže na mě byly moc slabý a ještě mi zničily oblečení. Dobře fungoval samotnej solnej kámen, ale po pár dnech jsem na něj začala být citlivá.

Vlasi, budeš objednávat od Lily Lolo? V tom případě bych též něco přihodila.~;)
Já na BC normálně nechodím, tak nemám přehled. K těm olejům jsem se kdysi dostala nějak náhodou.

Moje peníze. Muž se se mnou rozvede~8~

K objednávce z Kutilova jsem vám poslala maily včera.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
24.5.2012 7:49:11
já s váma asi přestanu kamarádit, to je samá sleva na nutně potřebné věci a já pak nemám dát co dětem k svačině ~t~~t~~t~
podívám se, díky za odkaz
Vlasinka 27143
24.5.2012 7:42:46
Hele, vy mě nalákáte, já bych chtěla taky kaši a musli, ale nemám čas to hledat. Budu si ho muset udělat. Doma se vůbec na PC nedostanu.

Na BC je spousta objednávek, já zatím nic, ale lákala mě kosmetika - chtěla bych minerální pudr a štětce.

V Alpine Pro mají slevněné dětské sandálky.
23.5.2012 22:53:05
Deny, a na tom BC jsou to nějaké velkoobchodní ceny nebo co?

Dneska jsem v Tchibu koupila holkám úžané 3/4 letní legínky, po dvou v balení za 249,- a jsou moc prima, tenoučké, příjemné na tělo ~R^.
23.5.2012 22:42:18
Jé, tak to bude zase velká objednávka, prima! Deny, já taky litovala, že jsem Ti půl piksly odsypala ~t~. Tak pište maily, pá-ne jsem sice v práci, ale v neděli večer to zmáknu poslat. Takže termín neděle 20:00!

Deny, mohlo by Tě zajímat, jestli nemáš vyzkoušeno (zrovna tady píšeš o těch ingrediencích): http://www.moje-pravdy.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1155%3Avyrobte-si-deodorant-za-par-kaek&catid=10%3Arady-od-vas&Itemid=78.
Teda doufám, že to není odkaz od Tebe, ani nevím, kde jsem na něj před pár dny narazila.
Denyna 14851
23.5.2012 22:06:51
uá, s vámi se vyplatí kamarádit, člověk utratí všechny peníze!~:-D
Sev, já si z Mixitu asi taky jednu dvě věci vezmu a napíšu.
Mmch, ta rýžová kaše je návyková! Hroznej mor. Já věděla, proč si radši klohním doma pracnější verzi, kterou pak nejím tak často:)

Gábi, na BC objednávají různé oleje a mazání, vyjde to o dost levněji.
Já s nimi objednávám bambucké (nekonečná zásoba, ta pixla, ještě, že má dlouhou trvanlivost:-)) - mažu s ním Kamče, když má hodně suchou kůži a sobě na noc ruce a chodidla. Na běžné mazání ho ředím olejem a navoním éterákem.
Pak budu brát kokosový olej - těžce návykový, já ho používám na mazání po koupeli a opalování, moc příjemný, chladivý, prý by měl být i protizánětlivý a protikvasinkový. Labužníci ho používají na smažení, údajně palačinky jsou na něm nedostižné. Nezkoušela jsem.
Dál budu brát mandlový olej, samotný na mazání, je výživnější než kokosák, občas do něj kápnu éterák a udělám si masážní směs a tak.
Pak možná vezmu jojobový - na pleť a na jizvy.
SPoustu dalšího tam mají, koukni sem
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32363
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32363
23.5.2012 21:42:35
co objednávají na BC zajímavého?
23.5.2012 21:41:58
jojo, já budu chtít tři a psala jsem kamarádce, ta mi pošle zítra taky
[<<Předchozích 1690] Názory 16911700 z 19212  [Dalších 17512 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.