Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
23.5.2012 16:58:46
Do neděle má Mixit slevu 12% na vše, dáme???
Od šesti tubusů je poštovné zdarma, já budu chtít pro sebe dva určitě.Deny, po skalách lezou, resp. jenom slaňují chlapi. Udělali si kurs v Ymce a už vyrážejí i do terénu. To všechnu kvůli geocachingu. Já nee. Mně stačilo video, být tam s nimi, tak panikařím. Jinak v sobotu jsme vyšlápli na Deblík, nádherný rozhled, jenom v lese teda příšerné sucho, prášilo se neskutečně, přišli jsme jak čuňata . |
| Denyna | 14851 |
|
|
23.5.2012 16:51:52
Jasně, prašule rozpočítám a pošlu. Bylo drahé poštovné, neb balík byl nad 5 kilo. Ehm, hodně nad 5 kilo
![]() Když jsme u těch objednávek, účastníte se někdo těch hromadných objednávek z Baby-café? Já kvůli poštovnému ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
22.5.2012 18:33:19
na kdy to vidíš? a hlavně napiš kolik si mám připravit, to už jsem zapomněla a neustále nemám peníze
|
| Denyna | 14851 |
|
|
22.5.2012 17:50:40
Objednávka dorazila.
Asi vám napíšu SMS, až pojedu zrovna kolem, že vám to hodím. Gábi, tebe mám kousek, když mi uvaříš kafe, tak k vám i zajedu extra ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
21.5.2012 11:10:41
My byli takhle na neudržovaném zámku v Jezeří a já to doporučuju.
Je to prostě něco úplně jiného, vidět, jak probíhají rekonstrukce, jak zničené je to okolo. Přišlo mi to jak tejmný hrad v Karpatech:) Je tam taková ponurá krása. A do toho ti kastelánovi to pojímají tak rodinně, takže po nádvoří se naše holčičky mohly honit a mazlit s několika kočkama a v zámku samotném vylézt na každé křeslo a všechno si osahat. K tomu mají ve sklepě výstavu strašidel. Severko, vy lezete po skalách? To je super, já taky dřív trochu lezla, ale muž na to není. Já bych to zkusila hned zas. Já měla v sobotu dvě zkoušky (a zapomněla jsem se zeptat na známky, ehm, ale udělala jsem je určitě), tak jsem vzala rodinu s sebou. Volný čas vyplnili obědem a ježděním metrem, a pak jsme šli do toho Podmořského světa ze Slevomatu. Dobré to bylo. Včera jsem natírala zahradní nábytek. Mě to hrozně baví, když budu někdy potřeboval rekvalifikaci, bude to na lakýrnici ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
21.5.2012 7:49:59
kamarádka má zaskleno a šňůry, myslím, neměnila. Zeptám se.
My jsme byli na zahradě, Týna v sobotu celý den u koní a my pak večer na prasátku a narozkách a super. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
20.5.2012 23:20:07
Sbírám info a tipy na zasklení lodžie, máte to někdo? Jaký tip a od jaké firmy? Líbí se mi bezrámový systém, chtěla bych čiré těsnění, bez toho tam prý fičí a skřípe to. Netuším ani, kolik se nyní pohybují ceny a hlavně mě štve, že se k tomu musí měnit šnůry na prádlo.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
20.5.2012 22:19:20
Potřebuji prodat krosnu na dítě Chicco, polohovací lehátko na první měsíce miminka, vaničku a ještě kuchyňku Hello Kitty - kdybyste o někom věděly budu ráda.
Musím to nafotit a naházet někam na prodej, ať mi to doma nezaclání. Musela jsem to odvést od dědy z baráku, když ho chce prodat a kuchyňku jsme zhodnotily dnes, že prodáme, nebo se v tom pokojíčku nehneme. Než půjde do školy, musíme udělat čistku a něco vyházet. My byly o víkendu s Ajou a mamkou v Ploskovicích a docela jsem byla překvapená, jak je to uvnitř oproti jiným zámkům neudržované a neláká to návštěvníky, bylo nás na prohlídce 8. A ani v okolí zámku nic moc lidí. |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
17.5.2012 15:55:45
Podmáslový je vynikající
z Povrlů beru kolačky a koblihy ....Zase jsem neodolala ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
17.5.2012 10:47:18
Dneska jsou u Fóra farmářské trhy, už vybalují. Doporučuji chleba z pekárny (tuším) Dubí. Vynikající a dlouho měkkoučký! Už jsem vyzkoušela všechny - podmáslový, kmínový, pohankový i moskevský
. Pak tam bývá ještě pekárna z Povrlů, tak to nejsou oni.A včera jsem zabrousila na Masaryčce do celkem nové prodejny Racio - bezlepka (naproti Clarionu) a tam je to moc hezké. Útulné a mají spoustu věciček, ochotná prodavačka a i ceny podle mě slušné. Kdo jste ujetý na zdravou výživu, tak . |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.