| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
27.3.2012 8:06:58
Ahoj- tak Mexicka kolem 18h plati. Se zavirackou urcite nepojedu, ale jinak se taky tesim.
Jsem rada,ze dortik se osvedcil Velka gratulace malemu velikanovi ![]() Luci ma dnes v MS tvorivou Velik. dilnicku s rodicema,tak uz jsem ji pripravovala,ze namalovana 2vejce budou stacit:) Vcera jsem na srdicku u Homoly dopadla bidne:(Spatna poloha,ac jsem chodila ... a protoze pry nestiha,tak me ani neposlal "chodit"ale rovnou obj. na pristi Ct na 6h rano!!! A to jsem jiz od rana mela den blbec-trolejbus do MS s nama nedojel,neb zmenil trasu-nastesti jsem duchapritomne vystoupila u Alberta a jela 7,ktera jede kolem hotelaku na Malatovku...pak dalsi trol. pri ceste do mesta taky stal,neb se opravovalo neco v serpentynach a prestupovali jsme do busu(nastesti taky do 5ti min) a nakonec jsem v praci vylila caj do klavesnice.A pak jeste to srdicko:(No,fakt den,jak vymalovany....![]() Tak snad si dnes zlepsim naladu![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
27.3.2012 7:12:26
Jestli mě to nezabije, tak do hospody dorazím na chvíli po práci. Včera to byl neskutečný mazec, přišla jsem hotovson jak po víkendové šichtě
. Jde se do Mexické pod Hraničářem?? Do večera už nebudu na netu, tak kdyby né, písněte mi někdo SMS.Cvrčku, pohroma se šťávou je takto na dálku ohromně vtipná . |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
26.3.2012 23:04:43
Díky za nabídku sušičky, využiju. Nejdřív, ale musím tu bundu vyprat. Klidně i předsuším. Jde jen o načechrání. Dám vědět.
Kdybyste někdo měl účtenku, kterou nepotřebujete a byla za loňský rok (nejlépe od června) za koupi barev nebo podobných věcí na malování nebo fabky, vodovodní baterie apod. budu ráda. Proč si domyslete nebo vysvětlím zítra. |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
26.3.2012 20:05:48
Do hospůdky nejdu, užijte si to... Objednávky bych viděla do konce tohoto týdne - taky nějak nestíhám.
Martin dneska vylil v kuchyni skoro půlku lahve šťávy (neředěné), po dvojím vytření stále lepíme a mám pocit, že ještě dlouho lepit budeme. Nejlepší na tom bylo, že se snažil to uklidit sám - hadříkem velikosti 15x15 cm a vše se to snažil zamaskovat přetřením celé spouště utěrkou, mezitím se asi třikrát prošel přes celý byt tam a zpátky - no fakt mazec... ![]() Dneska jsme byli na kontrole na alergologii...nevím proč, ale mám pocit, že se nám doktorka snaží z Martina vyrobit astmatika Máme přijít zase v květnu a vyhrožuje nějakou protizánětlivou léčbou nebo co... Přitom skoro nemarodí, kašle jenom na podzim - no fakt nevím, jsem z toho zmatená. ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
26.3.2012 17:15:08
taky jsem chtěla nabídnout sušku
|
| Denyna | 14851 |
|
|
26.3.2012 16:55:25
Vlasi, kdybys potřebovala, přijeď si bundu projet sušičkou k nám.
S bruslema počítám. Gábi, beru peníze i pro tebe. Cvrčku, jdeš s námi? Že bych s sebou vzala objednávku ponožek, nebo to chceš do mailu? |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
26.3.2012 15:23:44
Připojuji se s gratulací! Letí to šíleně.
Kdy je ukončení objednávky ponožek? Nestíhám se podívat, ale už jsem si vytiskla ceník pro lepší orientaci. Já do hospody budu asi muset na chvilku vzít Aju a M si ji pak vyzvedne. Jdu ze cvíča pro Aju na kroužek, ten končí v 18h. Možná ji stihne vyzvednout dřív. Deny, beru brusle. Máte zkušenost, jak vyčistí v čistírne péřovou bundu, mám ji fakt špinavou, hlavně jsout tam gumičky, kde to asi moc dobře nevyčistí. Vyprala bych ji v ruce, ale když usuším bez sušičky, tak to budu mít schumlané to peří do cucků. Vloni mi to neschnulo a cuckatělo a jak to mamka v práci projela sušičkou, tak super, jenž už není možnost. |
|
|
26.3.2012 15:18:57
taky gratuluji k tomu prvnímu výročí, letí to letí.
Deny, taky se těším a ve středu už mám odpo heat, tak nejdu, Honza mi taky psal |
| Denyna | 14851 |
|
|
26.3.2012 12:37:08
Rebelko, tak gratulace Radimovi i tobě
![]() Gábi, děkuji za rezervaci a moc se zítra těším! ![]() ![]() Jo, uvolnila jsem ti ve fitku středy, seš ráda? |
|
|
26.3.2012 11:32:19
tak jsou objednané židle, zítra, 18,00, Mexická, těším se
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.