| Rebelka78 | 35836 |
|
|
26.3.2012 11:30:52
... tak to máme za sebou
![]() ![]() Moje "miminko" je už batoletem.Darčo, Vlasi , díky za tip na dortíka. Byl super ![]() ![]() ![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
24.3.2012 10:07:06
desky na sešity jsme právě kvůli váze nikdy neměli a oslí uucho se občas udělá, tak se zase narovná. Kupuju ty trošku dražší, ale pevné obaly na sešity a tak se nic neohýbá.
Nevím jestli vám holčičky něco řeší kvůli vzhledu, naší Týně většina věcí byla do nedávna naprosto šumák a určitě by neuspěla, kdyby řekla, že ve druhé třídě tašku nechce kvůli obrázku nebo tak. Spíš jsem kupovala novou já, protože byla taková olezlá praním, používáním a dvěma rokama ![]() Já jsem nesla v pondělí Týny tašku domů pěšky a myslela jsem, že mi upadnou záda. Taška měla 7,3 kg a to tam nemá žádné krámy navíc ![]() , normálně mi to připadá jako týrání dětí. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
24.3.2012 9:35:28
Sev - díky za upozornění, ale zatím nemám v plánu kupovat ty velké desky s obrázkama, zase dkg navíc, ale spíš takové ty kancelářské a polepí si je, jsou lehčí. Hodně lidí mi říkalo, že desky kvůli váze zrušili. Prý se dají nosit i úplně bez desek a oslí uši nemají.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
24.3.2012 9:34:03
Deny, SEv - malý topgal je ten jak píše Deny s tím koněm, ale obávám se, že to taky nemusí ve 2. třídě už chtít kvůli obrázku a pak mají na netu takový jakoby strakatý maskáčový do modra a do růžova a ten je menší ještě než ten koňový. Já nemám hubeňoura, takže taška 1,04 je v poho, ono rozdíl 0,98 u Herlitze a 1,04 u topgalu není tak velký. A četla jsem někde na diskuzi, že ten fialový má 80 dkg tak leda když se odepnou všechny serepetičky.
Sev - a kočičkovou aktovku myslíš ten batoh od Topgalu? ona je totiž i kočičková od Emipa a i od Herlitze Ponožky - nevím, kdy stihnu juknout, ale vzpomněla jsem si, že dobré ponožky mají i v Lídlu Deny - já v Takku hlavně dětské, dospělé zase tolik ne |
| Denyna | 14851 |
|
|
24.3.2012 8:41:07
A ještě jsem vlastně chtěla, když tu probíráme ty jarní nákupy - sleva 30 % do H&M, kdo tam nakupujete http://www.hm.com/cz/coupon-kids-cz
Já si ponožky vybrala pro sebe a asi počebuju i ty s angorou na spaní:) |
| Denyna | 14851 |
|
|
24.3.2012 8:34:15
Sev, já jsem měla v pátek chvilku, tak jsem zašla okukovat aktovky do Labe - a ty Topgaly tam měli. Ta, co má vybranou Vlasinka, je jedna z těch větších a těžších. Menší a lehčí je ta s koněm ve skafandru, jak se pohrdavě vyjádřila Kami. Taky mi přijde, že je placatější, takže nebude táhnout dítko tolik dozadu. Mně by se líbila tvarem.
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
23.3.2012 22:14:17
Ahojky!
Díky za ceník ponožek, ale nevybrala jsem, je to nějak moc strakaté, i když jsem od nich kupovala, když byly děti menší. O kalhotech mi ani nemluvte. Péťa s Nelinkou jsou hubeňourci, kalhoty katastrofa, ale ani na Lenku nemůžu sehnat. Všude mají ty úzké elastické střihy, které se ták špatně oblíkají anebo mají snížený pas, hrůza. Ale v pase plavou všichni tři. Vzpomínám s láskou na Quelle, tam mívali (aspoň pár kousků) velikosti XS na hubené děti. Vlasi, kočičkovou aktovku má Lenka, jen růžovou. Akorát pozor, jestli budeš kupovat velké desky na sešity, tak ty Topgal jsou hodně tlusté a do té největší kapsy jsou ťip ťop. Když jsou věci i v té přednější kapse, tak je zip dost napnutý. Zajímavé, teď koukám přímo do eshopu, jsou tam promazané staré komentáře. Ale na Nelinku mi i tahle aktovka přijde veliká a přitom je to jedna z těch nejmenších. Co já budu dělat?? ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
23.3.2012 15:41:12
Á, Darčo, děkuji!
Taky přeju hezký víkend všem. Myk romě kácení stromu máme asi standardní program. Kamilka už touží vytáhnout kolo, tak bysme taky mohli. V lednici máme naložený maso na gril. Jeden den děti pojedou k našim, muž na fotbal a já na koně - naše kobyla je nějaká špatná, tak si půjčuju kamarádčiny koně, kteří jsou takoví veselejší. Tak kdybych dlouho nepsala, ležím v nemocnici s otřesem mozku nebo tak něco.:) |
| Denyna | 14851 |
|
|
23.3.2012 15:37:48
Ano, ano, prosím prosím, ceník ponožek mi přepošlete.
Cvrčku, objednávky pak posílat tedy tobě? Rebelko, džíny zde - slim fit je pro hubeňoury a plus fit pro baculatější děti. Mám míry těch standardních vel. 6 let. v pase je regulační guma a je maximálně 2x31 cm. Délka na boku je 67 cm a vnitřní délka nohavice 49 cm. I když to bývá kus od kusu. http://www.next.co.uk/x49656s4 Mají víc různých druhů. půjdu do těch nejlevnějších:) Jo, Vlasi, náhodou jsem si v Takku koupila nedávno kalhoty. Ještě jsem je tedy neměla na sobě:) Já s nima mám blbou zkušenost, těch pár věcí, co jsem tam koupila, se mi rychle rozpadlo:( |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
23.3.2012 15:36:08
poslala jsem Gabče a Deny - ať to nemají 100x:) Peknej vikend - v So budeme u nasich na zahradce a v Ne jeste nevim - jsme s L.sami,uvidime.Pa
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.