| Denyna | 14851 |
|
|
18.3.2012 21:02:42
Dyk hoďte nějaký jiný termín, né
![]() |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
18.3.2012 20:47:17
hm, já v pátek taky nee, budeme dodatečně slavit naše narozeniny
|
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
18.3.2012 19:40:07
My si víkend taky užili. Kluci strávili celý víkend na zimáku v Drážďanech - když je to baví...
![]() Já jsem s Elí navštívila po čase naší ZOO. Mám jeden tip - hlasujte na netu pro mládě roku a budete mít slevenku 25% na vstup pro jednu osobu... No a dneska jsme byly u našich, tak se Elí pohrabala v pískovišti a vytáhla kolo. Jen ta cesta autobusem z Brné byla opruz - úplně narvanej bus... ![]() |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
18.3.2012 14:03:12
Já příští pátek určitě ne,v týdnu by to ale šlo...
Jinak včerejšek jsme strávili na Matějské,ale byl to opravdu parádní výlet.Jeli jsme ještě s další rodinkou vlakem,takže dětský zážítek byl i vlak:)Pak tam pohoda,lidi byly vic az odpoledne a to uz jsme zase pomalu jeli dom.Ja tam byla prvne a je to tam opravdu obrovske.Pocasi skvost.Fakt vydareny vylet po tydennim zavreni s Luci doma.Dnes jsme byly venku zatim dopoledne,jen v parku a L na kole,odpo uvidime,ale mozna se to i zkazi...Tak hezky zbytek vikendu |
| Denyna | 14851 |
|
|
18.3.2012 11:11:31
Taky jsme včerejšek strávili venku. Dopoledne holčičky blbly na zahradě, Kamilka sundala mikinu, Sim tepláky a po obědě jsem už i vzdala napomínání, ať se aspoň obujou.
Pak jsem je využila k dětské práci u koní, povozily se a přijeli jsme domů až večer. Ani jsme nestihli opéct nakoupené buřty. Já si práci venku dávkuju opatrně, i když to člověku nedá, aby se po zimě v té hlíně nepohrabal:) Hospodu já asi ideálně příští týden v pátek. Má někdo něco proti? |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
18.3.2012 9:44:42
počasí úžasný, tak jsme byli celý den na zahradě.
Hospoda by taky bodla, kdo má jak volno a hodí termín? Deny, asi měnit nepotřebuju, mám příští týden ranní a to od 8 nemůžu a další týden ještě uvidím, možná si středu přehodíme, už jsem s ní nepočítala a dala jsem si heat, to se ještě ozvu. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
16.3.2012 22:30:28
Vlasi, tohle jsi přežila?!?!? Tak to jsi dobrá, vypadá to jak vojenský trénink.
Jinak já Tě s pohledama podporuju, naprosto nechápu ten přejímající názor - co říká učitelka je svaté. Proboha, kde to jsme, že nemůžu rozhodnout co a jak se svým dítětem . Nechápu. Já taky bojuju za každou kravinu, která mi připadá "normální". Jinak p. Lenková v naší MŠ problémy s pohledy vůbec neměla, ba naopak, tak snad rodiče podpoří.Já jsem o krásném slunném teplém víkendu v práci, grr! ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
16.3.2012 21:01:43
Holky, tak to mám za sebou a bylo to fakt síla, ale i mě to začalo bavit. Ale nebýt zvyklá cvičit, tak to asi nedám. Zítra asi nebudu chodit, jak cítím lýtka.
Nejdřív rozehřátí běh na místě, zakopávat, kolena nahoru, běh v kruhu dopředu, bokem, dozadu. Pak nějaké američáky nebo jak to říkal. Klik s výskokem, to mě teda nebaví. Ještě jsme skákali přes švihadlo. Všechno stopuje. Pak udělal stanoviště - na břicho s medicimbalem bouchat do stran a u toho na protější stranu nohy, pak vzpor bokem a čínkou na zem a nahoru, pak podřepy s rukama nahoře s tyčí, pak přeskakování totemu (toho jak se o něj boxuje), pak skákání přes švihadlo, pak boxování. Střídali jsme se asi po 1 min, pak po 30 sec. a pak asi po 1,5 min. Pak cviky na břicho obměnil na prko a jinak předávání míče. Na konec ještě samotné různé vzpory, kliky, američáky.. 1,5 hodiny celkem, byla jsem rudá jak rak, vypila jsem litr pití. Byli i dva kluci a trenér. Jo a měli jsme bandáže na rukách. |
| Denyna | 14851 |
|
|
16.3.2012 13:18:19
Vlasi, tak hodně štěstí do boje. Osobně vidím úlohu učitelek v tom,aby podporovaly rodiče v podpoře svých dětí. Vůbec nevidím důvod, proč by měly zajišťovat princip "všem stejně," tam, kde ho rodiče zajišťují rozdílně. Čili kolik pohledů dítku naposílám, tolik bude mít.
Gábi, příštích 14 dní nejdu ve středy do práce, tudíž jestli potřebuješ jít nějakou z nich do fitka ráno, tak mě klidně přeobjednej na půl desátou. Užijte si víkend, vypadá to, že by se opravdu mohl vydařit. |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
16.3.2012 10:54:04
Teda Vlasi,ty se poustis do pekneho "boje".Luci tedy na 5denni z prijezdem i odjezdem SVP taky nemela pohledy a volali jsme,ale u tak kratke doby me ani nenapadlo to resit.Jinak se mi nejvic libi dat stejny pocet pohledu a rozdavat je tam...Co se tyka prijezdu a odjezdu,tak je to na kazdem rodici,to se dle me vubec resit neda a ucitelky uz vubec by to zakazovat nebo prikazovat nemely...tot muj nazor.My byly oba u prijezdu i odjezdu a to bylo brzo ve 14h,ale jednou v Ne a pak v Pa
S taskama dik za dalsi info:) Pocasi se vylepsilo tak to na vikend asi vyjde ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.