| Vlasinka | 27143 |
|
|
16.3.2012 9:57:34
Míšo - odjezd přirovnávám k pohledům, u kterých, aby se nestalo, že jeden dostane a druhý ne, tak nedostane nikdo, ale u busu někteří rodiče jsou a nejsou, to jim nevadí, že tam někdo někoho nemá..To by tedy taky měli říct, že tam budou všichni nebo nikdo ne! (jejich myšlením)
A přesně tak, co mě je do jiného dítěte, je mi ho líto, ale je to v rodičích. Jenže Ti přebírají názor učitelek, protože je to jednodušší, nemusí zapojovat mozek a jdou jak ovce. No já doufám, že se přidá Jitka a pak ještě zkusím postupně oslovovat maminky v šatně. |
| Míša_ | 14374 |
|
|
16.3.2012 9:06:55
Vlasi co je za problém s odjezdem??
Za nás to byla klasika - dovedli jsme k autobusu, počkali až se všechno naloží, zamávali odjíždějícím dětem a bylo. Příjezd byl oznámen +-, tak jsme prostě čekali. Abychom tam byli až vystoupí z autobusu. A je pravda, že tam něbyli rodiče asi tak od 7 dětí. Což pro mě bylo nepochopitelné. Ony se strašně moc snaží, aby bylo všechno "spravedlivé". Ale ono to prostě nejde. Co je mně osobně do toho, že cizímu dítěti nepřijde pohled a že na něj nečekají rodiče. To je sice smutné, dítěte je mi líto, ale není to můj problém a moje starost. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
16.3.2012 7:23:29
Dnes jsem mluvila s učitelkou a ona sice tvrdí, že je to rozhodnutí rodičů, ale jasně vysílá, že s tím moc nesouhlasí.
Prý je lepší, když rodič zavolá a ona pak dítěti řekne, že maminka posílá pusinku, jinak by jí tam dítě do 22h brečelo s pohledem v ruce. A pak taky dostaly vynadáno od nějaké maminky, že si dítě nepřivezlo všechny pohledy. Jo a neposílají už 10 let. Ale s odjezdem to mají obdobné a nikdo to neřeší - že některé děti jsou odvedené do školky a u autobusu jim nikdo nemává a jiné dítě má maminku u busu. Abych si začala dělat poznámky co vše tam chci říct. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
16.3.2012 7:19:56
Viděla jsem Herlitz midi v akci s učením a kamarádka říkala, že je blbé, že nemá ucho na nošení, jen na pověšení, když to chce poponést a ta klopa z boku taky u pití vadí. A koukla jsem se dovnitř a přišlo mi, že ta jakoby kapsa se tam muchlá.
|
| Denyna | 14851 |
|
|
15.3.2012 20:05:27
Vlasi:)
Severko, ještě ti dlužím odpověď:) V Anglii jsem v devadesátých letech pár let žila a klasicky hlídala děti. Teda dítě:) Tak jsem viděla tamní školku a první a druhou třídu ve škole. A třídní schůzky:) Kruhový trénink je koukám stejnej vopruz jako všechno ostatní ve fitku, akorát se cvičí jiným způsobem. Tak do toho nejdu:) Sv, myslela jsem, že o úbytek cm při cvičení jde:) Mně kdyby šly dolů cm, tak jsem celá šťastná a na váhu vůbec nekoukám. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
15.3.2012 20:01:29
Deny - snad se zadaří, nachystám si argumenty. Říkala jsem té mamince, že je i rozdíl v tom co napíšu. Když napíšu "chybíš nám tady, už abys přijel", tak věřím, že dítě chce domů. Když napíšu "hezky si to tam užívej, ať nám máš co vyprávět" bude to asi jinak.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
15.3.2012 19:43:15
Tak jsem vyčetla, že v Emipu/Stil, jak je ta přepážka, ona je asi na gumě, tak to super drží sešity a učebnice a nemusí se nosit desky a nemají oslí uši. Takže je taška o něco lehčí.
Jo a psaly tam maminky, že když dítě rozbilo přezku vlastní vinou a napsali na Emipo, poslali i tak zdarma. Takže pán v Galaxii je asi zástupce Herlitzů a proto pěl chválu jen na ně. Já pořád řeším, jeslti je lepší ta aktovka nebo batoh Emipo/Stil |
| Denyna | 14851 |
|
|
15.3.2012 19:36:21
Vlasinko, jdeš na to dobrými argumenty, děti není potřeba separovat, ale udržovat s nimi kontakt. Držím ti palce. Změnit myšlení lidí okolo je strašná fuška.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
15.3.2012 18:08:15
Tak jsem se asi pustila do boje s větrnými mlýny..
Dneska mi to ve školce odpol nedalo a zeptala jsem se jedné maminky, jestli děti jedou do školky v přírodě...že jo. Tak se ptám, jestli by chtěla posílat pohledy ..a začalo to..vloni se neposílalo, tak asi ne. Na moje a chcete vy sama posílat mi řekne, to samé, že se neposílalo, že se tak dohodli. Ptám se, jeslti se ona netěšila jako dítě na pohled, prý jo... a nechcete to i pro vaše dítě? ne, ono by se jí stýskalo, jak říkali..tak jsem jí říkala, že dřív se taky nekojilo, teď se kojí, dřív se nedávalo mimi k mamince po porodu, teď se to dělá a že je potřeba změnit myšlení a ne jet co se dělalo před 20 lety a že pí uč říkají..pak jsem jí řekla, že budu ráda, když o tom bude přemýšlet, že já to budu prosazovat no a pí ředitelka je skvělá ženská, odpol koukám na nástěnku a je tam přepsaný termín na další den, takže můžu na schůzku |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
15.3.2012 17:19:45
Taky koukám - za 30,- Kč.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.