| Ivča,Kamilka 3/05,Klaudie 8/07 | 49105 |
|
|
23.12.2013 21:03:51
Po čase ahoj ... Vám všem přeji krásné svátky a do roku 2014 ať se daří a hlavně hodně zdraví Ivča + Kamilka (už 8) + Klaudinka (už 6)
![]() ![]() ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
23.12.2013 20:42:55
Krásný to máte!
Vlasi, tak ať se ti to nerozjede. Taky přeju všem krásné svátky a do nového roku pravou! |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
23.12.2013 13:37:51
Tak letos budu první:)Pokud se tedy podaři..... Krásně si to zítra užijte:)
![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
22.12.2013 23:05:45
My už taky cukroví komplet, dneska dvoje nepečené a kokosky a ještě teda mám upečené těsto na ten krém.
Stromek nazdobíme zítra, zítra ještě pro klobásy a rybu a k babi na návštěvu. Já dnes ráno vstala s něčím jako zánět močových cest. Vzbudilo mě to asi v 7h, už jsem nemohla pak spát. Vzala jsem si Urinal akut a pila urolog. čaj a čaj a zdá se, že to pomohlo. Dárky musím zabalit až zítra večer, to zase budu dělat do noci, ale s Ajou to nejde a dřív nebyl čas. Musím ještě vybrat fotky pro babi na kalendář. pa |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
22.12.2013 14:55:52
Tak jsme s Luci ozdobily stromecek, odpoledne udelame posledni nepecene cukrovi, vecer zabalime darky (Luci bude u babicky,takze bude i klid:),zitra salatek a priprava masicka a Vanoce muzou zacit i u nas :)
Jen kdyby skoncila uz ta ryma a kaslik u nas trech.... :( Brzké uzdraveni,Deny |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
20.12.2013 7:22:12
Zdravím,
cukroví hotovo, o víkendu jen s Ajou uděláme dva druhy nepečeného a ještě mi zbyl krém, tak musím vymyslet co s ním, nemáte tip? Nejlépe jen těsto a na to ten krém a čokoládu si říkám. Večer jsem šla spát po 22 a na 7h v práci,ale včera se mi podařilo zaspat, Aja přišla do školy v 8.50 a já v 8.55 Deny - brzy se uzdrav! a fotky mi v práci nejdou pustit, tak juknu doma Sev - já taky vždycky slzím a díky, ale nakonec jsme se tam nedostali, akorát M je viděl vypuštěné |
| Denyna | 14851 |
|
|
19.12.2013 18:19:35
Šmarjá, Vlasi, neblázni, ponocovat kvůli cukroví! I jdyž já to teda beru podle sebe, spánek je mi drahý :)
Já sice předvánoční shon neprožívám, neb kvůli podzimním narozeninám dětí už mám dárky dávno koupené a zabalené, ale zato jsem nemocná, heč. Nejhorší je, že nemůžu mluvit, což muž nechápe a furt po mně něco chce, a taky zítra do práce musím, zrovna blbá konstelace. Taky doufám, že zítra už bude líp, chystáme se na baletní koncert našich ratolestí. A jeden baletní kvíz na závěr - najděte Sim :) http://ustecky.denik.cz/galerie/vlastimil-harapes-mel-tvrdou-hlavu.html?mm=4955732 |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
18.12.2013 21:19:23
Vlasi, teda to máš meganáročné
.Lampiony letos nejsou pro Lucinku, ale pro Patrika a program je už od 16:00, ale vypouštění v 18:15 http://attigente.cz/wp-content/uploads/plakat_patrik1.pdf. Já včera slzela na ZŠ akademii, zítra má Péťa, tak to snad už k slzám nebude. Jinak se máme báječně! ![]() |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.12.2013 8:46:32
Sev - v kolik hodin se pouští ve CT ty lampiony pro Lucinku? němůžu to nějak najít, díky
Já padám na hubu, v práci jsem pořád pozdě, v pátek jsem teda odcházela ve 12, abych vypravila Aju, ale v 16h se vrátila do 19, v PO do 19.30, včera jen do 18, dnes jdu pro Aju a pak na kosmetiku, určitě tam usnu. Chodím kvůli cukroví spát kolem 2 - 3 ráno. Už toho mám dost. Ale teda v pondělí 23 nejdu. Mám dovču až do 3. 1., akorát si beru práci domů. Včera jsem dělala londýnské řezy, dva pekáče, jeden s kokosem a druhý s ořechy a ten s ořechy nevím proč, ale vůbec se nepovedl, udělal šílenou krustu, pod tím to bylo pořád neupečené a při krájení popraskalo. Škoda ořechů, už další nemám. mějte se |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
16.12.2013 22:14:55
Deny, 3+2 a máš hned 5
. Já letos nějak nevím, kdy s pečením přestat, fakt mě to chytlo a mám trochu obavy, kdo to všechno spořádá, protože tatíček drží tajli a docela věřím, že se udrží a neurve se z řetězu.Tak my na lampiony nakonec taky nejdeme, Péťa má ve čtvrtek zrovna v tom čase školní akademii. Hodně, hodně mě to mrzí ![]() ![]() . Holky mají zítra, akorát Neli je doma s rýmou jak trám, ještě uvidím, jestli ji zítra vůbec vezmu s sebou, dneska měla pořád ještě trochu teplotu. Ve škole jim řádí neštovice, tak je tam půlka třídy, učitelka nešťastná, kdo bude vystupovat. Péťa byl dnes se školou v Drážďanech, tento týden už se vůbec neučí a mají podobné akcičky. To je život! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.