| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 19212  [Dalších 18922 >>]
Denyna 14851
16.12.2013 12:57:01
Taky zdravím z adventu. U nás vcelku pohoda, akorát počet napečeného cukroví je pořád 1. POčítám, že o víkendu to dotáhnu až na 3. jestli se nespokojím se 2 :) Nějak na to není čas. Byli jsme se podívat v Drážďanech na trzích - nádhera, všechno rozsvícené a všude spousta dobrot a ve všední podvečer i rozumně lidí. Akorát zpátky jsem pak jela přes vesnice a chytla tu šílenou mlhu, kdy jsem v té tmě málem párkrát sjela ze silnice.
V sobotu jsme byli na trzích zas na Konigstaině, tam si užily hlavně děti, ale bylo parádní počasí, jsem se normálně snad i lehce opálila :)

Rebelko, holt jste úřad, no, máte sloužit lidem a asi se moudře předpokládá, že 23.12. bude mít už spousta lidí dovolenou a budou mít tudíž čas dojít si na úřad. Což plánuju zrovna já, neb mám propadlý pas. Snad budou mít taky otevřeno.
Se zubama soucítím.

Tak užívejte adventu a svátků, a v novém roce se těším zas do hospody
Rebelka78 35836
15.12.2013 20:46:41
Ahojda, nestíhám, nestíhám ...
Ty lampiony asi nedáme, neb Barče se budou trhat další zuby ~n~~n~~n~ Koncem listopadu to byly horní a dobrý, ale teď dolní, tak uvidíme.

Jinak všechny zdravíme v předvánočním čase. Snad máte větší pohodu, mám pocit , že jsem jenom v práci . A aby toho nebylo mooooc, tak všichni povinně na úřad 23.12. !!! Budu tam sedět až do 17h ... nechápu. Celý město má zavřeno a my pojedeme !!!

Hezký advent ~b~
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
7.12.2013 23:34:03
Ahoj všem! ~x~ Trávím hodně času v kuchyni u cukroví, ale tááááák mě to letos baví, fakt!

Konečně už máme pokoj od oslav, obě holky narozeniny, obě měly svoji oslavu + domácí "party" se spolužačkama, dneska Nelinka poslední a moje velké UF! Je to trochu náročné před těmi vánoci. A těch sladkostí všude a od všech, to je drsné.

Jinak se máme fajn, kromě malé virózy, co se přehnala přes Péťu a lehce i dloubla mě, je to v pohodě. Jsem ráda.

Kdo jste vloni nebyl na akci Rozsviťmě Ústí nad Labem, hromadné vypouštění lampionů - rozhodně doporučuju, my jdeme letos zase, 19.12. na Lidickém náměstí. Zároveň je to i charitativní akce. Byl to úchvatný zážitek!!! ~s~~s~~s~
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
1.12.2013 23:07:14
tak nez jsem dopsala,tak pribyl novy prispevek od Gabci s jinym nazvem ~:-D
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
1.12.2013 23:05:25
uz jsem musela zmenit ten nazev "pristi vikend" :D
Hospudka byla fajn a za dovoz znova dekuji:) Ozdubky se Vam moc vyvedly, Deny. Tu firmu na bundy, uz jsem si taky nasla, tak ted jen pockat na jaro:))

My mame vanoce tak +- z pulky nakoupeny. Hracky ale vymyslim za obe holky pro vsechny okolo (segry, tchyni(za tu i nakupuju),nase...)Je to tedy neco. Kdyz Luci neco moc chtela,tak to tady pak vetsinou lezi (kulick.draha, mluvici kun...apod.),tak spis jeji prani beru z rezervou.Ale navymyslet si toho taky dost umi,jen nastesti ne drahe (zadny mobil,tablet apod.)Ve skole dokonce kreslili dopis jeziskovi,ale to uz ma smolika,uz je skoro nakoupeno vse....Kreslila tam i rychlovarnou konvici,ktera se nam v patek rozbila ~t~

V Zoo jsme nebyli,koukam,ze nastesti:)Byli jsme ale u Fora,protoze tam neter zpivala a pak sla segra k nam na navstevu.Moc pekne letos udelali ten Lidak.Rozhodne lepsi nez na Mirovem namesti....

Vyzdobu snad vytahnu v utery,zatim jsme zapalili jen prvni svicku

Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
1.12.2013 22:55:37
Deny, díky, podívám se po ní nebo snad stihnu objednat.
My moc překvapení neděláme a oba si řekneme co chceme. Něco pak přeci jen tajného vymyslíme. Mám umyté okno+balkon v obýváku, ostatní asi do vánoc nestihnu ~a~, tak snad to Ježíškovi vadit nebude a přiletí ~t~
Vlasinka 27143
1.12.2013 21:20:52
Cvrčku - a co nějaké předplatné časopisu k něčemu, co ho baví.. auta, sport nebo takové ty všeobecné o světě, přírodě...Já mám ještě v plánu lístky na KHL, ale zatím mají jen před Štědrým dnem a já bych to chtěla fakt na Vánoce
Vlasinka 27143
1.12.2013 21:19:16
Cvrčku - ono si nevybereš, Elí má moc a drahé a Aja má 3, z toho jí dva koupil J, když mu nesla ukázat dopis a kdyby měli třetí, tak i ten. No a i když ji motivuji ať ještě něco přidá, tak už nic nechce, takže je to spíš o tom, co si myslím já, že by se jí líbilo a musím vymýšlet za babičky, bráchu.

Deny - moc pěkné ozdobičky, my teď vymýšlíme, jakou zvolíme techniku na přáníčka

Letos budeme kulturní, máme zamluvené lístky na Louskáčka a teď jsem zamluvila do Činoheráku na Ronju, snad budou mít lístky.

Zato dnešní akce v zoo děs. Frontu na balíček od Mikuláše jsme vzdaly, naštěstí to Aja chápala a nebylo jí to ani líto, všude hafo lidí, to si nemapatuju, že by tam na nějaké akci bylo tolik lidí, asi tím, že dospělí neplatili. Když jsme vystáli asi 15 min frontu na párek v rohlíku, tak jí řekli, že nemají~o~ Cvičení lachtana jsme vzdaly hned. Jak máme permici, půjdeme jindy.

Denyna 14851
1.12.2013 17:18:43
Ještě k těm dárkům, Gábi, kdybys chtěla Týnu přitáhnout ke čtení, tak doporučuju tuhle - od české autorky, není to překlad, takže české prostředí, je to takové reálné a ještě by se něco mohla přiučit (a autorčiny názory jsou mi blízké~;))
http://www.vedlesebe.cz/tana-jak-se-rodi-jezdkyne-p-156.html?zenid=78c34mrflntgm5u03qvqrcoe90

Cvrčku, s mužskejma je to vždyck těžký, ten můj taky nikdy nic nepotřebuje. Ale baví ho kafe, tak letos dostane zas jeden přístroj na výrobu,a pak něco na sebe. K narozeninám jsem mu koupila kindle čtečku.
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
1.12.2013 14:21:02
Ahoj, pokec byl super, jen je asi potřeba najít hospodu kam nikdo nechodí, což se nám asi nepovede.
Deny, ozdoby jsou krásný. Dárky jsme v hospodě probraly, ale samý pro holky ~a~.
Já jdu lovit výzdobu teď.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 19212  [Dalších 18922 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.