Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
9.11.2013 16:19:36
http://www.dendopravyzdarma.cz/ 12.-13.11. při nákupu nad 300,-.
Kdo by se chtěl přidat ke mně na http://www.zdrave-oleje.cz/, budu objednávat ve středu ráno. |
|
|
9.11.2013 15:30:26
Cvrčku, taky gratuluji k přijetí. Jenom nevím, jestli v dnešní době je zrovna stavební spoření tím, co by bylo v popředí zájmu. Ale asi děláte i něco jiného, tak ať se Ti daří!
No nemoci u nás neřádí, to zase musím zaťukat, že letošní podzim je zatím v pohodě. Péťa měl sice angínu, ale úspěchem je, že to nechytla ani jedna z holek, protože angíny oni mají většinou hromadně . A já za letošek měla snad jednu jedinou virózu a to v srpnu, takže u mě obr úspěch. Baštím megadávky vitamínu D a jak vidím, funguje to, protože já podzimy vždycky prostonala. Ale pro změnu dávám do pořádku zuby, takže se stejně pořád něco děje.Lenka má zrovna v pokoji narozeninovou oslavu s kamarádkami, bóže, už jí bude deset!!! |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
7.11.2013 10:33:45
Vlasi,fajn.Zatim nespecham.Tak do tydne?.... Nikdo dalsi?
Severko,uz dost s nemocema,ne ![]() Ja mam co mluvit-prvne v zivote mam zanet mocaku.Hned jsem si na tebe,Vlasi,vzpomnela....:( Jinak vse OK.Vcera mela Niki ukonceny 15mesic. Budeme muset na ockovani:( |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
3.11.2013 20:06:40
Darčo - já se asi přidám, napiš do kdy
Cvrčku - držím palce do nové práce a měsíc doma není hrůza, to si aspoň hezky uklidíš, napečeš a odpočineš Přiznávám, že bych se bála v dnešní době poskytovat takové služby, že už o ně není takový zájem. Sev - teda vy s těma doktorama nemáte snad nikdy konec, ať už je líp Deny - já na to nespěchám |
|
3.11.2013 12:05:14
takze to vyslo, gratulace ;-) A taky preju hodne uspechu. Tip zatim bohuzel nemam:(
Budu objednavat z tohoto webu: http://www.iqhracky.cz/ Pri nakupu nad 2tis postovne zdarma. Nechce se nekdo pridat? :) Ja chci vzit urcite toto pro Luci: http://www.iqhracky.cz/hracky-pro-kluky/dalekohledy-a-mikroskopy/dalekohledy-cz/detsky-mikroskop-a-dalekohled-carson-cp-11.html a mozna vyberu jeste dalsi....Maji tam toho opravdu hodne A jeste tip-z techto stranek lze vyzvednout zbozi v UL za 25,- Kc - www.a-toys.cz. Tam chci taky brat,ale zatim nemaji skladem:( Zblbl me svara,kdyz chtel tipy k Vanocum :D |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
3.11.2013 10:12:13
Zdravím Vás všechny...
Hlásím se mezi nezaměstnané - poprvé v životě jdu na pracák... Budu tam do konce roku a pak na ŽL pro "Lišku". Měla jsem nastoupit už v prosinci, ale prosinec je pro stavební spoření hubený měsíc a navíc od ledna se snižují limity pro nováčky na získání různých bonusů, tak jsme se domluvili, že budu na ŽL makat až od ledna. Ono bude pro mě i jednodušší podat daň. přiznání za tenhle rok... Makat teda musím už teď, dostala jsem už samostatný úkoly a začnu jezdit za klienty už sama Nějak se s tím poperu - šéf mě hodil do vody, tak se snad neutopím.Jen Vás všechny poprosím, kdyby jste věděly o někom, kdo potřebuje řešit financování bydlení, nebo má hypotéku a potřeboval by jí přefinancovat, nebo by někdo chtěl stavebko, penzijko..., budu ráda za nové kontakty. Moc mi tím pomůžete v mém začátku než dostanu přidělené klienty. ![]() |
|
|
2.11.2013 23:51:33
Ahoj, ahoj! Hlásím, že žiju. My jsme si taky prodloužili prázdniny, byla jsem s dětma týden u mamky. Potřebovala jsem si odpočinout. Včera jsme přijeli a dneska už operace u zubaře... No, v bytě je to jak po výbuchu a do úklidu se mi teda vůůůůbec nechce.
Písejte, jestli chcete něco od toho dědka kořenáře (dedekkorenar.cz), zaznamenala jsem dubovky pro Deny, jen napiš kolik a jaké. Já beru 100 ml lahvičku a zhruba ten rok mi vydrží. |
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
31.10.2013 14:16:49
Ahojda, užívám si dovču
venku sluníčko, děti zlobí, co víc si přát !!!Barča byla s atletikou na Telnici, tak si to užila naplno. V sobotu jsme stihli ještě poštět draka nad Telnicí a okouknout, jak postupují s prací na nové sedačkové lanovce. No nevím, dneska ráno mrazík, dřív nasněží, než to spustí ![]() ak jsme jeden den lítali s tchýní po hřbitovech a hledali předky. A v pondělí tradiční jarmark na Úštěku ... Vlasi, my byli až odpo. Počasí super, vyhlídka nad Úštěkem stála za to. Včera povinně zubař a výlet vláčkem do DC k praprarodičům. Dneska PlayFactory - jedna kámoška mě donutila koupit lístky na slevomatu a pak jí to nevyšlo !! Další volala ráno, že kluk má chycené průdušky. Tak jsme byli sami - Barča má ředitelské, byla tam nestarší A zítra jdeme na rovnátka k MUDr. Vinšovi ... neznáte ??? Jsem zvědavson ...Bramboře nemají kam růst dvojky nahoře a dole už založila druhou řadu ... no nevím, jestli mám dítě nebo saň ![]() ![]() Pa ![]() |
|
31.10.2013 11:12:34
Tak já si taky užila:) V pátek a v sobotu na volbách v komisi, ale děti hlídané. Luci u babi až do neděle a Niki tedy u nás se ségrou, ale taky dobrý. Ještě nákup jsme v sobotu stihli :D Ségra si vyloženě pochvalovala jak to bylo v pohodě a jak byla hodná. V neděli jsme si pro L.dojeli a po cca půl roce (to asi přeháním) viděla druhá babi (tj. tchýně) taky Nikolku na chvíli...
V pondělí byl M v práci,takže já s holkama doma a odpo přišla Eliška s Vojtíškem (Vendulka byla pryč) Jinak ani nic nového. V úterý má Luci lampionový průvod ve škole od 17h, ale naštěstí je M doma, tak letos může i jít Co práce, Cvrcku? |
| Denyna | 14851 |
|
|
30.10.2013 21:24:21
My jsme si prázdniny užili báječně. Vyrazila jsem na jednu z našich tradičních dámsko-dětských jízd, výrazně jsme zvedly volební účast v jedné horské vísce a obveselily volební komisi.
Na státní svátek jsme šly výchovně s dětmi do vojenského bunkru a jinak jsme s nimi byly jen na lanovém hřišti a vymýšlely jim různé výpravy v tlupě co nejdál od chalupy Bezvadně jsme proklábosily a prožraly večery a dneska jsem dojela domů a jdu dohnat spánkový deficit. A nesnáším vybalování, grr.Muž se měl asi taky dobře ![]() Volební výsledky děs a hrůza, mnou volená strana se sice do sněmovny nedostala, ale mám ze své volby dobrý pocit. Vlasi, čeká tu na mě krabice s oleji, tak se pak musíme domluvit na předání. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.