Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlasinka | 27143 |
|
|
29.10.2013 21:03:53
Ahojholky,
tak jak jste si užily volno? My sobotu prospali, v NE výlet do Prahy - Vyšehrad, Hrad, Karlův most, Staromák a ještě nákupy v Letňanech - koupila jsem Aje krásné šaty do divadla. Jdeme 16. 11. na Broučky do divadla, tak bude parádnice, snad jí budou, je to 128, ale v HM mívají větší, protože pro ní už není nic hezkého, všechno je to takové puberťácké s lebkama a ona chce holčičkovské věci. V PO v Úštěku na jarmarku, pak na procházce, v cukrárně a úklid. Zítra přijede Aja, už se těším, doufám, že nepřijede s tím, že už nikam nejede, koupili jsme jí krosnu, aby se jí tam vešel i spacák a mělo to úchyby na karimatku. V práci nestíhám, ale rozhodla jsem se, že se z toho nebudu nervovat a prostě to udělám, až to udělám, já se kvůli tomu nezblázním. A mám odkaz na hezký penzion v Liberci, dělají i romantickou výzdobu, tak se snažím dávat najevo, že bych ráda někam jela a chtěla romantickou výzdobu, ale dokud to neřeknu polopaticky, tak asi výzdoba nebude ![]() Jo a třídila jsem ještě hračky, mám tu úplně novou nenačatou kuličkovou modelínu 9ks s doplňky a stavebnici Blok family 5 (téma: život na venkově - stromečky, lidi, zvířada, dveře, okna, kola na auto, kdybyste měl někdo zájem, ceny domluvíme. Mějte se pa |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
22.10.2013 22:42:24
Deny - díky, uvidím, asi máme ponožek dost, ale podívám se na nabídku
Cvrčku - musela jsem se podívat, co takový typ pohovoru obnáší a teda nevím jak bych to dala, budeš muset povyprávět My sháníme pro Aju menší, ale teplý spacák a povím mám, že v tomhle období je to fakt zábava, nikde nic nemají a já ho chci vidět, když už za to dám tolik peněz. Darčo - zítra tě čekám, akorát nebudu mít asi moc čas, mám toho nějak moc |
| Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 | 77104 |
|
|
22.10.2013 17:32:20
Uf mám to za sebou... Na výběrku bylo 10 lidí z celý ČR. Bylo to docela náročný, ale snad jsem to zvládla... alespoň z toho mám docela dobrý pocit. Výsledky budou do týdne.
|
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
22.10.2013 10:24:04
Jasne, ze drzime palecky ;-)
Perkarbonat bych ja chtela vyzkouset. Nechce obednat nekdo jiny? Za cenik diky,Zdeni |
| Denyna | 14851 |
|
|
21.10.2013 20:24:34
Na koho jsem našla e-mail, tomu jsem ceník poslala, snad jsem na nikoho nezapomněla.
cvrčku, držím pakce, nevím, co myslí těmi testy, ale výběrka formou assesmentu jsem dělala dvě a pokaždé mě vzali, tak nevím ![]() Ne, držím palce, ať ti to vyjde podle představ. |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
21.10.2013 20:09:35
já prosím ceník. ď
|
|
|
21.10.2013 20:04:31
Já se hlásím o ceník a předem díky.
Zítra mi držte palečky, jedu do Prahy na testy kvůli mé budoucí práci (účastnice sedánku ve španělské vědí... ) Je to formou Assessment testů... Tak to jsem ještě neabsolvovala ![]() |
| Denyna | 14851 |
|
|
21.10.2013 18:14:18
Aktuální ceník Treponu mám v mailu a budu objednávat, tak se hlaste, kdo chcete taky.
Perkarbonát brát nebudu, toho mám dost. |
|
|
20.10.2013 20:04:09
Ahoj, myslím, že jsem tam tenkrát volala a ceník mi poslali do mailu...
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
20.10.2013 19:05:24
Sev - díky, pojedeme jenom s M, Aja bude od SO do ST na podzimním táboře, ale začínám mít pocit, že už je hodně zamluvené. Psala jsem na jedno ze slevomatu.
A jestli bude v práci jako tento víkend, to měl teda i Něm, tak jsem ho viděla hodinu. Aja z přespání na Housce nadšená, ušla 8 km tam i zpět, s báglem na zádech a nazpátek i karimatkou. Spacák jí nesl vedoucí, měla velký. To byla taky akce. Měla mít M, ale měl spacák i karimatku v autě, kdyby někde potřeboval přespat. Netušil, že se v pátek nevrátí, myslel, že přijede normálně, pak v noci a pak přijel v 7h a sraz byl v 7.05 na nádraží, takže jsem jí dala můj velký a letěla pro karimatku do garáže. Trochu se tam bála, bylo pod nima peklo a pořád něco slyšela, ale užila si to. Já si odpočinula, vyspala, uklidila. Rebelko - taky nestíhám pc denně. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.