Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rebelka78 | 35836 |
|
|
20.10.2013 18:19:45
Zdravím ,
jak jsem pracující, tak nějak nestíhám.... a zapnout doma PC, tak to je zázrak Úplně mi uteklo, že se jde do hospůdky. A příště asi taky vynechám, jestli půjdete na rychtu. Jak píše Vlasinka, nějaké chuťovky k pivečku ... no uvidím.Cvrčku, jak si se tenkrát dostala k tomu ceníku ponožek ? Dej radu, asi by byl potřeba.... mají tam teda hezké kousky. Hezký nedělní večer ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
20.10.2013 13:14:49
Před pár lety jsem byla tohto dobou s kámoškou a dětma v Božím Daru a bylo to tam boží, procházky v přírodě, děti se vyřádily v lese, jen tam neučná přírodní stezka, teď nověji snad i nějaká ta Ježíškova, v městečku i prima hřiště pro děti. Akorát to chce chytit hezké počasí, jinak je tam hrozná zima.
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
20.10.2013 11:19:05
Nemáte tip na místo, kde strávit příští týden prodloužený víkend? Nechci jet přes půl republiky a nepotřebuji ani masáže. Spíš aby bylo kam projít ven. Díky
|
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
18.10.2013 20:20:38
Na Rychte maji par jidel,ale moc dobry (tedy mela jsem dve:) A taky tam je rychla obsluha...Je tam i nekuracka cast,jinak to tam je nic-moc s cigarama....No,takova hospoda:)
Ponozky-ja si rikala,ze je to slozitejsi.Neni tam ten cenik a maji jich tam tedy hafo:(Ja chtela teplejsi panske(hlavne),popr. i damske - teplejsi a bavlnu...No,mozna kouknu nejprv tedy do toho Fora.Ani nevim kde tam je zverimex:) Teda to jsem zvedava,co budes rikat,Vlasi, o tom krouzku(tedy je to asi zase akce s krouzkem,ne?).Az se uvidime.Jo,do prace zase plati,ze pujdu 23.10,ale budu stihat do 15h,neboj:) |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.10.2013 18:07:44
Já mám Rychtu zažitou, že tam nemají moc jídlo, jen takové chuťovky k pivu, ale třeba se to změnilo.
Já jsem přejetá a ještě musím vypravit Aju na výlet, musí být v 7.05 na nádraží. Ještě budu dělat teď řízky. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.10.2013 18:03:25
Deny - je možný, že jsem to nepostřehla
a kdo bude objednávat a kdy? já nevím odkaz, ale vím, že jsem minule brala i malé lahvičky a už dochází prosím, dejte odkaz a na dubové kapky podívám (mě se fakt nevyplatí lézt na diskuze, pak pořád něco kupuju |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
18.10.2013 17:20:47
ale jidlo tam bylo vyborny!:)
Aha,takze 5kg prekarb.a 1x to baleni Taedu?Me bude stacit urco min,ale 1kg(tedy 2kg) asi tedy nestaci.Taky nechci kupovat casteji.... Na ponozky mrknu,dik |
| Denyna | 14851 |
|
|
18.10.2013 14:08:51
Vlasi, jak to, že neřekly, pamatuju si, že třeba Gábině jsem vezla namíchaný už s TAED. Tak pro příště.
V hospodě byla šílená kosa. Usnesly jsme se, že příště jdeme na Rychtu. Severko, Dědka kořenáře chci, kamarádka si dubové kapky taky moc chválí. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
18.10.2013 13:56:14
Á, děkujeme za report, už víme, co se v hospodě probíralo - perkarbonát a ponožky
.V listopadu budu objednávat na www.dedekkorenar.cz Dubové kapky, celý měsíc budou mít akci 2+1 zdarma, kdyby se chtěl někdo přidat. Já už je používám léta a léta na všechno možné - beďary, štípance, klíšťata, bolest v krku... teď jsem si zrovna stříkáním do krku rozehnala angínu - už mě šíleně bolela jedna mandle, už jsem se viděla u doktora, co hodinu jsem stříkala (pálí to teda jak čert, slzy v očích), ale ráno jsem byla fit. Dědek má teda spoustu dalších bylinkových výrobků, tak mrkněte. Výbornou zkušenost mám se zeměžlučovými kapkami - přeplácaný nebo bolavý žaludek zklidní do 3/4 hodinky, byť je to hořké jak potvora. |
| Vlasinka | 27143 |
|
|
18.10.2013 13:44:25
Jsem zpět
Jdu si lehnout, Aja přijede až v půl 6 a M ještě déle. Pak musím nachystat Aju, zítra jede na výlet na přespání na Housku. Mě už taky perkarbonát dochází, já si brala minule 1 kg, ale je fakt, že jen občas do pračky a nebo na láhve a syfon. Akorát jste mi teda minule neřekly, že to pod 50 st. nefunguje, já peru většinou na 40, jen ložní a ručníky na 60. Deny - já taky dávkuju mnohem míň prášku než je doporučeno a pere mi to dobře. ponožky - jsem vám chtěla napsat, že jsem viděla ve Foru před zverimexem stojí stánek a mají tam ponožky, nestudovala jsem je, ale vypadaly dobře. Jak se vydařila hospoda? Gábi - brzy se uzdrav! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.