| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 19212  [Dalších 18502 >>]
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
21.3.2013 11:07:49
středa by byla dobrá ;-) Luci nema ani krouzek. Co ostatni???
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
20.3.2013 19:12:22
mám příští týden do tří a v úterý, středu a pátek by to šlo~t~
Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
19.3.2013 12:58:40
Ahoj,vikend se prima vydaril,za to ted valcime s Niki hnusnou rymou a kaslem:(
Ivo, v sobotu dorazi segra uz na navstevu,aby si Nikca zvykla a pak bude u nas s holkama i spat...tak priste ~;)
Aja uz je tedy zcela fit?

Ja ted jen peru a peru.O vikendu jsem varila,ale taky jsme byli v muzeu-velik.jarmark s tvor.dilnou(nic moc,ale holky spokojeny:)) a na obidku a holky(Luci s kamaradkou Zuzkou) v divadle na Rumcajsovi.SAmi.Nedele uz byla odpocinkova a odjezdova+rano s bruslenim

Aj,vsi.....tak at jsou brzo pryc.
Hospodu ja tento tyden urcite ne....co Gabi,srazik? tedy taky az ted dalsi popr...

Rebelka78 35836
18.3.2013 9:47:24
Cvrčku, Martin je měl pravděpodobně už před prázdninami ~n~
My přijeli kolem 14h a jezdili jsme na tom vleku na druhou stranu ~b~ je delší a řekla bych, že bylo i trochu víc sněhu .

Naše Barča se přímo na to NEcvičení ve škole těší ~d~
Vlasi, to jednodenní "něco" taky znám. Párkrát se to třeba vrátí, ale nic z toho potom nění. Asi si tělo pohrává s něčím, co není zas tak hrozné a zvládne to samo. ~d~

Hezké pracovní pondělí ~3~
Vlasinka 27143
17.3.2013 21:15:44
Rebelko - nešlo to až večer, já to zjistila asi v půl 9 večer a ráno když jsme vstali, tak to už zase šlo, takže mi to ani nevadilo. Prý nějaký kabel v teplárně. Aja je zase vždy smutná, když nemůže cvičit, že na lavičce je to nuda a hlavně, že to nemá Barča zlomené

Sev - super, že jste si užili a určitě jste se nadýchali lepšího vzduchu a budete zdraví

Cvrčku - ono chvilku trvá, ne se ty mrchy vylíhnou, tak ať jsou brzo pryč a Elí nechytne

Aja už byla dneska zase dobrá, vůbec nic jí nebolelo, teplotu vůbec neměla, takže zítra jde do školy, protože s ní nemá kdo být doma. Je to už podruhé, co má jednodenní "něco".

Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104
17.3.2013 21:00:55
Je Vlasti, kdy jste byli na Malečově, že jsme se tam nepotkaly. My byli v sobotu od 10 asi do 14 a jezdili jsme na tom dětském vleku. Bylo nádherně.

V práci už je to lepší. Kolegyně mě týden ignorovala, pak mě vzala na milost a teď už se mnou komunikuje celkem normálně. Tak snad to bude dobrý.

Jo, a pro změnu hlásím vši já. Teda vůbec nevím, kde je Martin přes prázdniny mohl vzít. Elí je snad nechytla - alespoň jsem žádný nenašla (ani hnidy).
Rebelka78 35836
17.3.2013 12:56:51
Vlasi, jsem koukala na diskuzích, že Terasa a Krásňák včera bez teplé a topení ... už vám to jde ? Ája si to náhodou naplánovala dobře, užila si prázdniny a teď si užije postel ~6~

My byli včera lyžovat na Malečově - azuro, sníh super, jen už ho nebylo tolik. Brambora spadla z vleku a stěžovala si na zápěstí a loket. Otok nemá, neohne/nenarovná pořádně loket - tak jsem si ráno dala výlet na úrazovku. Naštěstí jen pohmožděné. Největší radost má z toho, že nemusí týden cvičit ~b~

Cvrčku, jak si se "zajela" v nové práci ?

Od zítra opět škola, tak se držte a rychle se vraťte do zajetých "školních" kolejí, aspoň na těch pár dní, než budou zase prázdniny.~t~
~3~
Denyna 14851
17.3.2013 9:22:11
Teda Vlasi, chudák Aja. Ta si to vybírá, takhle o prázdninách. Doufám, že už je jí líp.

Jo, my vlastně plánovali sraz s dětma, ne v hospodě~:-D Ale neva, beru obojí~:-D

Sev, ráda čtu, že jste si prázdniny užili.
Vlasinka 27143
16.3.2013 20:42:15
Tak už má 39,3 horečky, se fakt picnu, si to vždycky vybere.

A ještě neteče teplá voda a netopí topení.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
16.3.2013 20:36:02
Ahojky, my jsme zpátky z prázdnin na Moravě. Odfrkla jsem si, bylo to fajn, akorát počasí bylo studené, tak jsme většinu času strávili doma, ale hráli jsme hry od rána do večera a bylo to prima, dětičky v pohodě, žádná ponorka, tentokrát ~R^.

No já hospodu asi ani né.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 19212  [Dalších 18502 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.