Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlasinka | 27143 |
|
|
16.3.2013 14:25:19
Venku krásně a my doma. Aja ráno 3x zvracela a bolí ji bříško.Dobrovolně leží a skoro pořád spí. Asi to chytla od maminy, té bylo špatně ve čtvrtek. Ach jo..
|
| Vlasinka | 27143 |
|
|
15.3.2013 20:51:23
Tak moje prázdniny jsou ráno na 7h do práce do 18 - 19 hod., každý den, už jsem toho měla plné zuby, tak jsem se objednala na kosmetiku a protože měla volno jen ve CT od 13h, tak jsem šla a pak jela za Ajou k mamce do Rce a v pátek jsem tam zůstala, vzala jsem si v práci náhradní volno, mám 19h přesčas. Příští týden bude taky šílený, musíme nachystat výstavu a ve ST a CT máme konferenci s kapacitou sálu 150 lidí a já to mám moderovat. Snad to zvládnu.
Já hospodu asi ne. Nemám hotové daňové a ještě té co jsem měla na byt jsem řekla, že ne, takže hledám dál, protože mi mezitím uteklo spoustu lidí, kteří volali a já je odmítla. Tak konec mého okénka Dneska jsem viděla v Rci auto s reklamou na věci pro koně v Teplicích - Trnovanech, tak jsem si hned vzpomněla na Gabču a Deny. Darčo - kde budete mít Niki o ples? M zase pojede do Něm, tak byste mohly přijít s holkama. pa |
| Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 | 61046 |
|
15.3.2013 14:07:54
...a nepsalo se spis o sraziku?.... po prazdninach
Jinak my si prazdniny taky uzivame-kazdy den neco-kdyz uz nevysly ty hory:(,tak at to ma Luci pestre:)Vcera byla alespon odpo s tatkou na Telnici a dnes dorazi vikendova navsteva s kamaradkou.Jinak v Po u nasich,Ut na Niki cvicenicku(Luci byla uplne nadsena a i se zapojila se zpevem....jinak byla hodna a zpusobne sedela),pak obed a kino s tatkou:),St u kamaradky az do vecera(dokonce Luci sami pak dovezli,protoze si hezky hrala s jejich holcickou a ja naopak s Niki uz musela dom)...No a prazdniny jsou fuc... Pristi tyden nas ceka ples,ve St ja kadernice(po sto letech) a ve Ct se snad konecne dostanu na Zumbu... Pekny vikend! |
| Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 | 7126 |
|
|
15.3.2013 8:31:43
no já jsem od rána do půl páté v práci, takže prázdniny jako fík, ale dítě máme u koní, ta je spokojená.
Hospoda příští týden? Já jsem samozřejmě pro. Tak se hlašte. |
| Denyna | 14851 |
|
|
13.3.2013 10:51:25
Koukám, že já si na pár dní odjedu na hory a tady se zatím nestane vůbec nic!!!
![]() Jste také všechny na prázdninách? My jsme si hory báječně užili, starší dítko už je na lyžích naprosto samostatná jednotka (pokud zrovna s kamarádkou neblbnou a nepadají z vleku a neztrácejí lyže ) a mladší už ten princip taky pochopilo a malý kopečky sjede bez problémů sama. A jak se mi tak sešla obě dítka u lyžařských instruktorů, též jsem měla chvilky, kdy jsem si párkrát sjela i já.Ale naprosto největším hitem byla u všech dětí, i neposedných hochů, návštěva továrničky na vánoční ozdoby, kde jsme si prohlídli výrobní proces a vyrobili každý ozdobu. A vykoupili obchod, ehm :) Máme sady i na výrobu na doma. Vybrala jsem ty nejjednodušší, znám své limity ![]() Nicméně před vánoci budu muset doobjednat jak sady, tak ozdoby. V eshopu ty ozdoby tak nevyniknou, ale v realitě je to taková nádhera! www.rautis.cz Co ta hospoda příští týden? |
| Denyna | 14851 |
|
|
6.3.2013 21:43:56
Malíček ještě mám, ale zřejmě visí na náplasti, a když ji odlepím, tak mi prst upadne. Kurevsky to bolí.
Jeden můj student si taky rozdrtil malíček jako ty a tu minisádru nosí už dobře dva měsíce a ještě ji nesundal. Termín srazu bych viděla někdy po prázdninách. |
|
|
6.3.2013 20:39:44
![]() Deny, ve svých letech nejsem dávno naivní a ve svých letech ještě nejsem ani zoufalá, ale to víš po 25 letech se možná dozvím něco nového. Má je obě doma Barča, tak uvidím, jestli to bude ke čtení nebo poskočím rovnou dál do něčeho plodnějšího pro mou unavenou hlavu.A malíček ještě máš? Já ten svůj, ve fitku přiraženej, mám furt pěkně hnusnej a bolí, asi budu muset zajít k Dr. Nějak dejte termín na sraz. |
| Denyna | 14851 |
|
|
6.3.2013 20:21:45
Kde jste všechny?
Gábi, ty ses dala na Šeď? Nepřipadáš mi ani dost naivní, aby tě tam v sexu něco překvapilo, ani dost zoufalá, abys nad tím jako Škopková bulila, že M. není sexuálně zvrhlý milionář na bílým koni ![]() Kobyla mi urvala nejspíš urvala kus malíčku. Nejdřív jsem to jen zalepila, aby to tolik nekrvácelo, ale když jsem slezla z koně, tak to začalo docela bolet a teď se to bojím odlepit. Snad mi neupadne ![]() Vlasi, jak ti voní bambucký máslo? Mně docela trvalo, než jsem si na tu "vůni" zvykla.Na sraz se těším! |
|
|
3.3.2013 19:43:44
jo a srazík určitě, ale domlouvat ho nebudeme tady, ale tajně
![]() |
|
|
3.3.2013 19:42:57
jojo, parádní jako vžycky, když si to hezky prokecáme :o)
Deny, až dočtu odstíny šedé jednu nebo obě, podle toho jak to bude ke čtení, tak se do ní pustím. Darčo, to chce trénovat častěji, aby tatka trochu otupěl a tolik ho to nebralo, ale jinak má můj velký obdiv, že je tak statečný. Vlasi, tak to je dobře, že máš z koho vybírat, tak ať je to někdo pořádný. S teplotou teda blbý, když není hlídání a čas být doma, snad to nějak zvládnete. My jsme byli včera zase koupat v Německu a dneska domluvit tábor na jarky i léto u koní, jak jinak. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.