| Eset+2M | 11735 |
|
|
28.6.2006 12:32:11
užíváme sluníčka a taky u nás probíhá koupando, i když zatím jen ve vaničce, protože bazének musíme nejdřív přivézt z chalupy :o))
![]() ![]() jinak je Moni jak torpédo ... leze jak divá, u všeho hned stojí a taky se konečně naučila i slézt ze stoje zpátky na zem ... konečně se nám prořízla první horní jednička a druhá vypadá, že bude co nevidět taky venku .... no už mají teda na čase :o))) ... slovní zásoba se nám nějak omezila na tytyty, nenene, tatata, výjmečně mamama, když má hlad ... jinak všechno je tátátá ... děláme paci paci (i když si to malá dělá trochu po svém) a jak je veliká :o)) co se týče jídla, tak problémy nemáme ... Moni jí skoro všechno co jí dám a kojíme už jen 1-2x v noci a ráno po probuzení (přes den nechce) ... ráno pak než jí ovoce (většinou nastrouhané jablíčko buď s banánem nebo teď s jahodama nebo i samotný banán), další jídlo je přesnídávka s piškotama (aby se líp zasytila), pak nějaká zelenina, další jídlo většinou jogurt (někdy do něj přidám taky pár piškotů nebo třeba trochu ovoce) a večer než jde spát tak kaše (přesedlali jsme z Hami na Sunarku) ..... když se mi mezi jídlama zdá, že by mohla mít hlad, tak jí vrazím třeba kus rohlíku na žmoulání nebo piškot (spíš toho víc rozdrobí než sní, ale aspoň jí to trošku zabaví) v pátek jdeme na 10timěsíční prohlídku, tak jsem zvědavá na míry ... když jsem jí asi v 9měs. vážila jen tak bajoko doma, tak měla "jen" 8,5 kg ... zdálo se mi to celkem málo, protože na 8měs. prohlídce měla 8,29kg ... no uvidíme ... hlavně na tu délku jsem zvědavá, protože mi přijde, že se zase strašně vytáhla :o) teda to je elaborát :o)))) všechny zdravíme ... jdu se vrátit k hromadě prádla :o(( se mi ale nechce ... |
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
21.6.2006 22:48:40
Ahoj Eset a Moni,
taky si to léto krásně užíváme. Jen by to teplo mohlo být o malinko menší. Jak papáte? Zuzi nic moc. Má sotva 7 kg. Ale je šikovná, říká máma, táta, bába, tááák. S tím stáním to je děs, viď? A takhle já musím hlídat mrně od března. Teď obíhá stolek a začíná chodit i podél zdi. Ale sama se ještě nepustí. Klidně mohla doteďka ležet a začít dělat vše najednou až teď. ![]() ![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
19.6.2006 7:47:56
ahojky :o)) všechny moc a moc zdravíme :o))) bohužel teď nějak internet vůbec nezvládám, protože Moni vzala svoje vývojové schopnosti poslední dobou dost rychle ... během 10 dnů začala lézt a sedět a stavět se na kolínka (občas se povedlo i do stoje) ... teď už jedině do stoje a pomalu pozoruju, jak začíná zvládat pády na zadek ... je to ale honička ... pořád jí musím být v patách, aby někde něco nepřevrhla nebo se při pádu nepraštila ...... já vím já vím ... a to ještě nechodí :o)))) ... proč ještě nemohla zůstat chvilku při zemi? :o))))))
jinak sluníčko taky užíváme co to dá :o) tady foto, jak jsme povyrostly :o))) ![]() |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
10.6.2006 19:54:17
Ahoj,
tak snad konečně nastane slunečné počasí. Dnes jsem byla motat svatební koláčky kamarádce. Z 35 kg, já myslela, že pojdu. Tento týden Šimonek byl na přetažení přirostlé předkožky. Chudák si trochu pobrečel a i teď ho to ještě bolí. No to je takový klučičí "problém". Vás, co máte holčičky, se to naštěstí netýká :-) Taky už víme, že ho vzali v Brodě do školky, takže od září nás to čeká - mě práce, šimonka školka. žeri |
|
|
24.5.2006 22:24:02
Jéé, zrovna ta druhá fotka, než jsem chtěla.
![]() |
|
|
24.5.2006 22:22:02
Ahojík broďačky a broďáčata, musíme se pochlubit šatičkama. Přivezla nám je ostravská babička. ![]() |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
20.5.2006 21:12:19
Ahoj,
Báro, o dětském dni v Brodě nic nevím. Akorát různé akce pořádané různými polit. stranami atd. V pátek a v sobotu (tedy dnes) prý něco bylo. Eset, píšu si 27.5. - hmm, aha to má kamarádka svatbu. Tak nic. Dnes jsme zajeli do Jihlavy do zoo, od nového vchodu jsme jeli vláčkem, no úžasný :-) Zvířata Šimíka nijak moc nezajímala, až na vydru - říkal taťka. Já jsem šla nakupovat, jelikož po skoro čtyřech letech doma chodím pořád v "jednom" oblečení. Ale asi jsem moc náročná a koupila jsem velký kulový. |
| DanaK | 29100 |
|
18.5.2006 11:25:08
Eset díky za odpově´d :o).
Snad to stihneme :o). |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
17.5.2006 22:11:34
Dančo ... 20minut by ti mělo bohatě stačit ... je to asi 5 minut chůze pro dospělýho ... s dítkem předpokládám trochu víc :o)))
|
| DanaK | 29100 |
|
17.5.2006 21:18:16
Dobrý večer vespolek,
Prosím o radu. V pátek jedu na víkend s kamarádkama a Havlíčkův Brod máme jako přestupní stanici. Konečná stanice je Horní paseka. Jak daleko je vlakové nádraží od autobusového? Za jak dlouho tam dojdu s tříletým dítětem. na přestup mám 20minut. Díky za radu. na mapě to nemůžu najít. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.