| Eset+2M | 11735 |
|
|
4.8.2006 20:21:25
Justi ... Moni pije ode mě už jen v noci a poslední dobou se mi zdá, že na to její druhé kojo už je mlíčka míň ... já jí chtěla stihnout odstavit do 2.9., protože to mám jet do Prahy kamarádce na svatbu a manža by jí měl doma hlídat ... ale asi to neklapne ... i když v noci jsem jí umělý dávat nezkoušela ..... a myslím, že mi dr. říkala, že do roka normální mlíčko vůbec a po roce se by se jim stejně mělo dávat jen převařený ... ale to nevim do jakýho věku ... tak nevim ... ještě to s ní proberu na 1roční prohlídce ....
tyjo ale stejně to strašně uteklo ... když mi v 10měs. v poradně řekla, tak když vám nic nebude přijďte až v roce ... a moje první myšlenka byla "AAŽ??" a pak jsem si uvědomila, že to je už za 2 měsíce ... a teď vlastně za 1 ... tak už pomalu začínám přemýšlet, jaký nechám udělat dortík :o) ... ale možná udělám jen sama nepečený piškotový s ovocem a navrch koupím na ozdobu nějaký marcipánový zvířátko ... no uvidím, třeba se ujme iniciativy babička :o))) ... jinak nijak závratnou oslavu nechystám, protože Moni to stejně nebude zajímat, tak jen ten dortík na fotku a možná nějaký dáreček taky zdravím všechny Broďandy ... jak se máte? užíváte dovolenky s dětičkama?? :o)) |
| Kamča |
| • |
4.8.2006 19:59:30
Justi, kamarád měl jakousi představu, že by to koupilo víc lidí a podnikali se tam různé akce, výlety, zábavy, divadlo, kultura.... Ale pokud vím, tak dodneška žádné informace o tom objektu nesehnal, tak se možná bude poohlížet někde jinde.... Do jaké míry by to bylo s tímto objektem reálné, to netuším. Právě, že by se to odvíjelo hlavně od té ceny.
Ale jinak objekt velice zajímavý, moc by mě zajímala historie. Prošli jsme to celé sakumprásk a je tam tolik místností a všeho.... no škoda, že to vypadá takhle.... Jinak z jiného pohledu: ![]() |
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
4.8.2006 19:52:12
Kamčo, vypadá to fakt tajemně. Ty myslíš, že by stálo za to, to opravit? Nebo co s tím?
|
| Kamča |
| • |
4.8.2006 19:47:55
Justi, tak se můžeš mrknout :-) Jsi moc hodná, že jsi na to myslela a zeptala se. Díky.
![]() |
|
|
4.8.2006 18:59:34
Já jí to kojení utnout nemůžu. Je to závislačka. Teď má slíbíno do roku a půl. Až přestanu kojit, kdyby se náhodou odstavila nějak sama, tak si myslím, že jí budu zrovna dávat normální mléko. Nemá žádné alergie na nic, tak to asi tak udělám. Četla jsem, že by se nemělo do roku.
|
| Eset+2M | 11735 |
|
|
4.8.2006 11:15:09
ahoj Justi :o) Monča je sice velká šikulka, ale ještě sama nechodí ... teprve nedávno začala ťapkat za ruce a opatrně kolem nábytku a včera se celý odpoledne bavila tím, že jezdila židličkou po obýváku sem tam a chodila za
ní :o))) jinak máme cca 10kg a co se týče jídla, tak se pokouším najet na umělý mlíčko, abych mohla přestat kojit ... jenže je to zatím s flaškou boj ... když si dá náhodou říct a něco vypije, tak max. 50ml a pak do ní už za celý den nedostanu ani kapku (ani od sebe!!) ... měli jsme teď mlíko Hami, tak vím, že to už kupovat nebudu ... příště zkusím třeba Sunar ... uvidíme jestli jí bude chutnat |
|
|
3.8.2006 20:47:48
Tak, Kamčo, takže ta kámoška taky neví, čí to je. Ona sama je zvědavá, protože by to taky ráda koupila. Hodně kupců a žádnej prodejce. :))) To se tam budu muset zajet podívat, co je to za zázrak.
Ahoj Eset, tak jak se máte? Už Monička chodí? Zuzka se ještě nepustila. Když se má za co držet, tak se přidržuje jen zlehounka prstíkama, ale nepustí se. Jinak furt neumí pít z ničeho jiného, než z maminky. Stále kojíme, ve dne, v noci. Ale teď začala hezky papat a váží 7,35. Já vím, není to moc, ale u nás je to úspěch. V deseti měsících jsme měli 7,05. Jinak zdravím všechny mamky a děti z okolí. Taky se někdo ozvěte. :))) |
| Kamča |
| • |
11.7.2006 20:03:41
Justi, děkuji za odpověd! Jestli si vzpomeneš, tak se prosím zeptej. Opravdu nás to zajímá, hlavně kdo je majitelem, ale takové detaily po tobě nechci :-)))
Snažila jsem se hledat na internetu, ale marně. Asi nevím,jak na to. Spíš mám málo informací. Děkuji moc! |
|
|
9.7.2006 21:36:50
Ahoj Kamčo,
dříve to byl zámek, alespoň se říká Kvasetický zámek. Nevím, čí to je, ale kamarádka je odtamtud, tak bych časem mohla zjistit víc. Jestli si vzpomenu - vykojenej mozek. |
| Kamča |
| • |
9.7.2006 18:17:27
byli jsme s manželem a přáteli na prodlouženém víkendu v okolí Havlíčkova Brodu a tak trošku projížděli okolí a narazili jsme na Kvasetice. Je tu někdo odtud nebo znáte to tam někdo? Zaujal nás tam takový polorozborcený neobydlený domů, kdysi to mohla být krásná vila, je to opravdu hodně velké a hned vedle je kravín (předpokládáme, že to asi patřilo k tomu). Hledáme informace o tomto objektu, zda to má nějakého majitele a k čemu to kdysi sloužilo. Budu moc ráda za každou odpověď.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.