| Eset+2M | 11735 | 
| 
 | 
 19.4.2006 9:16:20 
tak jsem se konečně zase dostala k netu ... měli jsme nějaký problémy s připojením a i teď to ještě není to pravé ořechové ... ještě nám to prý přijdou doladit 
Justi ... nejdřív jsme zkoušeli první lžičku - mrkev a ta Monče hrozně chutnala ... když jsem mrkev uvařila doma, tak se na to ale tvářila, jako když jí chci zase otrávit ... ale s bramborou už jí to chutnalo moc ... pak jsem zkusila brokolici s bramborou a to jí taky chutnalo ... teď už jí míchám všechno možný ... koupila jsem mražený hrášek, kukuřici, květák a tak nějak to střídám ... a občas do toho přihodím trošičku rýže nebo jsem zkusila i ovesné vločky a taky jsem vyčetla, že je dobrý občas přidat vařený žloutek ... jediný co kupuju je od Hami Kuře se zeleninou a rýží ... je to hrozný hnus, ale Monča by toho snědla klidně celou skleničku :o) ..... ty ovocné kupuju a neohřívám ... občas to chudinka dostane rovnou z lednice, když to zapomenu vyndat ... nejvíc jí chutná jahoda, jablko, broskev .... jablíčko jsem zkoušela i domácí výrobu ... nejdřív syrové rozmixovat s banánem ... to jsem si musela sníst sama :o) ... tak jsem jí ho příště zkusila nastrouhat na nejjemnějším struhadle úplně na kaši .... jenže hrudky to dělalo, takže jsem si to taky snědla sama .... včera jsem jablíčko povařila a rozmixla a nakonec toho ještě bylo málo jak se olizovala :o) ... jinak dáváš Zuzi něco pít? ... Moni odmítá cokoliv kromě dětského čaje rooibos a teď vlastně máme od stejného výrobce nějaký ovocný jinak už se plazíme a asi nám rostou další zoubky ... ale to fakt si neodhaduju říct jestli dolní dvojky nebo horní jedničky ... spíš bych to viděla na ty dvojky .... no uvidíme :o) no a jak jste přežily velikonoce? ... já si s úklidem nějak nelámala hlavu ... jen jsem trošku ošmrdlala okna a vyprala záclony ...... ale hlavně, že už máme to jaro :o))  | 
| Žerezmijka | 3634 | 
| 
 | 
 15.4.2006 19:55:40 
Ahoj , tady se koukám řeší strava. To už jde mimo mě.  
Besmi, tak jsme chtěli v pondělí taky na vodu, ale na Dáňovu domluvu, nejeli. Uznávám, ještě to trochu teče, tak necháme Šimíka ještě chvíli na suchu. Zítra se jedou Stvořidla a v pondělí prý někde od vás Doubrava, tak tam my se Slůňou a Šimonem pojedeme na čumendo. Co vy s Ondrou? Budete barvit vejce a čekat na koledníky? :-)) nebo se přidáte? Dnes jsem jela za kamarádkou do Ovesné Lhoty, super cesta - všem doporučuji, uzavírka mostu mezi Sázavkou a Oves. Lhotou, tak jsme si to objeli....a pak ty díry po zimě....  | 
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 | 
| 
 | 
 11.4.2006 9:51:12 
Ahojik Eset, 
to jsem se pobavila, jak jsi popisovala, co tě všechno potkalo. To přiznání mě čeká příští rok. Teď mi to ještě udělali v práci. Nejsem vdaná, tak jsme nemuseli dělat to společné zdanění, ikdyž by to asi bylo lepší. Inkaso ti vystaví nové, pokud je to původní nepoužitelné. :))) Že ty nedáš Monče něco pořádnýho k snědku. Chudinka musí papat inkaso, chichi... Já jsem hotová z těch příkrmů. Prosímtě, vaříš něco Moničce, nebo jen kupuješ skleničky? A ovocnou přesnídávku ohříváš? To jsem pako, viď? Už jsem vařila mrkem, brambor, brokolici, ale zdá se mi, že ze skleniček to Zuzce chutná nejvíc. A úplně nejvíc jen samotná mrkev.  | 
| Eset+2M | 11735 | 
| 
 | 
 10.4.2006 9:06:13 
teda Justi, tak to je Zuzi velká šikulka :o))) ... mimochodem na srpňátkách už 2 děti chodí za ruce :o)) 
to mám ale dneska den ... předchvílí mi volali z práce, že mám opět blbě přiznání ... takže pro velký úspěch to musím do třetice opravit :o((( ... jak jsem to totiž opravovala poprvé, tak jsem něco opisovala z těch původních a stalo se to, že jsem opsala k sobě manželovo přiznání ... fakt nechápu ....... no a aby toho dneska nebylo málo, tak nám Moni snědla kus inkasa :o( jak jsem totiž hrabala v TV stolku papíry k tomu přiznání abych na to koukla, tak tam to inkaso muselo vypadnout na zem a Moni toho hned využila  | 
| 
 | 
 9.4.2006 22:28:27 
Eset, ono mi to nějak nevycházelo si sednout k PC. Rýmu máme pořád, už se mi zdálo, že se to lepší a pak se to zase zhoršilo. Ačkoli, dneska se ještě od osmi nevzbudila. Ani napapat a to je co říct.  
Je mi to až trapné psát, Zuzka se staví na nožičky. Napřed taky válela sudy, kam potřebovala, pak začla neohrabaně lézt po čtyrech, teď už to vypilovala k dokonalosti a když doleze k něčemu, čeho se může chytit, tak se ručičkama vytáhne a klečí na kolínkách vzpřímeně a najednou "šup" a nožičky pod sebou narovná a stojí. Ale samozřejmě se klátí a hned by spadla, kdybychom jí nedávali záchranu. Ona je hroznej čertík. Včera, jak bylo tak krásně, tak jsme byli venku a v kočárku jsem jí dala jakoby do polosedu a ona mi furt seděla a ještě se nakláněla ven z kočáru a chtěla asi jít pěšky, nebo co. Říkala jsem si, že pětibodobé upínání v kočárku je přehnané, ale nakonec budu ráda, že jí tam, chudinku, zafixuju. :))))  | 
| Eset+2M | 11735 | 
| 
 | 
 8.4.2006 23:45:49 
tfujtajbl ..... samozřejmě "... rýmy ..." :o) 
 | 
| Eset+2M | 11735 | 
| 
 | 
 8.4.2006 23:44:49 
ahoj Justi ... už jsem si říkala, co s vámi je :o) Moni baští celkem dobře ... už jí to míchám jak mě napadne, ale někdy je to s ní boj :o) na tu zeleninu musí být hladová, ale zase ne moc, aby se u jídla nevztekala ... no a dopoledne ještě přidáváme Aktivii a odpoledne přesnídávku .... no a večer tu kaši a trošku kojím ke každýmu jídlu .... hele a už se Zuzi plazí nebo leze? ... Monča se teď naučila, že když se bude koulet, tak se taky dostane kam potřebuje a pak se umí otočit po ručičkách do strany ... takže o nějaký lezení se moc nesnaží  
ať se tý rými brzo zbavíte ... my jsme zatím v pohodě (ťuk ťuk)  | 
| 
 | 
 8.4.2006 21:57:16 
Ahojik Eset, 
rýmička se Zuzky nechce pustit. Už je to přes tři týdny,ach jo. Už jsme byli i u doktorky. Poslechla si, co už jsme vše vyzkoušeli a řekla, že víc už asi nevymyslíme. Aspoň, že to nemá na průduškách. Jak ti Moni papá zeleninku? Zuzka nic moc. První lžičku od Hami má na 3x. Jinak furt kojím, jen k obědu máme tu zeleninku.  | 
| Klára | 
| • | 
 6.4.2006 22:59:45 
Vzkaz pro Halku která tu hledala kamaradku z Humpolce- jestli mas jeste zajem tak se klidne ozvi na tvaruzkovak@seznam.cz, taky se radi seznamime s nekym novym. 
 | 
| Žerezmijka | 3634 | 
| 
 | 
 6.4.2006 21:45:36 
ahoj, 
Báro,nám se to taky líbí ve Zvonečku nejvíc ve středu, ale i pondělí je dobrý. Eset, manželův děda taky už vyndal čerpadlo ze sklepa, tak snad budete mít klid a sucho do příští zimy ... :-) My jsme byli na zápisu do školky. Vytáhli jsme kolo, tak Šimon nasadí helmu a vyrazíme - já jdu vedle něj a on šlape (strašně pomalu a z kopce se mu to rozjede a neumí brzdit.)Jinak nic nového.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.