| Eset+2M | 11735 |
|
|
3.4.2006 22:04:47
ahojky :o)
tak voda už vyschla :o) Justi ... co ta vaše rýmička? už je to dobrý??? |
| Besmi | 15580 |
|
|
1.4.2006 16:14:04
Ahoj holky,
Baru my se asi neznáme, teda alespoň já si tě nevybavuji. Já jsem chodila do ročníku s tvým bráškou. A nejlepší, teda podle kluků, je ve Zvonečku středa :o) |
| Bára,Adámek2.5 roku | 42587 |
|
|
31.3.2006 23:35:21
A může se zeptat na jméno nebo ročník? Třeba se taky známe.
|
|
|
31.3.2006 23:34:01
Ahoj, já jsem si to myslela, že jsi to ty.Ale nebyla jsem si jistá. A který den je to ve Zvonečku nejlepší? A kdo tu ještě chodil na Wolkerovku? Přihlašte se.
|
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
31.3.2006 20:06:16
Ahoj,
my taky bydlíme přímo na kopci, takže voda jde mimo nás, resp. jen v televizi. Besmi, dávejte bacha, až se rozvodní ten potok, co máte pod zahradou...Na kopci bude natotata... :-) Zítra jdem do bazénu, co taky pořád dělat. Báro, jsem Tereza B., jiná Tereza s Tebou do třídy nechodila, resp. asi jsme spolu chodili jen na první stupeň. Jak říkala Besmi, náš Šimon taky ve zvonečku zkraje nechtěl tancovat, cvičit, jen seděl a koukal na starší. A teĎ jak kdy. Někdy si hraje, někdy sedí,.... |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
31.3.2006 12:17:46
tak hlásím, že dneska je to už skoro OK ... sice to ještě trošku proteklo, ale myslim, že to bude tak max. 1 kýbl .... holt jsme měli na dvoře velikánskou hromadu sněhu a nemělo se to asi kam vsakovat jak na to ještě pršelo
|
| Besmi | 15580 |
|
|
31.3.2006 11:48:48
Ahoj holky, tak se taky hlásíme, že žijem.
Baru Ondrovi byli 2 v listopadu, takže už je to taky velký batole :o) A chodíme taky tancovat do Zvonečku. Ondra to někdy úplně ignoruje, ale někdy je z toho naprosto unešenej. Takže být tebou, zkusím to znova. Koukám, že všechny cesty vedou na Wolkerovku, taky jsem tam chodila :o) Eset teda voda zrovna u vás mě fakt překvapuje. K řece daleko, bydlíte relativně na kopci. To teda fakt nechápu. Tak jestli tě to uklidní, tak o ulici dál není ve sklepě ani kapka. No ale to jsem ti asi moc nepomohla co? |
|
|
31.3.2006 10:37:11
To cvičení jsem našla na netu. Taky mě to mohlo napadnout dřív. Do Zvonečku jsem taky jednou šla s Adámkem, ale Adámka to nebavilo. Nechce dělat nic dohromady jen kolokolo. A hlavně mluví strašně málo a tak se nemůže ani zapojit k písničce a tak. Jinak já jsem chodila na Wolkerovku. Ty taky? A jak se jmenuješ?
|
|
|
31.3.2006 10:35:48
To cvičení jsem našla na netu. Taky mě to mohlo napadnout dřív. Do Zvonečku jsem taky jednou šla s Adámkem, ale Adámka to nebavilo. Nechce dělat nic dohromady jen kolokolo. A hlavně mluví strašně málo a tak se nemůže ani zapojit k písničce a tak. Jinak já jsem chodila na Wolkerovku. Ty taky? A jak se jmenuješ?
|
| Eset+2M | 11735 |
|
|
30.3.2006 18:55:04
jo jo ... situaci v bazéně už jsem zjistila :o) pro jistotu jsem s sebou měla deku ... na plaváčka nechodíme, ale mamka učí na ZŠ a jezdí tam každou středu s děckama na výcvik, tak nás berou s sebou :o) ... jen škoda, že jí to napadlo až tak pozdě ... už pojedou totiž jen 2x ... včera jsme byly podruhé a Moni se to moc líbilo .... pod vodu jsem jí zatím radši nezkoušela .... jak jsme byly prvně, tak byla taková mrzutá a jak děcka cákaly a vřískaly, tak se bála a brečela, ale pak se uklidnila a byla celkem v poho ... to jsem brala jako seznámení s bazénem ... no a včera byla skvělá ... trénovaly jsme před tím splývání na zádíčkách ve vaně, tak už jí to nevadilo ... dokonce jí ani nevadilo, že jsem jí napůl vyklopila z podložky, takže si pořádně lokla a měla vodu v očích ... dokonce se i smála, když jsme na ní dělaly s mamkou opičky :o)) ... příště možná zkusíme i pod tu vodu
![]() jinak ty povodně jsou děs, co? :o(( my sice bydlíme trošku na kopci, ale zase nás trápí spodní voda ... 2x denně vynášíme ze sklepa cca 12 kýblů vody :o((( a zatím nějak nevíme, kude to tam teče ... dneska jak nepršelo, tak to bylo jenom 6, ale předpokládám, že se to zase zhorší jak teď hlásej pořád déšť ... achjo :o((( |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.