| Žerezmijka | 3634 |
|
|
12.3.2006 20:57:30
Jo Justi,
do Lučice skoro nejezdíme. Pro nás je to mnohem výhodnější se vším do Brodu. Chodíme k Dr. Ryvolové, máme to dokonce skoro povinné, protože její syn šel manželovi za svědka na svatbu. Šimon, když byl mimčo, tak spal prachbídně. Úplně běžné bylo, že 5x - 8x za noc jsem ho kojila. A až po druhém roce spí klidně celou noc. Ale na to, jak nejedl, byl hmotnostně normální - v roce měl 10,5 kg, ale on to nahnal délkou. Takže byl dlouhej hubenej. |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
12.3.2006 20:53:43
Ahoj, zdravím,
Besmi - hotel Luna je, jak Eset psala, v Koutech. Nevím, proč se nezeptáš mě, páč já to vím. Vždyť jsme měli v Rejčkově chalupu. Ale že by byl nově opravený, o tom nic nevím. Podrobněji ti to popíšu, až ve Zvonečku. S tím sněhem je to opravdu děs běs. A to jsme vášnivý a nadšení lyžaři, ale letos toho máme opravdu dost. Na horách to bylo paráda. Krásně jsme si zalyžovali. Tuhle sobotu jsme měli na Vysoké karneval na lyžích, taky paráda. Šimonek byl za indiána, já za cikánku, a Slůňa, ehm manžel za kuchaře. Šimík vyhrál nějakou cenu a dostal spoustu věcí. Ale už chceme jarooooooo. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
12.3.2006 15:30:28
ten hnusnej bílej sajrajt pořád padá a padá ... já už chci jarooo!!!!!! :o)
taky hlásím první přírůstek v pusince ... včera se nám prořízl první zoubek ... vidět sice ještě není, ale je pořádně ostrý :o))) naštěstí se to obešlo bez brečení a nervování ... kdyby se mi Moni včera nezakousla do ruky, tak o něm ani nevíme :o) ... jinak už jsme začaly baštit i zeleninku ... domácí samotná mrkvička nám vůbec nejede, ale s bramborou jí milujeme :o) .... musím koupit taky nějakou jinou zeleninku a trošku to obměnit, ať pořád nejíme to samé :o) ... rýma zdá se ustupuje, ale odsávat musíme min. ještě 2x denně ... je to vždycky boj s těma hadičkama :o)) ... my jdeme na lžičku ve středu hele Justi ... mě tak napadlo, když jsi z té Lučice ... neznáš tam Dejlovi??? ... nevím jestli tam ještě bydlí, Martin je totiž můj bratránek, ale nestýkáme se ... neviděla jsem ho asi 10 let |
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
10.3.2006 22:00:09
Taky už mám z toho sněhu depku!!!
Gratulujeme k zoubkům. Zuza je nějak brzy zubatá. První jí vyrostl ve 4,5 měsíce a druhý asi dva týdny po něm. Teď je nám přes půl roku a už nic. Eset, konečně jsem dnes koupila tu kaši, ale ještě jí ji nedám. Počkám, co mi v pondělí řekne doktorka. Jdeme na tu vakcínu na lžičce. Taky jsem koupila tu mrkvičku a brokoličku - první lžičku. Zatím hrdinsky jen kojím. Zlepšilo se to - 4x za noc. |
| Magda+Adam 6/05+Magda 3/08 | 23202 |
|
|
9.3.2006 12:55:48
Ahoj holky a dětičky, tak ten sníh je hroznej...dneska ještě nepřestalo sněžit, je to síla, takže zase nepůjdeme ven a budeme trčet doma.
Jinak se máme fajn, Adámek má už druhý zub, je to šikula. |
|
|
1.3.2006 15:01:21
Jejda, tak ať se z tý rýmečky brzy dostanete. Minulý týden jsem jí měla já, ale Zuza to naštěstí nechytla.
Tu kašičku ještě ani nemám. Vůbec jsme nebyli v Brodě. Teď mají v Hypernově akci na všelijaký příkrmy, tak se tam snad vypravíme. Ale nějak už mě to zas přešlo. Teď po dva dny jsme v noci papaly jen 4x. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
1.3.2006 10:25:46
ahojky :o)
Besmi ... pokud vím, tak hotel Luna je až v Koutech, ale jak to tam vypadá, to vážně nevím Justi ... už jste zkusili tu kašičku?? Zuzi sice vůbec nevypadá nespokojeně, ale třeba by vám to aspoň na tu noc trošku pomohlo :o) my jdeme dneska na prohlídku a změřit a zvážit, tak jsem zvědavá kolik to bude ... včera jsem nesla Moni z kočárku na jedný ruce a než jsem vylezla schody, tak jsem jí měla až u kolen ... zdála se mi strašlivě těžká .... taky máme rýmu a jsme hrozně protivný :o) |
|
|
28.2.2006 22:10:59
Besmi, Ledeč neznám. Díky za útěchu. Já vím, že to nic neznamená, ale přece jen jsem z toho malinko nervní. Ale malinko. No řekněte, je toto nespokojené, hladové díťátko?
![]() To je s tatínkem ve vaně. |
| Besmi | 15580 |
|
|
28.2.2006 21:54:51
Ahoj holky, chci se jenom zeptat, jestli sem občas nakoukne někdo z Ledče. Měl by tam teď být otevřený nějaký nově opravený hotel. Myslím, že se jmenuje Luna. Znáte ho někdo? Jak to tam vypadá? Děkuju.
Justi nic si z váhy nedělej. Ondra vážil v roce 8,5 kila a je úplně normální :o) |
|
|
25.2.2006 10:34:58
Žerez, já jsem ročník 74, tak to jste mladší a možná ani manžela nebudu znát. My stavíme barák nad bytovkou v zatáčce, pokud to tu znáš. Chodíš s malym k naší doktorce? Já jo, ale moc jí nevěřím.
Tos vydržela pěkně dlouho kojit. Jak ti spinkal? Mě totiž připadá, že Zuzce už to moc nestačí. V pátek jdeme k doktorce, tak uvidim. Ale do dvojnásobku porodní váhy jí bude chybět skoro kilo. Ona mi moc nechce přibírat. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.