| Bára, Adámek 2.5 roku |
| • |
18.3.2006 11:30:54
To je pravda, v zimě se nedá jít nikam. A kde je v létě zahrádka odkud nemůžou děti utíkat? Poradíš? Znám jen Ariány, ale tam si nemají děti s čím hrát. Musím být zaregistrovaná? Jinak to Nagáno putika je, ale zahrádka je tam pěkná.
|
| Eset+2M | 11735 |
|
|
18.3.2006 11:29:45
![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
18.3.2006 11:27:27
Justi ... doporučuju ti změnu hesla ... jak ses přihlásila jako neregistrovaná, tak je pod nickem vidět tvoje heslo a lehce by mohl tvůj "účet" někdo zneužít .... takže báška na to
jinak vítám Báru :o))) |
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
18.3.2006 9:39:08
Jéé, jsem si nevšimla, že píšu do Neregistrovný... Chichi...
|
| Justi |
| • |
18.3.2006 9:37:51
Ahojik Báro,
Nagáno znám z dob, kdy jsem neměla Zuzanku. Ale je to normální zakouřená putika, plná chlapů. Leda by se to změnilo, o čemž pochybuji. Teď v zimě je to prostě v Brodě zabitý. Kouří se snad všude a Zuzku bych do toho nevzala. A v létě to je v pohodě. Funguje hodně zahrádek, kdekoli. Že je i u Nagána jsem nevěděla, takže díky za typ. Měla jsem to tam ráda. Chodila jsem tam s bráchou. |
| Bára, Adámek 2.5 roku |
| • |
17.3.2006 20:23:39
Ahoj holky. Jsem tady poprvé,a tak doufám ,že vám nebude vadit když se občas zapojím do diskuse. Koukám, že máte asi všichni ještě mladší děti. Jinak jsem přímo z Brodu a v květnu mi bude 26. Nedávno jste tady řešily nějakou hospůdku, do které se dá jít s dětmi. Já vím , že je jedna na Žižkově ( Nagáno). Neni tam sice koutek uvnitř, ale venku mají zahrádku s trávníkem a je tam pískoviště. TAky tam je krb a za polpatek za dřevo je možný si domluvit třeba i grilování na celý den.Takže už aby bylo teplo.
|
|
|
17.3.2006 16:56:34
Eset, je to děsný s tím sněhem!!!
Gratulujeme k zoubkům. Taky máme zatím jen ty dva. Lžička byla taky v pohodě. Já už jsem s nikým tak dlouho nepokecala. Ačkoli, vlastně jo. Je tu taková procházková trasa a obvykle se tam potkám s nějakým kočárkem. Nedávno jsme dokonce šly 4 kočárky. A to jsme se nedoumlouvali. Z toho dvě měly sebou starší děti a já psa, takže docela slušný oddíl. :))) |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
16.3.2006 15:22:38
ještě k té Luně ... že je nově opravený je možné, protože má nějaké tuším 2-3 ročky nového majitele ... takže tak
jinak hlásím, že máme už zuby 2 ... první vykoukl teda v sobotu a druhý hned v pondělí :o)) ... včera jsme lžičku zvládli taky v poho :o)) dokonce jsem se u dr. potkala s kolegyní z práce, která má o měsíc mladšího chlapečka ...tak jsme taky konečně pořádně pokecaly a všechno probraly :o) holky já už tak chci jaro ... tohle počasí mě fakticky deptá :o( |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
13.3.2006 8:15:16
:o))) ... on byl pěkná kulička už před 10 lety :o)
|
|
|
12.3.2006 21:30:08
Eset, Dejlovi tu bydlí. Měla jsem od nich pujčené plenkové kalhotky na široké balení. :))) Z Martina je pěkná kulička. Pokud jsi ho 10 let neviděla, tak bys ho snad ani nepoznala.
Žerez, to buď ráda, že máš jinou doktorku. Já tý naší vůbec nevěřím. Kdyby bylo podle ní, tak už dávno nekojím. Ještěže je ta kojící linka, tam mi vždycky řekli at kojím a malé nic jiného nedávám. No, ale teď už skoro budu muset, chichi... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.