| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
24.2.2006 9:00:56
Žerez, tak to se asi budeme znát, viď?
Eset, konečně jsem se dokopala k tomu, abych se naučila dát sem fotku. Takže náušničky: ![]() |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
23.2.2006 22:07:14
Ahoj všichni, resp. všechny.
Vidím, že se tu rozjela diskuze o naušničkách. My toto zatím neřešíme. Vzhledem k tomu, že máme kluka. Ale kdoví - za třináct/patnáct let - se třeba budu divit, s čím Šimík přijde domů :-))) Justi, jak jsi psala, že bydlíte v Lučici a o cestě přes Černý les za Perknovem. To je opravdu hrůza. My jsme ze Žďáru, takže tuhle cestu absolvujeme, kdykoliv jedem do Brodu, to je aspoň 4x do týdne. Ale už jsem si na silnice zvykla.Šimon vždycky komentuje každý drncák. Eset, právě jsem si doprohlídla fotky Monči. Je krásná, ale jak si uvědomuji, jak to strašně letí. Pořád si vzpomínám, jaks psala, že jsi těhotná a teď - půl roku. To je děsný. My letošní zimy využíváme lyžařsky.Pozítří jedeme na hory, tak se těšíme. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
22.2.2006 14:01:07
tak vidíš ... jsou to holky statečný :o) ... my máme ty malinký s bílým kamínkem ... líbily se mi ještě ty s růžovým, ale zdály se mi moc velký
|
|
|
21.2.2006 22:10:06
Čiaoo Eset,
tak to máme taky za sebou. Pani tady byla dneska odpoledne. Bylo to fakt docela v pohodě. No, já jsem samozřejmě nekoukala. Zase to odnesl můj chlap, jako očkování a výplach kanálků. Ale Zuza byla statečná a proběhlo to přesně tak, jak jsi to popsala. Chvilku si poplakala a pak už o tom nevědela. Akorát jsem měla problém vybrat náušničky. Líbili se mi s těma kamínkama, ale nakonec máme ty celozlaté. Myslím, že je máte taky,viď? Moc jim to sluší, holčičkám. Zítra se pokusím o fotku. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
21.2.2006 9:13:00
jo a když jí to pani nastřelovala, tak jí držel manža ... přece jen to chce pevně zafixovat, aby sebou neškubla nebo nemáchla ručičkou ... pani mu to všechno ukázala, jak jí má držet, tak to zvládl skvěle
|
| Eset+2M | 11735 |
|
|
20.2.2006 22:50:18
nebooj ... když na to budeš připravená, tak to zvládnete ... Moni se uklidnila během 5 minut a teď už o nich neví :o)
my kupujem spíš Huggiesky ... i když normální Pampersky (ty zelený) jsme nikdy neměli, jen Sleep&Play a ty mě naposled tak naštvaly, že už je nekupujem ... taky vždycky vyčíhnu nějakou akci ... teď jsme kupovali 3 balíky v Tetě po 200,- |
|
|
20.2.2006 22:46:51
Je mi to docela líto, když jsme se tu sešly celkem On-line, ale jdu spát. Nějak mě to začíná zmáhat. Tak jestli sem ještě mrkneš, tak přeji dobrou noc a málo přerušovanou. :)))
|
|
|
20.2.2006 22:41:26
Jejda, tak to se přestávám těšit na ty náušně. Ale, nějak to musíme přežít. Budu ale trvat na tom, aby byl chlap taky doma. On dělá na směny v Bohemce.
Já chodím na září, protože jsem k netu čuchla teprve nedávno. Zuza se měla narodit 20.8., ale nějak se jí na svět nechtělo, proto asi pak tak vřískala :)))) Vyhnali jí až na podruhý. Na tom září je jedna chytrá horákyně. Zdravotní sestra. Ta ví všechno líp, než doktoři. Už se taky začnu poohlížet po nějaké té stravě ve skleničkách. Joo, a teď mají v Tescu akci na Pampersky. Ten Jumbopack vyjde na 300,--, když koupíš dva balíky. My jsme koupili jedny trojky a jedny čtyrky. Aby mi z nich nevyrostla. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
20.2.2006 22:25:14
no nevím, jestli ti mám průběh nastřelování popisovat :o) ... teda spíš Monči reakci ... vůbec jsem nebyla připravená a pak jsem málem bulela s ní ... až se mi srdce svíralo, jak strašně řvala ... ale pak se uklidnila a byla v pohodě ... já se klepala ještě po půl hodině :o) ... nee, jinak to proběhlo v pohodě ... spíš se chudinka strašně asi lekla, co jí to luplo u ucha a ještě k tomu bolest ..... no uvidíš ... ale pořád si myslím, že je lepší to nechat takhle nastřelit, než když se nejdřív dělá díra do ucha a pak se tam cpe ještě zvlášť naušnice ... tyhle se vůbec nemusí měnit a když, tak nejdřív za 6 týdnů ... 2x denně to máme zakapávat lihem a vždycky s naušničkou trošku zahýbat
k tomu přikrmování ... sem tam koupím nějakou skleničku (mrkev, jablko, mrkev+brambor), ale zatím spíš do zásoby ... zatím dáváme jen večer asi 100 ml kaše (Hami banánová) a trošku zapít mlíkem ... spíš ale proto, aby chodila dřív spát ... jnak přes den kojím taky po 2 hodinách ... chodí spát tak ve 20 h. a budí se mezi 0:30 a 2:30, pak za 3 hodiny a když náhodou usne, tak pak taky tak za 2-3 hodiny, ale když už se podruhý vzbudí až k ránu a začíná být světlo, tak většinou už neusne a povídá si pěkně nahlas v postýlce ... takže za 2 hodiny nakojíme, Moni usne a já vstávám :o) ... pevně doufám, že až budem přikrmovat, tak se taky dočkám toho, že vydrží spát celou noc :o)))) hele Justi, ty chodíš na diskusi září 05? já chodila celý těhu na srpňátka, tak jsem tam zůstala :o) |
|
|
20.2.2006 22:07:26
Jééé, vy se máte. Monče to moc sluší. Náušničky jsou krásný. Vypadá to líp, než visací. Já mám náušničky po mě, ale určitě jí dáme taky tyhle nastřelovací. A jak to probíhalo?? Já to vždycky děsně prožívám, když se něco děje Zuzce. Mě se ta pani neozvala, ale já jí dala pevnou linku. Dneska jsme přijeli z Ostravy, tak jí zítra zavolám. K nám je fakt hnusná cesta přes Černý les za Perknovem.
My už máme dva zoubky. Bylo to docela v klidu. To poznáš. V té růžové dásničce se začne úplně hodně bělat taková tečka. A prý se to poznává poklepáním lžičkou,když si nejseš jistá. Ale to nevím, jak by Zuza držela. To by mi tu lžičku asi spolkla. Apropo, už budeš nějak přikrmovat?? Já se chystám v březnu na mrkvičku. Už se těším, že se třeba zas jednou trochu vyspím. Teď kojím v noci co dvě hodiny. A ráno vstáváme po páté, fuj.. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.